2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Cnm satimiz seninle ayni bnde 5+6 yim bgn itibaryle:) bnm ikinci gebeligm bu onceki epidural sezaryen oldu rahatti ama sonrasi cok zor gecti dikis yerlerm cok aciyodu harekt edemiyodm insallah normali nasib olur sana bnce korkma smdiki aklm olsaydi beklerdm normali ama iste sabrszlandm bebegime kavuscam die :))

ben de epidural normal istiyordum ama şimdi "normal doğumun ileride vereceği sıkıntıları" diyince içime kurt düştü. nasıl bir zararı oluyor ki?. bi de spinal sezaryan nedir onu duymamıştım?

Canım ilk bebekte inan hic bir zarar olmuyor,ama 2. de vajina genişlemesi,idrar torba si sarkmasi,hemoroitgibi ikinmadan,zorlanmadan meydana gelen sorunlarin belirtisi baslior.bende sadece hemoroit oldu çok az ve birazda genişleme doguramam artik normal ben spinal yani Göğüs alt insan anesteziyle layik bi şekilde sezeryasn istiyorum budefa

günaydın kızlar enteresan bi şekilde mide bulantılarım geçti iki gündür .O kadar alışmışım ki mide bulantısına tuhaf geliyor şimdi. ara sıra çok hafif bulanıyor.Geçsin artık diye ağladığım oldu dualar ettim şimdi bitti diye üzülüyorum.Sanırım hamilelik yarı delilik gibi bişey ,olsa bi türlü olmasa bi türlü :))

son regl tarihine göre hasaplama yapınca fark var mı arada. benim fark var kalp atışları için ne zaman gideceksin bende sabırsızlanıyorum harika bi duygu mucize inşallah korkum geçer de en uygun olan neyse ona karar verebilme şansım olur Allahım hayırlısı neyse onu nasip eder umarım

bana da kesinlikle yaptırmam gerektiği söylendi sağlık ocağındaki hemşire tarafından....yarın doktor kontrolümm varr doktoruma da sorucammm .....açıkçası yaptırmayı düşünüyorum benn...

Ultrasonla uyumlu haftam cnm.. 3 mayista gel dedi bu cuma gidicm iste bakalm insallah hayrlisyla duyucz :) bulantilarn var mi snin yada sikayetlern bnm sabahlari oluyo ve gun icnde de hafif hafif oluyo ac oldummu ztn halszlkle basliyo bide bi kac gundr devam eden kahverengi lekelenmelerm var oda btse rahatlicm

kızlar sabah uyandım sağ kasığım ve belimin sağ tarafı yerinden cıkacak gibi agrıyordu adet ağrısının bi kaç katı daha fazlaydı bu neredeyse agladım acıdan yarım satt falan evde yürüdüm öyle geçti ne olabilir buu ...=((

Bnm de cok fazla belim agriyo uzaniyorum yok yuruyorum yok fayda etmiyo bide gaz problemim varki sormayin hic karnim davul gibi sisiyo ve agrim oluyo Allah'im hayrlisyla su 3 ay gecsn diyorum hep

Bnm de cok fazla belim agriyo uzaniyorum yok yuruyorum yok fayda etmiyo bide gaz problemim varki sormayin hic karnim davul gibi sisiyo ve agrim oluyo Allah'im hayrlisyla su 3 ay gecsn diyorum hep

yarım saat evde yürüyüş yaptım öyle gecti hiç böyle olmamıştı hep ılık ılık olurdu agrı korktum birden acaba birsey mi oluyor diee...

Benim oğlum var 2.5 yaşında .değerini hatırlamıyorum ama değerin şimdiye göre düşük old.biliyorum.ilk doğumum erken oldu,36.haftadaydık.Tarih konusunda net olamam o yüzden,..pazartesiyi bekliyorum şimdilik.

benim arada 10 gün kadar fark var ultrasyon geride inşallah duyarsın senden hayırlı haber alınca bende giderim galiba ben kararsızım gidince duyamazsam 1 hafta bekle filan derse geçmez artık o hafta benim :) hiç bulantım olmadı ama iştahım arttı galiba sigarayı bırakmış olmanın etkisi ile de arttı iştahım 2 hafta oldu doymak bilmiyorum bende hafif ağrılar oluyor belim iş yerinde oturmaktan ağrıyor evde olunca daha az ağrım var çok şükür bir sorun yok benim hissettiğim kadarıyla ikimizde sağlıklıyız.

devam eder o canım :))) bende geçiyor sonra tekrar başlıyor havalarda sıcaklayınca arttırdı sanki

Ohh ne guzel insallah hep boyle devam eder bulanti ve gaz problemi cok fena ya onceki gebeligimde farkszdi bundan insallah bi an once azalr sikaytlerm yemek bile yapamiyrm kokuyo cnku
Ultrasonda gerideyse bekle derm yada sn bilirsn bekle demekte kolay yani :) insallah hayrlisyla snde duyarsn pit pitlari:))

yarım saat evde yürüyüş yaptım öyle gecti hiç böyle olmamıştı hep ılık ılık olurdu agrı korktum birden acaba birsey mi oluyor diee...

Allah'in iznyle olmaz cnm bu agrilar normal diye biliyorum sadece agri esigimiz farkli oyle dusun :) kimine dayanlmicak agri bi baskasina sadece agri olarak geleblr:) bnm agrilarm ole dayanlmicak gibi gelmiyo bana ama oldukca rahatsiz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…