Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn :))
dünkü sancı duş alınca geçti kızlar kandırıkçı sancıymış tabikii![]()
Hayırlı cumalar kızlar. Inşallah bayramınız güzel geçmiştir. Allah kurbanlarınızı kabul etsin inşallah.
Biz talhayla memleketteyiz. Babamız yarın gelecek. Bayram bizim için çok yoğun geçti. Kızım çok yoruldu kıyamam :26:
Dün optimuma gittik kendime spor ayakkabı tarzı rahat bi deri ayakkabı aldım.
Ay çok şiddetli yağmur yağıyor burda hava karanlık resmen içim karardı
Teyzemin bebeğini bol bol sevdim. O bebek kokusu bitiriyo beni. Kendi gelmeden odayı kokusu kaplıyor. Bol bol öptüm fıstığı.
Ben de birazz kilo aldım sanırımiştahım açıldı buraya gelince
karnımın biraz daha büyüdüğünu ağırlaştığımı hissediyorum. Ellerim ve ayaklarım da şişmeye başladı. Göğüslerimde de hassasiyet var.
Bizde durumlar böyle. Yoğun ve yorucu![]()
Olsun bebislerimiz herşeye değer..![]()
Canim benim merhaba seni tup bebek bolumunden taniyorum bende 33 haftalikken dogum iznini alacagim bebeginde kiz olacakmis benimde kiz
Bem bi optimuma gittim alt bölgem ağrıdı beşik baktık ama içime sinmedi benim bebiş göğüs altımda çıkarıyor bişeylerini ağırlaşıyorum yavaştan şişme geçti bende sarkıtma ayağını falan bol bol dinlen
Beşik bakmaya zamanım kalmamıştı. Tekrar gideyim diyordum gitmeyim o zaman. O nette beğendiğim modeli anneme gösterdim. Birlikte alacağız galiba.
Bugün küçük saate de gittim. Kızıma süsler aldım. Çok güzel. Kendim yapacam süsü. Eklicem buraya. O tuhafıyenin adıda metin değil demirmiş. Çok özür dilerim canım yaa. Süper
süsler vardı o kadar süsle ne yapılıyo bilmiyorum ama gözüm kaldı![]()
bende nette aradım işte bulamamıştım :)) valla ben 50 kuruştan kurdele aldım 10 m imiş fiyonk yaptım metresi 1 tl den 2 m lastikli kurdele aldım çok şık lohusa bardağı takımını azcık yaptım..netten süs alıcam ama o tuhafiyeye de bakmak istiyorum ekle bende bakayım... hatta malzameleri yüklesene merak etttim
ben bebişimin beşiğini aldım ahşap beşik kenanevren çocukistandan 340 tl ye 360 dı peşin ödeyince 340 a bıraktılar yarın gelicek eklerim fotosunu çok kullanışlı bişi içime sindi hem sallanıyor hem istemeseen sabitliyormuşsun ve tekerlekli optimumda düzgün beşik yok canım teşhirde bir ürün vardı cibinliği kirlenmiş ve ellerinde kalmamış bunu verebiliriz ancak dedi 330 tl idi. başka mağazada da aldığım beşiğin aynısı 380 tl idi.. salih bebede de 350 tl ben uygun çocukistanda buldum ellerinde de ürün vardı düşünürsen oraya bakabilirsin
Canım oraya gidecek vaktim yok. Nette bebedekor da beğendiğim modeli alıcaz inşallah. 500 tl ama çok güzel. Sallanıyor ve sökülüp takılması cazip geldi.
Süsleri yarın eve geçince yüklerim canım. Şuan gezmedeyim.
Beyaz ve pembe tül aldım. Pembeyi beyaz kurdelayla beyazı pembe kurdelayla bağlıcam. 50 tane aldım.
100 tane minik pembe nazar boncuğu aldım.
Üzerine kelebek ve papatya şeklinde pembe süsler aldım. Içine evde kuru lavanta var ondan koyacam. Bunlar 55 tl tuttu.
Içine koymak için minik süslü sepet aldım 15 tl
Bide yün yelekleri için orjinal düğmeler vardı 10 tl de onlar tuttu.
Kizlar benim bugun muayeneye gittim benim kiz inat etti donmuyo kafa yukarda hala cok moralim bozuk ben sezeryan olmak istemiyorum![]()
2160 gram olmus ve 42, 5 cm boyu beni uzuyor ama kirginim ona dönmüyor normal doguma yapim musait ve bir kere nirmal yaptim zaten ikinciyi de yaparim ama Hüma hanimin inadi tuttuherseyi normal allaha Şükür on bes fun sonra tekrar kontrole gidicez ilac i kesicez dedi eger donmediyse fazla beklemem alirim sezeryana dedi
![]()
orada 430 civarıydı beyaz beşikler güle güle kullansın keşke bakabilseydin baya fark ediyor diğer beşiklerle... ekle bakalım neler varmış...
bende gitmek istiyorum ama ağrı oluyor yürüyünce gidebilirsem artık bakarım olmadı netten alıcam....
Kızlar ben tüm alışverişi bitirdim k.evrende çocukistan biraz tuzlu geldi bana t.özalda servet bebe ve salih bebe var onlarda beşik fiyatları uygun kıyafetlerde carefoure ve k.evrende görüş bebe , baraj yolunda gül bebe oralar hem kaliteli hemde güzel çarşıya çıkamayanlar için ideal mavi bulvar ve evren sitesinde bebek malzemeleri satan dükkanlar var oralarda uygun süsler var bilginiz olsun :)