- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Ayy ne guzel demişbenim de kukişin üst kısmında oldu canım kırmızı kırmızı dikine çizgilerbenim moralim bozuluyo gördükçe ama eşim sağolsun yaşanmışlık bunlar deyip avutuyor beni :)
Kızlar ne zamandır sorcm unutuyorum
benim ellerim sabah kalkınca cok şiş olmasına rağmen öyle ağrıyo ki
Yastığı yerindem bile oynatamıyorum
parmaklarım ağrıyo
bir aydır böyle bu ağrı
yatş şeklimden falan değil kesinlikle
Canım hangi hastanede doğum yapacaksın fiyat gayet iyiymiş
Cnm geçniş olsun neyseki önemli birşey yok
ben o iltihabı 40 gündür atamadım
41 den 7ye düştü değer düşe düşe
sende dinlen bol sıvı al ben ilaçsız sadrce sıvıyla düşürdüm
Geçmiş olsun canım bol bol su iç sancılara da iyi geliyor. İdrar yolu enfeksiyonunu atmama da yardımcı olır. Ciğer geliştirici 29. Hafta da 30 larda sanılanınca bende sordum şuan doğmasını istemiyoruz dedi iğne ve ilaçlarla doğumu durdurdu. Ciğer iğneleri doğuma 3 gün kala ya kadar yapılabiliyormuş doğucak durum olursa yaparız demişti.
Benim doktor ilaca iğneye karşı zaten gerekmedikçe çok kullanmaz.
Doğma durumunu da açıklık muaynesi ile ve rahimağzı uzunluğu ile anlıyor zaten.
Slm kizlar yalovadayiz..
Esimin teyzelerinde
Sirtim cok agriyor..
Herkes iyi mi doguran yok dimi
Sabriya,bende g.o.p özelde doğum yapıcam bir aksilik çıkmazsa..Paletin içindekileri oğlum hastanede yatarken gördüm odaya şerbet servisini,kapı süslerini puset şeklinde ve kuaför ü de anneye makyaj yaparken gördüm..Doktorun Hüseyin bey mi o biraz kasıntı geldi bana renkli ultrasyonu ona yaptırdım ama banim dr.um Deniz Özgen ve çok ilgili bir doktor benimde doğumum 1750 normal olursa tabi + 500 epidural+suit oda 200tl
Maşallah fiyata:) burda doğum 500 ... Başka bi hastanede 750 epidural 1100 sanırım
Evet hayatım biraz pahalı bencede ama özel sigortam %80 ini karşılıyor,bana yakın en konforlu hastane bu diğer iki doğumumu da Bahat Hastanesinde yapmıştım orada da epiduralli 1500 tl idi ama buradaki gibi şerbeti,süsü,kuaförü ve hastane çıkışı yoktu önün dışında hizmeti iyiydi
Sabriya,bende g.o.p özelde doğum yapıcam bir aksilik çıkmazsa..Paletin içindekileri oğlum hastanede yatarken gördüm odaya şerbet servisini,kapı süslerini puset şeklinde ve kuaför ü de anneye makyaj yaparken gördüm..Doktorun Hüseyin bey mi o biraz kasıntı geldi bana renkli ultrasyonu ona yaptırdım ama banim dr.um Deniz Özgen ve çok ilgili bir doktor benimde doğumum 1750 normal olursa tabi + 500 epidural+suit oda 200tl
Aaa canim ben deniz beye randevu almistim saati degismisti tesaduf huseyin bey bakti ama cok. Kasinti biri ben sikayet ettim dr bugun deniz beye soyledim ben sizinle devam egmek istiyorum zaten size almistim dedim
Cok ilgili bir dr ayrica evet normal fiyt oyle benimki 2250 sezeryan mecburi. Bugun odalari gezdim cok guzel ve tertemiz. Birgun belki senle karsilasiriz ne zaman gideceksin hastaneye
İyimiş o zaman ya ne güzel teferruatla uğraşmayacaksınız
Bayramdan sonra kesin gidicem ama henüz randevu almadım tatlım alınca ben sana haber veririm sana da uyarsa buluşuruz,haftaya perşembe fln olabilir,Ezgininde aşısı var gitmişken onuda yaptırmak istiyorum.
Kızlar ne zamandır sorcm unutuyorum
benim ellerim sabah kalkınca cok şiş olmasına rağmen öyle ağrıyo ki
Yastığı yerindem bile oynatamıyorum
parmaklarım ağrıyo
bir aydır böyle bu ağrı
yatş şeklimden falan değil kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?