2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
benim de kukişin üst kısmında oldu canım kırmızı kırmızı dikine çizgiler benim moralim bozuluyo gördükçe ama eşim sağolsun yaşanmışlık bunlar deyip avutuyor beni :)
Ayy ne guzel demiş)
Ben eşime çaktırmadım daha:))
Görünce ne der bilmemmm
ben dönüp dönüp bakıyorum benim de sinirlerimi bozuyo gerçektennn

Slm kizlar yalovadayiz..
Esimin teyzelerinde
Sirtim cok agriyor..
Herkes iyi mi doguran yok dimi

Hamilelikte kimi zaman karpal tünel sendromu olurmuş canım öyle bişey olmasın? Benim de geceleri şişiyor kütük gübi ama uyanınca hareket ettirinxe geçiyor.
Senin gündüz geçiyormu? Geçmiyorsa bir doktoruna sor.

Kızlar ya kasılmalarım arttı sanki biraz akşamları karnım daha sık sertleşiyor valla doğurıcam diye ödüm kopuypr alt tarafı 10 gündür doktora gitmedim cuma kontrol var herşey yolundamı meraktan ölüyorum 1 ay daha rabbim güç versin diye dua ediyorum. Sırtım ağrıyor artık nefesim yetmiyor birde kız çıktı mideme kadar kuş kadar yesem de rahatsız ediyor sütyen bile daraltıyor en bola takmama rağmen patlicak gibi oluyorum evde zaten çıkartıyorum sıkılınca da dışarda olmuyor. Açım resmen midem ağıma dayanıyo diye yiyemiyorum çok nasıl besli em ben bebeğimi bilmem ekmeksi 2 parça tavuk yidim yine de :))

Gizeeeeeeemmmm beşiğin çok güselll ben de aynısının açık meşe renginden alıcam tekstili de krem rengi olucak yatakodama o renk uyuyor. Güle güle kullansın bebecik..

Sagolun kizlar ilac verdi bakalim bol suda iciyorum ins gecer

mutlu bayramlar arkadaşlarımm herkes iyidir umuyorum
ben maşallah iyi hssediyorum kendimi geçen bayram 9 aylık gibiydim bu bayram 6 aylık gibiyim ödemler gidince herşey normale döndü istediğim beklediğim gibi oldu geçen bayramda çok şişkosun diyenlerin ağzı açık kaldıı kilo mu verdin diye. hareketlerim rahat gezdim tozdum şu wc sıkıntısı da olmasa herşey mükemmel bugünüme şükürler olsun binlerce kez hamdolsun

papatyacııım biliyorsun benım 20 haftada başlayan el kol ağrılarım ve şişliklerim parmak uyuşmalarım vardı ı şuan geçtii yani benım ödemlerle alakalı sanırım bu. ozamnlar çok çekmiştim karpal tunel sendromu falan olabilir diye düşünüyorduk ama geçti çok şükür normalde hamileliğin son zamanlarında oluyormuş canım çünkü şişiyoruz ben o ara çok hızlı şiştiğimden olmuştu sanırım merak etme geçecek

bu arada kimse doğurmadı değil mi az daha sabretsin kuzucukarımız benım karnım aşağıya indi bariz belli oluyır aşağıda olduğu sizler ne alemddesiniz

Offf kizlar cumadan beri cok kilo almisim..
Bitsin bu bayraaaaammmmm
Yemiyorumda yaaa nasil boyle oldu sadece bugun iki tane baklava yedim o mu yapti bunu :26:

Slm kizlar yalovadayiz..
Esimin teyzelerinde
Sirtim cok agriyor..
Herkes iyi mi doguran yok dimi

Kizz gezenti senii...
Iyi bayramlarrr kizlarrr...
Anil sabahlari benimde parmaklarim sis uyaniyorum acip kapadikca aciyolarr..hatta bu gun ayaklarimda dehset sismisti...
bu gidiste ben dogurcam galiba kizlarr dun drdaydik serumlarla sanciyi durduruyolar..progestana devam.. benim kiza yer cok dar geldi galiba malum karnimda fazla yokya:))
Gizos besik harika eylul hanim guzel gunlerde kullansin...

