2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

inşallah geçer şikayetlerin bulantıdan korkuyorum ben :) gaz problemi bir kaç gün oldu azaldı annem dedi sütü soğuk yudum yudum iç meyve suyu içme gaz şikayetin azalır galiba işe yaradı azaldı baya en azından akşam olunca koca bir karnım olmuyor artık :)

Soğuk süt gaz yapmazmıydı yahuu : ) Bizi kandırmışlar bunca zaman

Canım bende de taşikardi var. Gebelikten önce öğrenmiştim. 2 sene boyunca hap kullandım. Şimdi gebe olduğum için kullanmıyorum. Yapabileceğin tek şey stresten uzak durmak. Bende çok srtesli bir günümde öğrenmiştim çünkü bunu.

dün cesaret edip almadım yattım. Uyandığımda hafif arıyordu. bugünde şiddetlenirse içerim=( bulantı ve halsizlikten sonra bir de bunu kaldırmak zor olur

geçmiş olsun canım. Bende henüz böyle bir durum olmadı ama olan çok var. dr bile söyledi bana. kanaman olabilir çok normal.yeter ki gel hemen muayene edelim dedi.senin durumunda olan çok insan var.Kafanı çok takma canım

ayy bu bugün duyduğum en iyi haber.darısı bizlerin başına olsun. bu bulantı çok yordu bizi ve bebeklerimizi=)

Doktordan geliyorum kalp atışlarını duydum ne kadar güzel bir duygu.. ultrasona göre 6+2 olmuş 5mm

ayy hayırlı olsun=)) çok sevindim. seninle tarihlerimizde aynıymış=) ben geçen hafta duydum ama yarın da randevum var dr gel iyice dinleyelim dedi. yarın tekrar duyacağım İNŞALLAH.çok güzel bir duygu=) duygusallık=)

ya bu anneler hep kandırıkcı

bende sevmiyorum süt içmeyi ama alışcam galiba bebek için şart olmadı kase kase yoğut yicem

Dün Saraçoğlu dedi ki ; Süt 10 yaşından sonra insanlar için önemini yitiriyormuş. Onun yerine yoğurt ve ayran içmek daha faydalıymış. Ama onlarda sütten yapılıyor sonuçta. Anlamadım gitti

kızlar birde 2 haftadır söylicem söylicem unutuyorum benim AÇLIK KAN ŞEKERİM yüksek çıktı.inşallah hamilelik diyabeti olmam. böyle benim gibi şekeri yüksek çıkan oldu mu?hamilelikten önce değerlerim normaldi benim.garanti olsun diye dr bugün tekrar kan aldı. gene yüksek çıkmasından korkuyorum.yoksa diyet verecek dr=((

Dün Saraçoğlu dedi ki ; Süt 10 yaşından sonra insanlar için önemini yitiriyormuş. Onun yerine yoğurt ve ayran içmek daha faydalıymış. Ama onlarda sütten yapılıyor sonuçta. Anlamadım gitti

evet evet lola. önemini yitirip yitirmediğini bilmiyorum ama sütten ziyade yoğurt yememiz daha iyiymiş. bunu çok okudum internette.ayrıca dr'umda öyle söyledi.

manyak bunlar ya ne yicez bunları dinlersek açlıktan ölürüz( allah korusun) valla

yoğut seviyorum ve peynir süt sabah açken içiyorum sonra kusuyorum anlıcan acısu midemden gelmesin diye süt içiyom ben

Herkese selam kızlar :)
Bugün doktora gittim daha kalp atışını duymadım ama doktorum herşeyin yerinde olduğunu söledi süt içecekmişim günde 1 bardak içemiyorum dedim mide bulantımı arttırıyor dedim. Doktor mecburen içeceksin tek içemiyosan kahve kakao yada nesquik koyup iç ama iç dedi :)
Kalp atışlarını önümüzdeki aya dinleyecez artık nasıl dayanacam bilemiyorum yaaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…