sağol canım benııımm şimdi bişeyler yicem bakalım hareket beklıcemm dualarınızda bizede yer veriinn insan telaşlanıyor korkuyor ama iyi düşünmem grerktatlım sadece nst ye gir dedim.kasılmam var falan die.sonucta makine sonucu vericek ebeler dğil. için rahat olsun die söledim canım.sabaha kadar uyku uyuyamazsın sen şimdi.ben bile su an telaşlandım herkesin basına gelebilir.ama hareket konusunda için rahat olsun sıkışmıştır canım buyudugunden dolayı alanı dar hareket edemiodur veletkendini kötü hissedersen hemen git acile hiç durma canım....
bebeişin tepki verdiği şeyler varsa onları yapsan biraz belki ona da iyi gelir
benim klavyede yazı yazmak
ayva, mandalina yada et ürünü yemek
tepki veriyor bunlara
canım normali 140 kalp atışlarının... bebek strese giriyormuuş taşikardi gelişiyormuş allah korusun şimdilik korkmaa yarın da takip edelim dedi aksi bir durum cıkarsa belkide bebğimi yarın alır çok moralim bozulduuuu erken değil aslında 39 haftamdayım yeterki bebeğime bişey olmasın zaten sezeryan düşünüyorduum
Biz iki ay önce kapattık yavrum sezonu :)) istanbulda hayrunnisa hastanesine gidiyorum canm mürvet Hanım'a. Ya bişi sorsam bu nst kağıdında hangisi benim hangisi bebişin çizgisi biliyomusunuz?Sen hangi hastaneye gidiyordun canım:26:
Kendine haksızlık etme hepimiz bebişi görünce unutuyoruz soruları heyecandan
mik mik yapmak zor zaten şu halde biz 3 gün önce kapattık sezonu
merhaba arkadaşlar bende 20 kasımda sezeryan oldum 38. haftadaydım şimdi toparlanmaya çalışıyorum hepinize hayırlı dogumlar gülsu adında bir kızımız oldu :) yani üçüncü kızımız :)
kızlar hatırlarsanız suyum gelo olabilr die bahsetmıştım 20 kasım günü kontrole gittm doktoru aramıştım gel demişti gelen suyummus direk yatışa aldı 4ten gece 10 buçupa kadar suni sancı çektim açılmam da wardı ama malesef doktor daha fazla sancı vemreyekim dedi ve sezeryan oldum hepinize sağlıklı doğumlar kızlar
sağol canım benııımm şimdi bişeyler yicem bakalım hareket beklıcemm dualarınızda bizede yer veriinn insan telaşlanıyor korkuyor ama iyi düşünmem grerk
canıım ben de süt falan içip tatlı bişeyler yıcem bakalım tepki gelecek mii *
banada dua edin arkadaşlarım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son anda bişey olmasın bebişime ben olumlu düşünüyorum yarın düzene girmiş olacak herşeeyy kalbimi ferahlatmaya çalışıyoruum sadece bugun olan bişeydir belki diyoruum
merhaba arkadaşlar bende 20 kasımda sezeryan oldum 38. haftadaydım şimdi toparlanmaya çalışıyorum hepinize hayırlı dogumlar gülsu adında bir kızımız oldu :) yani üçüncü kızımız :)
Kızlar anestezi de sadece spinal tercih eden varmı doğum yapan arkadaşlarımız arasında?
Cnm cok sıkılıyor içimde sıkıntı var.
