2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Offf kizlar cumadan beri cok kilo almisim..
Bitsin bu bayraaaaammmmm
Yemiyorumda yaaa nasil boyle oldu sadece bugun iki tane baklava yedim o mu yapti bunu :26:

canım bayramı suçlama bende bikaç gündür karnımın daha büyüdüğünü görüyorum. biliyorsun son aylar hızla kilo alıcaz

arkadaşlar bişey sorucam bebişime dalin şampuan almayı düşünüyorum kullanan memnun kalmayan annelerimiz varmııı:44:

Canım serum yerine bol sıvı takviyesi de alabilirsin su en önemlisi serumda bildiğin tuzlu su çünkü gece bile 1 lt su iç bak nasıl geçiyor sancıların bizzat yaşadım bebeğimin suyu bile arttı 29-32. Haftalar arasında yaşadım erken doğum riskini.
Vakili gelsin bebecikler doğurcam deme kötüyü çağırma:)

Canım kalbini nasıl duyuyorsun? Merak ettim evde kendin mi dinliyosun bir aletle yoksa sağlık ocağında mı?

arkadaşlar bişey sorucam bebişime dalin şampuan almayı düşünüyorum kullanan memnun kalmayan annelerimiz varmııı:44:

Kimisi ilk 1 sene seba ed den başka bişey kullanmayın diyor ama bem de büyük boy 800 ml pompalı jhonsons baby şampuan aldım hem başına hem vücuduna onu kullanmayı düşünüyorum. Bence dalin de iyidir neticede hepsi bebek ürünü baktım yaramıyor o zaman mecbur değiştiririz.

Kızlar bu bebişler bukadar kuvvetli tekme atabilirlermi yahu? Benim kızım ayakları aşağıda kahvaltı hazırlarken bir vurdu kasıklarımı patlatıcaktı nefesimi kesti iki büklüm oldum varmı böyle benim gibi agresif bebeği olan :) yoksa sabah sporumu yapıyor? Esneme germe hareketlerikahvaltıyı ettim sakinleşti hıçkırık tuttu şimdi genelde yemeklerden sonra hıçkırık tutuyor benim kızımı.
Doğum sancısı değil dimi bu kasık baskısı ve ağrısı? Ödüm patladı.

Merhaba,

Ben 2013 Şubat annesiyim. Öncelikle hepinize kolay sağlıklı doğumlar diliyorum.

Oğlumun arabasını ve ana kucağını satıyoruz artık büyüdüğümüz için

Ana kucağını doğumdan itibaren kullandık, arabayı da 5 aylık olduğundan bu yana kullanıyoruz, ama hep havlu kılıf ile kullandığımdan herhangi bir sorun yok. İlana aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Kadınlar kulubu üyelerine indirim yapabilirim tabi ki :) bana burcu.sent@gmail.com dan da ulaşabilirsiniz.

Concord Neo Bebek Arabası + Maxi Cosi Ana Kucağı Oto Koltuğu - Concord Neo Bebek Arabası sahibinden.com'da - 140147351

canım benimde fındığım bazen okadar şiddetli hissettiriyorki kendini, inan cinsiyetinden şüphe ediyorum, bir minik kız bukadar sert vuramaz diyorum:) bu arada evde bebeğin kalp atışını dinlemen mümkün , fetal el doppleri denilen bir alet var, sağlık ocaklarında da onunla dinliyorlar, ben 140 tl ye internetten almıştım, hareketlerini hissetmeden önce sürekli dinliyordum, ama çok da gerekli değilmiş, onun yerine kızıma sterilizatör alabilirmişim:)

ercelf Kimisi ilk 1 sene seba ed den başka bişey kullanmayın diyor ama bem de büyük boy 800 ml pompalı jhonsons baby şampuan aldım hem başına hem vücuduna onu kullanmayı düşünüyorum. Bence dalin de iyidir neticede hepsi bebek ürünü baktım yaramıyor o zaman mecbur değiştiririz.
teşekkür ederim canım

Son düzenleme:
Canin ben dalini hic begenmedim kizim dogdugundan beri johnsan bayb kullandim memnunum yurtdisindada tahat rahat buldugun bir marca. Tavsiye ederim

teşekkür ederim canım ercelf de aynı markayı söylüyor dikkate alıcam senin şikayetlerin azaldımı biraz geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

Evet canım çok iyi olur,benim sat:8mart ama seninki sezeryan olacağı için benden önce yaparsın doğumu belki ama seni ziyarete gelebilirim canımcmÇarşamba tahlil verirsen perşembe de geleceksin o zaman kültür sonucunu 1 gün sonra veriyorlar çünkü..Sen nerde oturuyorsun kuzum:26:

Günaydınnnnnn canlar
Herkes iyidir umarım,ağrısız sancısız bir gün dilerim hepimize..

