2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aa iyi bari canım sevindim
yüksek demişti de indi mi? yoksa aynı mı demiş rakamları ikimize de
kaç yani sonuç olarak
yine central sanırım dimi?

fiyatlar konuştuğumuz gibi, 1e 2 neredeyse
ama sezeryan olması ve hastane farkı var
benim hatane tercihim yok
nötrüm ikisine de
dediki siz arayacaksınız, benim durumuma göre yönlendiririm sizi

buarada bugün bizim de kontrolümüz vardı
allaha şükür herşey yolunda şimdilik
nstde biraz sancılar çıktı artık normal sanırım
daha önce biraz iri bebek gibi demişti sez. falan diyodu canım sıkılmıştı biliyosunuz
ama şuan haftasıyla uyumlu tahmini 3500 3600 gibi doğar dedi
normal doğum için bi sıkıntı görünmüyormuş çok sevindim
haftaya yine görüşelim dedi, belki de daha önce doğumda görüşürüz dedi

Cnm doktorun biliyo mu sezeryan dusundugunu cunku bildigim kadariyla 38 bucuk haftada sezeryan yapiyorlar. Seninde haftasi iyi.bence fazlada bekleme. Bebegin icinde uzulme cunku bazi gunler hareket etmeyebilir sonucta hickiriklarini hissediyormussun.
Hayirli olsun cnm.allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin.

kızlar doğumdan önce süt arttırıcı çaylar içmeye gerek yokmuş

karnımızı bağlama konusunda da korsedense çarşaf tarzı bezle bağlamak daha iyiymiş

eşlerin doğuma girmesine nasıl bakıyosunuz dedim; son ana kadar destekçi olabilir elini tutar yanında olur ama doğum esnasında olmasına gerek yok dedi, doğum başlayana kadar isterse yanında olabilir dedi...

İnşallah öyledir.
Kötü bigün geçirdim.
Allahım hepimiz sağ salim dogursaydık

eşim dio zaten sen bir kere dogurucan ben dokuz doğuruyorum di0:) adamı o kadar strese sokmuşum ki... hatta bir daha yapma çocuk falan senin bünyen kaldırmıo dio:))) önce mide bulantılarım vardı şiddetli sekilde sonra sinir alınganlık başladı bende,sonra kilo aldığımdan strese girdim derken su an alıştım hamileliğe ama şimdide döttt korkusu var bende işteee (

senin neyin var hayırdır canım ,inşallah önemli bişey değildir....

arkadaslar bisey soricam...bir iki gundur bazen bebegim oynadikca karnimdan cit cit sesler geliyor....biraz igrenc olcak ama sanki sivilce batlar ya oyle bir ses sizdede oluyormu ?

Bnm ilk oğlumda hamileliğim prensesler gibi geçmişti
Bunda cok stresli sinirli alıngan oldum
Yavrum içimde iken bile bi rahat edemedi
Kendimi suçlu hissediyorum

canımm inş düzene girer ama zaten sezeeryan düşünüyodun haftan da uygun endişe edicek bişey yok gibi sankii :)
üzüp kendini strese sokmaa

gözün aydın canımm :))
merhaba arkadaşlar bende 20 kasımda sezeryan oldum 38. haftadaydım şimdi toparlanmaya çalışıyorum hepinize hayırlı dogumlar gülsu adında bir kızımız oldu :) yani üçüncü kızımız :)

tebrikler gözün aydın çok geçmiş olsunn :))

1-pembegri
2-ocakn
3-damla17
4-angelif
5-moiraia
6-guelbeyaz
7-cnnm
8-browny
9-mdaa
10-ecemsu1
11-kayraneren81
12-eylül2807
13-mhsezer
14-umut_iklimi
15-uzay100

Bnm ilk oğlumda hamileliğim prensesler gibi geçmişti
Bunda cok stresli sinirli alıngan oldum
Yavrum içimde iken bile bi rahat edemedi
Kendimi suçlu hissediyorum

al benden de o kadar .. eşimle hep kapıştık ilk zamanlar ,oda alttan almadı.hamileliğimin nerdeyse yarısını ailemin yanında geçirdim... ordanda yettim adama ,dışarı cıktgında bağırıp cagırıodum 50 kere arayıp kontrol ediodum.nerdesin napıosun beni buraya gönderdin falan die. resmen kendi kafamda kurgu yapıodum. oda bana karsı kıskançtır ama hamile olunca rahatladı tabi beyefendi dışarıda çıksam karın şiş kim bakıcak bana tabiii bu halimlee ... yani hamileyken hormonlar tavan yaptı bende anlıyacagın, sürekli rüya göruodum bebeğe bişi olmuş ağlaya ağlaya uyanıodum ,eşim subay benim nöbetteyken onu arıodum ,ona aglıodum yani neler atlattım ,inşallah sonu güzel olur canım yaaa. biz kadınlar genel anlamda zoruz .hamilelik biter regl siniri baslar bizde hele bide benim 10 gun önce baslıo sinir ....

kızlar duş aldım duşakabin yüksek biraz çıkarken tek bacağımı dışarı attım kalçama sancı girdi diğer bacağımıda kaldırmıştım düştüm hatta uçtum:26:dizlerimin üstüne düştüm karnımı refleks kollarımla sardım o an bişey yok gibi korkusu yetti bana ama:26:

en korktuğum şey düşmek, banyoda, yokuşta ..vs
çok geçmiş olsun
dikkat et

*doğum yapacaklarda yokum, yapanlarda yaptıktan sonra olayım lütfennnn

kızlar karındaki çatlaklar ne zaman belli oluo? su an görünürde bişey yok benim ama , bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? catladımmı acaba yaaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…