- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Kizlar sanci 60 cikti ayrica enfesiyon kapmisim hemde baya yuksek cikti agrilar ondanmis erken dogumu tetikliyormus ciger gelistirici vurcakti ama 32 hafta oldugu icin gerek yok dedi tam detayli idrar kulturude aldilar cumartesi verilcek bol bol dinlen dedi dikkaf edin kizlar
Senin az kalmış canım. Heyecan dorukta di mi?
Ya insan hiç rahat edemiyor. Nereye oturacağımı, ne yapacağımı şaşırıyorum.
Parmak ağrın da sinir sıkışması olabilir. Şişti mi? Benim ellerim baya şiş, sabah kalktığımda çok ağrıyor.
ayy kızlar bana bayram hediyesi geldi=))ÇATLAK=)
banyo yaparken totoma baktım uzun zaman sonra
ya önceden oluştu ya da yeni oldu
totom çatlamış kırmızı kırmızı!!
Allahtan görünmüyor yani ....
çok çirkinmiş yaaa inşallah görünen yerlerimizde çok olmaz...
Bende aldım yaa(
Hatta bugün ziyarete gittiğimiz evin gelini şişmişsin dedi bana...
Ben de özgüven tavan tabi,şişcem tabi kızım 8. ayıma girdim dedim
Kizlar sanci 60 cikti ayrica enfesiyon kapmisim hemde baya yuksek cikti agrilar ondanmis erken dogumu tetikliyormus ciger gelistirici vurcakti ama 32 hafta oldugu icin gerek yok dedi tam detayli idrar kulturude aldilar cumartesi verilcek bol bol dinlen dedi dikkaf edin kizlar
Eki Görüntüle 831776
yatak odamıza beşiğimizide aldık sonundaa :))üstteki beşiğin aynısı ama cibinliği alttakinden :)
Eki Görüntüle 831180
canım bunun gibi bi torba buldum evde bez büzmeli içine koyup lastiğini sıksam aynı görevi görür heralde dimii:44:
çooooooook güzel canım ne kadara aldın
b,zde alıcaz da aynısından bi türlü çıkamadık
Kizlar muayneden geldim bebegim cok sukur iyi 31+2 2070 gr olmus kuzum ilk defa gittim bu dr cok havaliydi boyunu sormaya firsat bile olmadi neyseki iyi dogum yapacagim hastane. Cunku dogum fiyati 2200 tl paket programi kuagor makyaj bebek hastane takimi kapi susleme lohusa serbeti paketin icinde
olur cnm eger çok kalın değilse :)
Cnm geçniş olsun neyseki önemli birşey yokKizlar sanci 60 cikti ayrica enfesiyon kapmisim hemde baya yuksek cikti agrilar ondanmis erken dogumu tetikliyormus ciger gelistirici vurcakti ama 32 hafta oldugu icin gerek yok dedi tam detayli idrar kulturude aldilar cumartesi verilcek bol bol dinlen dedi dikkaf edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?