2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ya benim 6+3 ken duyulmadı bebeğimin kalp atışları daha küçük vajinal ultrason ile duyabiliriz istersen dedi ben istemedim doktora bi sıkıntı yok değil mi dedim olmadığını söyledi bu cuma 8 hafta dolcak şu kalp atışlarını bi duysam çok rahatlayacağım

Dün Saraçoğlu dedi ki ; Süt 10 yaşından sonra insanlar için önemini yitiriyormuş. Onun yerine yoğurt ve ayran içmek daha faydalıymış. Ama onlarda sütten yapılıyor sonuçta. Anlamadım gitti

ben çok kulak vermiyorum o kişinin dediklerine

biz 3 ay bebiş için uğraştık artık soğan kürümü yapsam incir kürümü yapsam diye hayırflanıyordum incir kürü prolaktini arttırıyormuş benimde prolaktin yüksekliğinden bebiş olmamaış düşünsenize incir kürü yaptığımı prolaktin hat safaya gelirdi

kızlar bu ultrason kağıdında bahsettiğiniz ''crl'' ne demek bende yok öyle bişi yazmıyo :44:

Kızlar bugün doktora gittim. Ama malesef kesem düzgün gelişmemiş ve bebeğimde gelişememiş.Kalp atışı yoktu.Zaten bebek de yok gibi bişeydi. Ve hemen kürtaja aldı beni.Şimdiye kadar kanama olması gerekirdi olmaması senin için zararlı dedi. Ve hemen yatış yaptı. Şimdi evdeyim kürtaj oldum ve artık aralık annesi değilim

Bundan lütfen etkilenmeyin hepinizin sağlıklı bebişleri olur inşallah. Uzun süredir birçok şeyi paylaştığımız için haber vermek istedim. Hilbar geldiğinde beni çıkarır listeden. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Hayırlısı böyleymiş.

ayyyy canımmm çok üzüldüm Allah sabır versin çok zor bir durum bilirim üzülme sakın ama biliyorum kolay değil
normalde eski kontrollerinde duyulmamışmıydı kalp atışı

Canım cok uzuldum daha once bende yaşadım, seni çok iyi anlıyorum. ALLAH sana en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin

Çokk geçmiş olsun Allah tan sana zarar vermemiş .. Kısmet böyleymişş üzme kendini tekrar yaşarsın aynı duyguyu...

canım inan çok üzüldüm ama toparla sen de kendini, inşallah bunun kat be kat heyecanlısını hayırlısını eşin yanındayken tekrar yaşarsın

ben bütün testleri yaptıracağım canım, kötü bir şey de varsa en azından tedbirli oluruz. zaten cumartesi doktorum 1 ay sonra gel ikili test yapacağız dedi

Geçmiş olsun tatlım benim her şeyin hayırlısı üzme kendini seni anlayamayız belki ama en iyi yapabileceklerimiz iyi dilekler inş. en yakın zamanda hayırlısıyla sağ salim hamile kalıp bebeğini kucağına alırsın. Belki kış annesi değilde yaz annesi olursun canım hiç bir şeyi kötüye yorma tatlım her şeyin hayırlısı olsun senin ve ailen için dikkat et kendine tekrardan geçmiş olsun canım benim...

Cnm cok gecmis olsnn diyecek bisey yok yani

ben bütün testleri yaptıracağım canım, kötü bir şey de varsa en azından tedbirli oluruz. zaten cumartesi doktorum 1 ay sonra gel ikili test yapacağız dedi

ayyy nniye öyle dedi ki bende 2 hafta sonra gidicem o zaman yapılır diyodum

içini rahat tut inşallah iyidir bebeğin
ilk hamileliği olmayan arkadaşlar bize daha sağlıklı bilgi verebilir

senin 8. hafta görünüyor ama 6. haftada mısın... bende 7. haftadayım ama hcg değerim haftaya göre daha düşüktü.. sanırım benim de 5. hafta .. daha dr yede gidemedim.. önceki doğumumu yapan dr u araştırdım o da emekli olmuşş... iş değiştirmiş halbuki daha gencti.50 yaşındaydı..neysse daha dr araştırıyorum o yüzden gidemedim. sanırım seninle aynı durumdayım...

bat günü hcg 82 1 hafta sonra da 1000 küsürdü...

Çok geçmiş olsun . Allah sana gonlune göre hayırlı evlat versin inşallah

karından ultrasonlamı duydun atışlarııı

Bende 6+4 te kalp atışı göremedim, dr a gitmeye bile korkuyorum artık

ayyy nniye öyle dedi ki bende 2 hafta sonra gidicem o zaman yapılır diyodum

canım ben bugün 7+2 deyim yani gittiğimde 11. haftada olacağım o yüzden, 11. haftadan önce o test yapılmıyor galiba. burdaki takvimde 9. haftada görünüyorum ama sat'a göre 10 gün gerideyim. sen de 11. haftanda olursan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…