Son düzenleme:
Sabriya,bende g.o.p özelde doğum yapıcam bir aksilik çıkmazsa..Paletin içindekileri oğlum hastanede yatarken gördüm odaya şerbet servisini,kapı süslerini puset şeklinde ve kuaför ü de anneye makyaj yaparken gördüm..Doktorun Hüseyin bey mi o biraz kasıntı geldi bana renkli ultrasyonu ona yaptırdım ama banim dr.um Deniz Özgen ve çok ilgili bir doktor benimde doğumum 1750 normal olursa tabi + 500 epidural+suit oda 200tl

Maşallah fiyata:) burda doğum 500 ... Başka bi hastanede 750 epidural 1100 sanırım

Maşallah fiyata:) burda doğum 500 ... Başka bi hastanede 750 epidural 1100 sanırım

Evet hayatım biraz pahalı bencede ama özel sigortam %80 ini karşılıyor,bana yakın en konforlu hastane bu diğer iki doğumumu da Bahat Hastanesinde yapmıştım orada da epiduralli 1500 tl idi ama buradaki gibi şerbeti,süsü,kuaförü ve hastane çıkışı yoktu önün dışında hizmeti iyiydi

İyimiş o zaman ya ne güzel teferruatla uğraşmayacaksınız

Aaa canim ben deniz beye randevu almistim saati degismisti tesaduf huseyin bey bakti ama cok. Kasinti biri ben sikayet ettim dr bugun deniz beye soyledim ben sizinle devam egmek istiyorum zaten size almistim dedim
Cok ilgili bir dr ayrica evet normal fiyt oyle benimki 2250 sezeryan mecburi. Bugun odalari gezdim cok guzel ve tertemiz. Birgun belki senle karsilasiriz ne zaman gideceksin hastaneye

Bayramdan sonra kesin gidicem ama henüz randevu almadım tatlım alınca ben sana haber veririm sana da uyarsa buluşuruz,haftaya perşembe fln olabilir,Ezgininde aşısı var gitmişken onuda yaptırmak istiyorum.

Son düzenleme:
Bayramdan sonra kesin gidicem ama henüz randevu almadım tatlım alınca ben sana haber veririm sana da uyarsa buluşuruz,haftaya perşembe fln olabilir,Ezgininde aşısı var gitmişken onuda yaptırmak istiyorum.

Cok iyia olur dr cumartesi beni ara dedi bakalim carsamba gunu galiba beni cagiracak tekrar test yapilacak idrar ins bulusuruz tanismis oluruz kismette varsa bn suan telden yaziyorum senin digum sat nezamana denk geliyor bir bakmissin odalarimiz yanyana dogum yapmisiz:)

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok dün bebeğimin hareketlerini yok denecek kadar az hissettim kalbini bile zar zor duydum böyle olan var mı ??

Birde bi arkadaşımız muz yiyin demiş her gün benim tavsiyem her gün yemeyin kızlar çünkü muz çocuğa asırı kilo aldırıyor doktorlar 2 güne bir yenmesini öneriyor genelde birde 7 aydan itibaren yenmesi gereken bir meyve muz çünkü muz bayanların erken doğum kasılmalarını engelliyor ve doüum sırasında rahatlık sağlıyor :)

Benimde diş eti kanamalarım arttı ve bi çare bulamadım azaltmak için mikro hasas diş fırçası aldım ve onunla yavaş fırçaladığımda kanamalar azaldı...

Benden bu kadar kızlar :)

günaydııın kızlar biraz önce televizyonda duydum özellikle son üç ay balık çok önemliymiş bebeğin beyin gelişimi için.balık yiyemiyorsanız bol ceviz veya bol yeşil yapraklı sebzeler veya keten tohumu yiyin diyor afiyet olsuuun

papatyacım canım sen yazmasan telaş ediyordum yanlışmı yatıyorum yada noluyor diye iki gündür aynı şeyleri yaşıyorum ellerim şiş uyuşuk ve ağrılı oluyor bu sabah daha ağrılıydı telaşlandım gün içindede uyuşukluk hissediyorum agresif melekte yaşamış bunları demekki oluyor böyle normaldir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…