bilgilerini vermişmiydin?
teşekkürler..
kızlar karındaki çatlaklar ne zaman belli oluo? su an görünürde bişey yok benim ama , bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? catladımmı acaba yaaaa((
birebir bi paylaşımım olmadı
kızlar duş aldım duşakabin yüksek biraz çıkarken tek bacağımı dışarı attım kalçama sancı girdi diğer bacağımıda kaldırmıştım düştüm hatta uçtum:26:dizlerimin üstüne düştüm karnımı refleks kollarımla sardım o an bişey yok gibi korkusu yetti bana ama:26:
kızlar duş aldım duşakabin yüksek biraz çıkarken tek bacağımı dışarı attım kalçama sancı girdi diğer bacağımıda kaldırmıştım düştüm hatta uçtum:26:dizlerimin üstüne düştüm karnımı refleks kollarımla sardım o an bişey yok gibi korkusu yetti bana ama:26:
o zaman en baştaki listede olmaman normal canım.ben bana bilgilerini verip eklememi isteyen herkesi ekledim çünkü kaçırdığım çok az olmuştur o yüzden sordum.
Aaaaaa
Ay su gün bi biteydi kazasız belasız :/
Nasıl oluyorsa oluyor işte Cnm ya
Bacaklar kalkmıyorrrr artık ister istemez dengemiz bozuluyor
Bi ağrın yok dimi şuan
Dikkst et canım Allah korusun...
benim en baştan yanlar ve iç bacak gitti canım.karnımda tek bi çizgi yoktu.35.haftanın içinde 3 gün içinde karnım çatır çatır çatladı.o hafta anlamıştım bebeğin çok kilo aldığını gittiğimde de yanılmadığımı öğrenmiştim.bi anda kilo aldığı için karnım da malesef çatladı:26:
dizlerim çürüdü sadece :))
denizim bi bacağım kaç kilo merak ediyorum taşımıyo beni resmen artık çok zor tek başıma duşa bile giremiyorum ya.
cidden bugün bitsin(
sen nasılsın iyisin dimiii?
teşekkürler canım dikkat ediyoruzda ağırlaştık iyice işte dikkat etmek lazım her adıma artık
benimde gerilio bakalım nolcak ,sen ne kullanıodun peki yag olarak ?
Gizemmm geçmiş olsun bebeğimm
VaRmı ağrın sızın :26:
Bende banyoda duştan çıkarken kaycam diye çok korkuyorum
Eşim gelip çıkarıyo çoğu zaman
Dana gibi kilo aldığımdan dengemi hiç sağlayamıyorum artık
Elim ayağımda tutmuyo resmen
Herşeyi elimden düşürüveriyorum
sağol canımgeçmiş olsun dikkat et kendine ...
Canım bende bilmiyorum her nts aynı olmuyorBiz iki ay önce kapattık yavrum sezonu :)) istanbulda hayrunnisa hastanesine gidiyorum canm mürvet Hanım'a. Ya bişi sorsam bu nst kağıdında hangisi benim hangisi bebişin çizgisi biliyomusunuz?
Allah analı babalı büyütsün hanımlar hayırlı evlat olsunlar inş :))))
Aynen deniz ağlamaklıyım surekli bunaldım,sıkıldımCnm cok sıkılıyor içimde sıkıntı var.
Aldığım nefes bana yetmiyor
buarada bugün bizim de kontrolümüz vardı
allaha şükür herşey yolunda şimdilik
nstde biraz sancılar çıktı artık normal sanırım
daha önce biraz iri bebek gibi demişti sez. falan diyodu canım sıkılmıştı biliyosunuz
ama şuan haftasıyla uyumlu tahmini 3500 3600 gibi doğar dedi
normal doğum için bi sıkıntı görünmüyormuş çok sevindim
haftaya yine görüşelim dedi, belki de daha önce doğumda görüşürüz dedi
Bnmkiyle tartıştık
Amannnnnn boşver gizem yaaaa bunalımları konuşmak istemiyorum
Ztnn uykumm geliyoo siz yazısırken sızıyorum resmen :/
Tel elimden düşmüş oluyor.
Bişi sorucam bu magnezyum u öğlen aldım ben şimdi bi tane daha alayım mı
Gece cok ağrım oluooo
Bnmde bacaklarım kalkmıo gizem
Kuku ağrısı bide dogumdan sonrada hemen geçmiyormuş
Valla şu dogumu atlatayım Allah I'n izni ile ist a kacıcam gunu birlik
Oğlumu da alıcam yanıma
Offf kışta geldi iyice nereye oynatcam Totomu acep
ilk 2 ay kakao bide bio oil kullandım sürekli.sonra tummy hunney butter kullandım.vazelin kullandım sürekli.artık elime ne geçerse sürüyorum ama bütün bunlara rağmen çatlamayan yerim yok canım olcak olduktan sonra oluyo.sumocular gibiydim cıvık cıvık ama işte bi işe yaramadı
Bnmkiyle tartıştık
Amannnnnn boşver gizem yaaaa bunalımları konuşmak istemiyorum
Ztnn uykumm geliyoo siz yazısırken sızıyorum resmen :/
Tel elimden düşmüş oluyor.
Bişi sorucam bu magnezyum u öğlen aldım ben şimdi bi tane daha alayım mı
Gece cok ağrım oluooo
Bnmde bacaklarım kalkmıo gizem
Kuku ağrısı bide dogumdan sonrada hemen geçmiyormuş
Valla şu dogumu atlatayım Allah I'n izni ile ist a kacıcam gunu birlik
Oğlumu da alıcam yanıma
Offf kışta geldi iyice nereye oynatcam Totomu acep
Masallah cnmSağol canım evet uzadı 50cm oldu teyzesi :))
Canim burdan yazip ic karartmak istemiyorum malum dogumlar yaklastiEvt canim beni cennette bekleyen bir melegim var
Ne dusunuyosun simdi isme
Karar verebildinmi[/QUO
cnım basınız sagolsun cok zor gerçekten .Allah bir daha göstermesin. neden oldu canım sorun neydi? kusura bakma soruyorum ama istemiosan cevaplamayabilirsin .
Konum var ama orda ayrintili okuyabilirsin
Genede dogumdan sonra okumani oneririm
Etkilenmeni istemem
kızlar geçmişe hiç bakamadım inşallah iyisnzdir doktordan geldik bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı nst de 180 üstüü doktor da sus pus baktı baktıı bi tuhaflık olduğunu anladıım hareketlerini sordu 1 haftadır hissetmiyordum zaten hıçkırmasa hiç anlamıcam bu istenmeyen bir durum dedi hergün takıp etmem gerek dedi yarın sabah yıne gidicezz mınnoşum ne yapsam oynamıyorr tatlı çikolata yiyorum bütün gün yatıyoruum itiyorum mıncıklıyorum biraz dalgaşanma oluyooo çok üzüldüüm eğer böyle olursa en gec salı günü alıcal bebeğimi bekletmenın anlamı yok dedi kalp atışları normale döner inşallah yarın
Cnm gecmis olsun
Anlamadigim nst te benim de 170-180 oldugu oluyor ve iyi dediler hep
Ama hareket edince bir kac defa o rakamlara cikiyor
Yoksa 140-150 genel kalp atim hizi
Sizin surekli mi 180 civarinda
Gecmis olsn cnm
Banyoya girerken cikarken annem kuvetin onune havlu atiyor ona basiyorum
Sende bir daha oyle yspsan
Kaymani engeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?