Ohh ne guzel insallah hep boyle devam eder bulanti ve gaz problemi cok fena yaonceki gebeligimde farkszdi bundan insallah bi an once azalr sikaytlerm yemek bile yapamiyrm kokuyo cnku
Ultrasonda gerideyse bekle derm yada sn bilirsn bekle demekte kolay yani :) insallah hayrlisyla snde duyarsn pit pitlari:))
inşallah geçer şikayetlerin bulantıdan korkuyorum ben :) gaz problemi bir kaç gün oldu azaldı annem dedi sütü soğuk yudum yudum iç meyve suyu içme gaz şikayetin azalır galiba işe yaradı azaldı baya en azından akşam olunca koca bir karnım olmuyor artık :)
kızlar bu daralmalarımın sebebi dün gece saat 11de kalbimin sıkışmasıyla ortaya çıktı.birden otururken kalbim sıkıştı nefesim kesildi.hemen kadındoğumcumun olduğu hastaneye acile gittik.ekg çekildi taşikardi var dediler.nabzı çok yüksek dediler.hamile olduğu için burda bişey yapamayız özel sonuçta daha teşekküllü hastaneye gidin dediler.siyami ersek var kalp hastanesi oraya gittik ama ben ölüyorum kalbim fırlıcak gibi atıyo ağrısından inlettim heryeri.ordada ekg çekildi taşikardi var ama bişey yapamayız hamile dediler.ölüyodum resmen.doktorumu aradım dedim böyle böyle geç hastaneye geliyorum ben dedi.geldi serum takıldı geçti hafifledi normale döndüm.bebekle hiç alakalı bişey yokmuş stresten oluyomuş panik atak varmış vs vs...eve geldik.sabah dünkü kadar olmasada yine ağrım vardı yarına randevu aldım gidip adam gbi muayene olucam.iyi değilim yani.neden oldu bilmiyorum hiçbişey önceden böyle bi rahatsızlık bişey yoktu..
Soğuk süt gaz yapmazmıydı yahuu : ) Bizi kandırmışlar bunca zaman
yada beni kandırmışlar :) ama bana iyi geldi galiba çünkü gazım çok azaldı belkide yavaş içtiğim için iyi geldi
hemen annemi aramalıyım :))))
Hosgeldin canim hayirli olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz o zaman. Test mi yaptin?
Başın sağ olsun. Evet şimdi seni cennette bekleyen bir meleğin var. Yeni bebeğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende 6+3 ken gittim kalp atışı duyulmadı daha çok küçük dedi. Umarım duyarız bebeklerimizin kalp atışlarını, sağlıklı haberlerini
benimde migrenim var. Doktor bana minoset ve vermidon önderdi minoset içiyorum ama plus ı değil şimdiye kadar 2 defa içtim. benim baş ağrılarım dinlenme ile, kendiliğinden geçmiyor malesef. Minoset işe yaradı çok şükür.
Gunaydin kızlar...
Dün kanamadan acil hastaneye gittik.Bebek düştü sandim ben biraz panikledim ama saglikliymis çok şükür.Kanama rahimde açıklık olduğu için akintiyla birlikte gelmiş, ilk defa başıma boyle abisi geldi,sizlerde var mi boyle durum
Gunaydin kizlar bir sey sormak istiyorum bebisimizn kac mm oldugunu nerden anlyoruz
günaydın kızlar enteresan bi şekilde mide bulantılarım geçti iki gündür .O kadar alışmışım ki mide bulantısına tuhaf geliyor şimdi. ara sıra çok hafif bulanıyor.Geçsin artık diye ağladığım oldu dualar ettim şimdi bitti diye üzülüyorum.Sanırım hamilelik yarı delilik gibi bişey ,olsa bi türlü olmasa bi türlü :))
Doktordan geliyorum kalp atışlarını duydum ne kadar güzel bir duygu.. ultrasona göre 6+2 olmuş 5mm
Ben küçükken sıcak süt içmeyi sevmezdim (hala da sevmem). Annem o yüzden beni kandırmışta olabilir
ayy hayırlı olsun=)) çok sevindim. seninle tarihlerimizde aynıymış=) ben geçen hafta duydum ama yarın da randevum var dr gel iyice dinleyelim dedi. yarın tekrar duyacağım İNŞALLAH.çok güzel bir duygu=) duygusallık=)
İnşallah bizlerede nasip olur o güzel pı pıt ları duymak
ya bu anneler hep kandırıkcı
bende sevmiyorum süt içmeyi ama alışcam galiba bebek için şart olmadı kase kase yoğut yicem
Dün Saraçoğlu dedi ki ; Süt 10 yaşından sonra insanlar için önemini yitiriyormuş. Onun yerine yoğurt ve ayran içmek daha faydalıymış. Ama onlarda sütten yapılıyor sonuçta. Anlamadım gitti
Dün Saraçoğlu dedi ki ; Süt 10 yaşından sonra insanlar için önemini yitiriyormuş. Onun yerine yoğurt ve ayran içmek daha faydalıymış. Ama onlarda sütten yapılıyor sonuçta. Anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?