Offf kizlar cumadan beri cok kilo almisim..
Bitsin bu bayraaaaammmmm
Yemiyorumda yaaa nasil boyle oldu sadece bugun iki tane baklava yedim o mu yapti bunu :26:
Canım serum yerine bol sıvı takviyesi de alabilirsin su en önemlisi serumda bildiğin tuzlu su çünkü gece bile 1 lt su iç bak nasıl geçiyor sancıların bizzat yaşadım bebeğimin suyu bile arttı 29-32. Haftalar arasında yaşadım erken doğum riskini.Kizz gezenti senii...
Iyi bayramlarrr kizlarrr...
Anil sabahlari benimde parmaklarim sis uyaniyorum acip kapadikca aciyolarr..hatta bu gun ayaklarimda dehset sismisti...
bu gidiste ben dogurcam galiba kizlarr dun drdaydik serumlarla sanciyi durduruyolar..progestana devam.. benim kiza yer cok dar geldi galiba malum karnimda fazla yokya:))
Gizos besik harika eylul hanim guzel gunlerde kullansin...
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok dün bebeğimin hareketlerini yok denecek kadar az hissettim kalbini bile zar zor duydum böyle olan var mı ??
Birde bi arkadaşımız muz yiyin demiş her gün benim tavsiyem her gün yemeyin kızlar çünkü muz çocuğa asırı kilo aldırıyor doktorlar 2 güne bir yenmesini öneriyor genelde birde 7 aydan itibaren yenmesi gereken bir meyve muz çünkü muz bayanların erken doğum kasılmalarını engelliyor ve doüum sırasında rahatlık sağlıyor :)
Benimde diş eti kanamalarım arttı ve bi çare bulamadım azaltmak için mikro hasas diş fırçası aldım ve onunla yavaş fırçaladığımda kanamalar azaldı...
Benden bu kadar kızlar :)
arkadaşlar bişey sorucam bebişime dalin şampuan almayı düşünüyorum kullanan memnun kalmayan annelerimiz varmııı:44:
arkadaşlar bişey sorucam bebişime dalin şampuan almayı düşünüyorum kullanan memnun kalmayan annelerimiz varmııı:44:
canım benimde fındığım bazen okadar şiddetli hissettiriyorki kendini, inan cinsiyetinden şüphe ediyorum, bir minik kız bukadar sert vuramaz diyorum:) bu arada evde bebeğin kalp atışını dinlemen mümkün , fetal el doppleri denilen bir alet var, sağlık ocaklarında da onunla dinliyorlar, ben 140 tl ye internetten almıştım, hareketlerini hissetmeden önce sürekli dinliyordum, ama çok da gerekli değilmiş, onun yerine kızıma sterilizatör alabilirmişim:)Kızlar bu bebişler bukadar kuvvetli tekme atabilirlermi yahu? Benim kızım ayakları aşağıda kahvaltı hazırlarken bir vurdu kasıklarımı patlatıcaktı nefesimi kesti iki büklüm oldum varmı böyle benim gibi agresif bebeği olan :) yoksa sabah sporumu yapıyor? Esneme germe hareketlerikahvaltıyı ettim sakinleşti hıçkırık tuttu şimdi genelde yemeklerden sonra hıçkırık tutuyor benim kızımı.
Doğum sancısı değil dimi bu kasık baskısı ve ağrısı? Ödüm patladı.
Canin ben dalini hic begenmedim kizim dogdugundan beri johnsan bayb kullandim memnunum yurtdisindada tahat rahat buldugun bir marca. Tavsiye ederim
Cok iyia olur dr cumartesi beni ara dedi bakalim carsamba gunu galiba beni cagiracak tekrar test yapilacak idrar ins bulusuruz tanismis oluruz kismette varsa bn suan telden yaziyorum senin digum sat nezamana denk geliyor bir bakmissin odalarimiz yanyana dogum yapmisiz:)
Canım kalbini nasıl duyuyorsun? Merak ettim evde kendin mi dinliyosun bir aletle yoksa sağlık ocağında mı?
