2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
merhaba arkadaşlar bende 20 kasımda sezeryan oldum 38. haftadaydım şimdi toparlanmaya çalışıyorum hepinize hayırlı dogumlar gülsu adında bir kızımız oldu :) yani üçüncü kızımız :)

sağol canım benııımm şimdi bişeyler yicem bakalım hareket beklıcemm dualarınızda bizede yer veriinn insan telaşlanıyor korkuyor ama iyi düşünmem grerk
bebeişin tepki verdiği şeyler varsa onları yapsan biraz belki ona da iyi gelir
benim klavyede yazı yazmak
ayva, mandalina yada et ürünü yemek
tepki veriyor bunlara

canıım ben de süt falan içip tatlı bişeyler yıcem bakalım tepki gelecek mii *

banada dua edin arkadaşlarım yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim son anda bişey olmasın bebişime ben olumlu düşünüyorum yarın düzene girmiş olacak herşeeyy kalbimi ferahlatmaya çalışıyoruum sadece bugun olan bişeydir belki diyoruum

Cnm evet normali 140 civarı
Üzüldüm yaa bence hiç strese sokma bebişi sezeryane gir tabi Dr un zamanını daha iyi bilir
(
Hem gelsin artık elamız annesi mrk etme hersey guzel ve yolunda gidecek

Sen hangi hastaneye gidiyordun canım:26:
Kendine haksızlık etme hepimiz bebişi görünce unutuyoruz soruları heyecandan
mik mik yapmak zor zaten şu halde biz 3 gün önce kapattık sezonu
Biz iki ay önce kapattık yavrum sezonu :)) istanbulda hayrunnisa hastanesine gidiyorum canm mürvet Hanım'a. Ya bişi sorsam bu nst kağıdında hangisi benim hangisi bebişin çizgisi biliyomusunuz?
merhaba arkadaşlar bende 20 kasımda sezeryan oldum 38. haftadaydım şimdi toparlanmaya çalışıyorum hepinize hayırlı dogumlar gülsu adında bir kızımız oldu :) yani üçüncü kızımız :)

Allah analı babalı büyütsün hanımlar hayırlı evlat olsunlar inş :))))

canım inşallah bebişlerimizi sag salim kucağımıza alırız.Rabbim onlara uzun sağlıklı ömür wersin....

Tebriklerrrrr ne guzel 3 tane pırlanta gib kızınız oldu

Anıl çok geçmiş olsun hamilelerde görülebiliyor kortison da zararlı değil bebiş zaten gelişimini tamamladı rahat ol tedavini ol canım geçmiş olsun.

Agresif melel canım seninle günümüz aynı ben pazartesi sezeryana giriyorum canım sen de 39. Haftadasın korkma yarınki duruma göre bebeği fazla strese sokmadan alınsın bence.

Ben bişeyler yemek istiyom yaaane yesem acaba kızı uyuttum kociş işte hala gelmedi
Artık miğdemde yeter diye bağıracak çöplük gibi oldu ha bire birşeyler atıyorum

merhaba ben sadece spinal oldum
Kaç gün oldu canım bebeğin hayırlı olsun baş ağrısı yaşadın mı? Yada bel ağrısı?
Birde ameliyatın sonlarına doğru etkisi geçiyor diyolar ağrıların ameliyattan nekadar sonra başladı?
Cnm cok sıkılıyor içimde sıkıntı var.
Aldığım nefes bana yetmiyor
Denizcim nefes yetmiyor haliyle egzersiz yap ağzından derin nefes al aç ağzını kocaman ciğerlerine ve sonra karnına doldur sonra da yavaşçaaa uzun uzun yine ağzından ver önce ciğerindekini sonra karnındaki nefesi son damlasına ladar boşalt. 5 kez yap. İnsanı acayip rahatlatıyor esnetiyor:) fazla zorlama ama gözlerin kararmasın :9
Aynı şekilde burnundan doldurup ağzındam ver bebek bile hareketleniyor:)

büyük problem görseydi doktor, doğuma alırdı heralde
içini rahat tut, bu dkkadan sonra zaten zamanı artık, sorun olacak birşey yok

kızla yaa
bir şey dicem
benim ağzımda kayma var
alt dudağımda...nörolojiye gidelim diyo eşim..
niye olmuş olabilir ki...tövbe felç. gibi yaaa...böyle birşey yaşayan oldu mu?

canımmmm çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
belki farkında olmadan rüzgar yedin ondan olur benim bildiğim
ama geçiyo hiç merak etme
dinlen mecbur kalmadıkça çıkma dışarı
çıksan bile yüzünü sar benim bildiklerim böyleydi
allah şifa versin anılım

arasın da ismi hayırlı olsun çok güzel

,
sürekli olmasa da sıklıkla sertleşiyo canım
en iyisi dr.una sormak

ayy hayırlı olsun canım ne heycan vericidir gün saymak
biz böyle bilemeden bekliyoruz
allah hayırlısıyla kucaklamayı nasibetsin

kızlar selam 2 gündür giremedim konuşmalar baya bi ilerlemiş inşallah herkes iyidir ..
ben dün kontrole gittim bizim fındık 3 kg. olmuş herşey yolunda çok şükür :) geçmişi okuyayım şimdi :)
tezcel sana hep yazmak istedim eklediklerin çok güzeldi, eşinin hediyesi de
güle güle kullan canım

oyy kıyamam o kuzulara yaa çok oluyo maalesef sarılık
inşallah çabucak atlatırsınız canım

meleeekk canımm sakın kendini üzüp te bebişi de etkileme
sen çok akıllı bi kızsın zaten inşallah bugünlük bi değerdir
allah hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayı nasibetsin dualarımızda olcan canım

hayırlı olsun canım gözünüz aydın
inşallah ikiniz de iyisinizdir...

yaa birsürü alıntı yapmıştım laptopu eşim aldı açıp kapayınca gitti hepsi

geçmiş birikince oku oku unuttum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…