Aldığım nefes bana yetmiyor
Cnm cok sıkılıyor içimde sıkıntı var.
merhaba ben sadece spinal oldum
Kaç gün oldu canım bebeğin hayırlı olsun baş ağrısı yaşadın mı? Yada bel ağrısı?merhaba ben sadece spinal oldum
Denizcim nefes yetmiyor haliyle egzersiz yap ağzından derin nefes al aç ağzını kocaman ciğerlerine ve sonra karnına doldur sonra da yavaşçaaa uzun uzun yine ağzından ver önce ciğerindekini sonra karnındaki nefesi son damlasına ladar boşalt. 5 kez yap. İnsanı acayip rahatlatıyor esnetiyor:) fazla zorlama ama gözlerin kararmasın :9Cnm cok sıkılıyor içimde sıkıntı var.
artık bebek irileştigiden sıkıntı yapıo sana ondan.bende şimdiden var ben napayım((
sağol canım benııımm şimdi bişeyler yicem bakalım hareket beklıcemm dualarınızda bizede yer veriinn insan telaşlanıyor korkuyor ama iyi düşünmem grerk
canıım ben de süt falan içip tatlı bişeyler yıcem bakalım tepki gelecek mii *
banada dua edin arkadaşlarım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son anda bişey olmasın bebişime ben olumlu düşünüyorum yarın düzene girmiş olacak herşeeyy kalbimi ferahlatmaya çalışıyoruum sadece bugun olan bişeydir belki diyoruum
kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?
,Kızlar bir sorum var, benim son bikaç gündür karnım hep taş gibi. Kasılma olsa sürekli olur mu bilemedim ama özellikle gece çok rahatsız ediyo bu sertlik. Sizde de karnı böyle taş gibi olan var mı sürekli??
ayy hayırlı olsun canım ne heycan vericidir gün saymakKızlar sezeryan günümüz belli oldu.
25 kasım saat 13.00 de kavuşacağım Beril'ime Allahın izni inşallah.
Anestezi doktoru spinal önerdi ya ben genel düşünüyodum napıcam bilmiyorumaklımda kalıyo uyanık olmak istiyorummmmm...
tezcel sana hep yazmak istedim eklediklerin çok güzeldi, eşinin hediyesi dekızlar selam 2 gündür giremedim konuşmalar baya bi ilerlemiş inşallah herkes iyidir ..
ben dün kontrole gittim bizim fındık 3 kg. olmuş herşey yolunda çok şükür :) geçmişi okuyayım şimdi :)
Prensesin sarılık seviyesi arttı yaklaşık 30 saattir falan fototerapideyiz Allahtan ben de onun yanındayım arada seviyorum, emziriyorum yoksa dayanamazdımbu akşam çıkıcaz inşallah. Ben ilk önce panik oldım ama doktorlar rahatlatıyor yenidoğanda sarılık olağan bişeymiş. Bir an önce geçse de evimize gitsek diye bekliyorum :)
kızlar geçmişe hiç bakamadım inşallah iyisnzdir doktordan geldik bebeğimin kalp atışları çok yüksek çıktı nst de 180 üstüü doktor da sus pus baktı baktıı bi tuhaflık olduğunu anladıım hareketlerini sordu 1 haftadır hissetmiyordum zaten hıçkırmasa hiç anlamıcam bu istenmeyen bir durum dedi hergün takıp etmem gerek dedi yarın sabah yıne gidicezz mınnoşum ne yapsam oynamıyorr tatlı çikolata yiyorum bütün gün yatıyoruum itiyorum mıncıklıyorum biraz dalgaşanma oluyooo çok üzüldüüm eğer böyle olursa en gec salı günü alıcal bebeğimi bekletmenın anlamı yok dedi kalp atışları normale döner inşallah yarın
hayırlı olsun canım gözünüz aydınkızlar hatırlarsanız suyum gelo olabilr die bahsetmıştım 20 kasım günü kontrole gittm doktoru aramıştım gel demişti gelen suyummus direk yatışa aldı 4ten gece 10 buçupa kadar suni sancı çektim açılmam da wardı ama malesef doktor daha fazla sancı vemreyekim dedi ve sezeryan oldum hepinize sağlıklı doğumlar kızlar
cnm dün muayenemiz vardı, sorunu çözdük :)
dediğin normal içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?