Evet canım çok iyi olur,benim sat:8mart ama seninki sezeryan olacağı için benden önce yaparsın doğumu belki ama seni ziyarete gelebilirim canımcmÇarşamba tahlil verirsen perşembe de geleceksin o zaman kültür sonucunu 1 gün sonra veriyorlar çünkü..Sen nerde oturuyorsun kuzum:26:
teşekkür ederim canım ercelf de aynı markayı söylüyor dikkate alıcam senin şikayetlerin azaldımı biraz geçmiş olsun canım
herkeze hayırlı bayramlar
size güzel şeyler yazmak istiyorum ama ahhh şu başıma gelenler yaaa
dün misafirlerim gelmeden az önce ciddi kanamam olduneye uğradığımı şaşırdım hemen acile nöbetçi dr. usg. den baktı önce çok şükür bebeğim iyi 1.800 gr. olmuş yavrum nese sonra o iğrenç açolma muayenesini yaptı o anı anlatamam berbattı ya açılmam yoktu ama kanamam çok sonra muayeneyle birlikte afedersiniz parçalar düştü sonra yatış verdiler serum filan derken 4 saat hastahane pedleryle dr. kanama takibi yaptı çok şükür azaldı bugünde azbişey var ama çoğalmassa korkma dedi nese nts filan fitil verdiler sancı olmasın diye psikolojim altüst oldu resmen şu 2 haftayı geçir sonra 36. haftayı görelim sonra nasıl istersen öyle doğur dedi Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun inş. Hamişliğimi hiç böle hayal etmemiştim Allah'ın izniyle az kaldı sağsalim kavuşalım inş. miniklerimize Hepiniz Allah'a emanet olun hep güzel şeyler yaşarız inş.
herkeze hayırlı bayramlar
dün misafirlerim gelmeden az önce ciddi kanamam olduneye uğradığımı şaşırdım hemen acile nöbetçi dr. usg. den baktı önce çok şükür bebeğim iyi 1.800 gr. olmuş yavrum nese sonra o iğrenç açolma muayenesini yaptı o anı anlatamam berbattı ya açılmam yoktu ama kanamam çok sonra muayeneyle birlikte afedersiniz parçalar düştü sonra yatış verdiler serum filan derken 4 saat hastahane pedleryle dr. kanama takibi yaptı çok şükür azaldı bugünde azbişey var ama çoğalmassa korkma dedi nese nts filan fitil verdiler sancı olmasın diye psikolojim altüst oldu resmen şu 2 haftayı geçir sonra 36. haftayı görelim sonra nasıl istersen öyle doğur dedi Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun inş. Hamişliğimi hiç böle hayal etmemiştim Allah'ın izniyle az kaldı sağsalim kavuşalım inş. miniklerimize Hepiniz Allah'a emanet olun hep güzel şeyler yaşarız inş.
yatak odamıza beşiğimizide aldık sonundaa :))üstteki beşiğin aynısı ama cibinliği alttakinden :)
papatyacım canım sen yazmasan telaş ediyordum yanlışmı yatıyorum yada noluyor diye iki gündür aynı şeyleri yaşıyorum ellerim şiş uyuşuk ve ağrılı oluyor bu sabah daha ağrılıydı telaşlandım gün içindede uyuşukluk hissediyorum agresif melekte yaşamış bunları demekki oluyor böyle normaldir inşallah
Hamilelikte kimi zaman karpal tünel sendromu olurmuş canım öyle bişey olmasın? Benim de geceleri şişiyor kütük gübi ama uyanınca hareket ettirinxe geçiyor.
Senin gündüz geçiyormu? Geçmiyorsa bir doktoruna sor.
papatyacııım biliyorsun benım 20 haftada başlayan el kol ağrılarım ve şişliklerim parmak uyuşmalarım vardı ı şuan geçtii yani benım ödemlerle alakalı sanırım bu. ozamnlar çok çekmiştim karpal tunel sendromu falan olabilir diye düşünüyorduk ama geçti çok şükür normalde hamileliğin son zamanlarında oluyormuş canım çünkü şişiyoruz ben o ara çok hızlı şiştiğimden olmuştu sanırım merak etme geçecek
yok canlarım şiş olmuyor ellerimKizz gezenti senii...
Iyi bayramlarrr kizlarrr...
Anil sabahlari benimde parmaklarim sis uyaniyorum acip kapadikca aciyolarr..hatta bu gun ayaklarimda dehset sismisti...
...
oooooOfff kizlar cumadan beri cok kilo almisim..
Bitsin bu bayraaaaammmmm
Yemiyorumda yaaa nasil boyle oldu sadece bugun iki tane baklava yedim o mu yapti bunu :26:
ayy evet bende biliyorum ama hiç yemiyorum ya ne kadar yanlış aslındagünaydııın kızlar biraz önce televizyonda duydum özellikle son üç ay balık çok önemliymiş bebeğin beyin gelişimi için.balık yiyemiyorsanız bol ceviz veya bol yeşil yapraklı sebzeler veya keten tohumu yiyin diyor afiyet olsuuun
kuzucumm Allah korumuş...herkeze hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?