Canım kalbini nasıl duyuyorsun? Merak ettim evde kendin mi dinliyosun bir aletle yoksa sağlık ocağında mı?

Canım elimle hissedebiliyorum atışlarını birde stetoskopla dinliyorum artık duyulabiliyor çünkü :)

herkeze hayırlı bayramlar
size güzel şeyler yazmak istiyorum ama ahhh şu başıma gelenler yaaa
dün misafirlerim gelmeden az önce ciddi kanamam oldu neye uğradığımı şaşırdım hemen acile nöbetçi dr. usg. den baktı önce çok şükür bebeğim iyi 1.800 gr. olmuş yavrum nese sonra o iğrenç açolma muayenesini yaptı o anı anlatamam berbattı ya açılmam yoktu ama kanamam çok sonra muayeneyle birlikte afedersiniz parçalar düştü sonra yatış verdiler serum filan derken 4 saat hastahane pedleryle dr. kanama takibi yaptı çok şükür azaldı bugünde azbişey var ama çoğalmassa korkma dedi nese nts filan fitil verdiler sancı olmasın diye psikolojim altüst oldu resmen şu 2 haftayı geçir sonra 36. haftayı görelim sonra nasıl istersen öyle doğur dedi Allah'ım cümlemizin yardımcısı olsun inş. Hamişliğimi hiç böle hayal etmemiştim Allah'ın izniyle az kaldı sağsalim kavuşalım inş. miniklerimize Hepiniz Allah'a emanet olun hep güzel şeyler yaşarız inş.

Evet canim bakalim dr nasil bir program cizecek benimde sat 9 mart. Ayrica ben merter davutpasadayim ablamlar besyuzevlerde oturuyorlar

Çok geçmş olsun kuzum yaa
Ama sen kendinimi yordun ne misafiri o
Az kaldı dayan Denizcim yavrunu sağlıkla alıcan allahın izniyle kucağına ama lütfen misafirle falnn uğraşma

Cok gecmis olsun canım ciddi kanamaan olmus insallah sağlıklA ALIRSIN yavrunu kucagina neden olmus kanaman neyden kaynaklanıyor bilgi verdiler mu hangi hastaneye gittin

yatak odamıza beşiğimizide aldık sonundaa :))üstteki beşiğin aynısı ama cibinliği alttakinden :)

güle güle kullanın gizemciimm
bitti galiba eksikleri...
hadi bakalım zaman darraldı
bizimde hızlandırmamız lazımmm.
Kizz gezenti senii...
Iyi bayramlarrr kizlarrr...
Anil sabahlari benimde parmaklarim sis uyaniyorum acip kapadikca aciyolarr..hatta bu gun ayaklarimda dehset sismisti...
...
yok canlarım şiş olmuyor ellerim
normal oluyor
ama ağrı var
parmaklarım acıyo
tabi gene ödemdendir tuzdan yağdandır.
çok kestim tuzu yağı ama anlamadım daha ne kadar kesebilirim....
inşallah problem yoktur
ama sizde de olduğuna göre rutin şeyler dimek ki=)

Son düzenleme:
Offf kizlar cumadan beri cok kilo almisim..
Bitsin bu bayraaaaammmmm
Yemiyorumda yaaa nasil boyle oldu sadece bugun iki tane baklava yedim o mu yapti bunu :26:
ooooo
ben pazardan beri 3 kilo aldım=))
ist a dönünce kendimi diyete sokcam artık..
önceden rahattım her canımın çektiğini yiyordum artık yapmıcam=)
bayram sefamız olsunnnnn..
ayy evet bende biliyorum ama hiç yemiyorum ya ne kadar yanlış aslında
her gün bi avuç cevizden ne olacak aslında.
haftada 2-3 kere yesek keşke balık=((

kuzucumm Allah korumuş...
çok geçmiş olsun neler yaşamışsın nasıl korkmuşsundur kıyamam=((
Ama bak sağa salim atlatmışsınız işte maşallah sübhanallah..
ALLAH beterinden korusun.
çokkkk öpüyorum muaahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…