2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Geçmiş olsun canım. Ciğerleri gelişmiş mi sayılıyor artık?

Hayir canm sancilar enfeksiyondan oldugun
İcin ilk once onu kurutmaya calisiyor bir hafta sonra yine idrar kulturunuapacagiz ona gore dr bakacagiz dedi

Heyecan dorukta tabi :) Her geçen gün daha da heyecanlanıyorum..

Yok canım ellerim şişmedi, ama sadece geceleri olması ilginç geldi bana, gündüzleri hiç bişey yok

benim de kukişin üst kısmında oldu canım kırmızı kırmızı dikine çizgiler benim moralim bozuluyo gördükçe ama eşim sağolsun yaşanmışlık bunlar deyip avutuyor beni :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah yardımcın olsunn

Geçmiş olsun canım bol bol su iç sancılara da iyi geliyor. İdrar yolu enfeksiyonunu atmama da yardımcı olır. Ciğer geliştirici 29. Hafta da 30 larda sanılanınca bende sordum şuan doğmasını istemiyoruz dedi iğne ve ilaçlarla doğumu durdurdu. Ciğer iğneleri doğuma 3 gün kala ya kadar yapılabiliyormuş doğucak durum olursa yaparız demişti.
Benim doktor ilaca iğneye karşı zaten gerekmedikçe çok kullanmaz.
Doğma durumunu da açıklık muaynesi ile ve rahimağzı uzunluğu ile anlıyor zaten.

Kızlar benim de geceleri ellerim şişiyor uykuda gündüz normaller bişey yok sanırım dolaşım duruyor geceleri sola yatıyorum yukarıda kalan elim hareketsizlikten kütük gibi oluyor

yatak odamıza beşiğimizide aldık sonundaa :))üstteki beşiğin aynısı ama cibinliği alttakinden :)

Eklentiler

• $602123.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

Canım hangi hastanede doğum yapacaksın fiyat gayet iyiymiş

gecmıs olsun canım benımde cok asırı idrar yolu enfeksıyonu var antıbıyotık ıctım gecmedı 2 kat daha arttı bolca su iç benım sancım oyle gecıyo. enfeksıyonu oyle daha ıyı atabılrsın. antıbıyotık vermedı mı ?

Kızlar ne zamandır sorcm unutuyorum
benim ellerim sabah kalkınca cok şiş olmasına rağmen öyle ağrıyo ki
Yastığı yerindem bile oynatamıyorum
parmaklarım ağrıyo
bir aydır böyle bu ağrı
yatş şeklimden falan değil kesinlikle

Cnm geçniş olsun neyseki önemli birşey yok
ben o iltihabı 40 gündür atamadım
41 den 7ye düştü değer düşe düşe
sende dinlen bol sıvı al ben ilaçsız sadrce sıvıyla düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…