- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Çatlaklar sizi demek siz hırkızlık yaptınız bu bebekler daha bize neler yaptırıcak acep
Benimde canım dut çekiyodu yolda var koca koca ama almadım hiç birgün geçerken topluyolardı kadın 1 poşet verdi bana
Dedim canım çok çekiyodu hamileyim dut gibi ağzı burnu olsun çocugunun dedi
Ali de hiç leke yok ama kulağının yanında kulak memesi gibi bir şişlik vardiğerindede var küçük bu neden olmuştur acaba
Büyürse okula başlamadan ameliyatla aldırmak stiyorum ben..Dr bişey değil o dedi ama inşallah önemsiz bir şişliktir..
ahahahaa gülcem diye altıma işicektim..gözlerımden yas geldi..ilahi gzm
Merhaba bende 7 aylk hamileyim mart annesi olucam insallah cok heyecanliyim:)Siz guzel taze annislerden istegim bir konu acsak aralik anneleri dogum hikayeleri diye dogum hikayelerinizi paylasir misiniz?Cok merak ediyorum birazda korku var sizlerin hikayelrriyle belki brseyler hakkinda bilgi ednmis olurum:26:
2 deliği var ben bazen zor olana çeviriyorum sinirlenince kolay akana çeviriyorum tekrardur bakalım yapar aşkım belki yapmazsa kullanırsın.rahatsız olsa huysuzlanır varmı huyunda suyunda değişiklik
çok güldümm hahahha
Tabiiki hayır bebekler emdiği için oluyor benim oğlumunda böyle oluyor normal yani senin kide sivilcelenmiş benimki gibii o da sıcaktanmış canım çok sıcak tutma bebişi..Pamukçuk farklı dilinde yanaklarında oluyor kabarık kabarık beyaz..
Cnm bnm oglumdada oluyor mrk etme yokbiseyi.
Araldada oluyordu tenleri cok hassas ve suan her yerlerinden deri atıyorlar
40+1 oluyom canım
Hevuk
Canim sanki anlattigin sey cagan dada olan lenf bezine benziyor..kulaginn arkasnda elleyince belli olan nohut buyukluginde sislik var.ama elleyince hissediliyor..hasta olunca daha belirgin oluyor..ondan olabilir mi acaba
Keleback
dilindede beyazlik var mi bebisinin..iyi yap.missin yar. Bi gotur dr a..pamukcuk da emmesi cok yavasliyomus.zorlaniyormus...
cnm şimdi foto kyamıorum ama benim oğlumda da var üst dudağının tam ortasında.emmekten oluyormuş dr dedi.normal yani.zaten elleyince kuru olduğunu göreceksi.yolsan yolunur gibi.Ay cok tesekkurler kizlar icim rahatladi ama yarin randevu aldim bi genel kilosuna falan baktiricam iyki hepiniz varsiniz :)
Hevuk
Canim sanki anlattigin sey cagan dada olan lenf bezine benziyor..kulaginn arkasnda elleyince belli olan nohut buyukluginde sislik var.ama elleyince hissediliyor..hasta olunca daha belirgin oluyor..ondan olabilir mi acaba
Keleback
dilindede beyazlik var mi bebisinin..iyi yap.missin yar. Bi gotur dr a..pamukcuk da emmesi cok yavasliyomus.zorlaniyormus...
GİZOOO
ayyy gzem ne güldüm totodaki gül olaına ya Allah iyiliğini versin=))keyfim yerine geldi...delüüü
HEVUK
cnm sordun mu o bezeyi dr a neymiş ne değilmiş?hemen ne ameliyatı faln düşünüyorsun dur bakalım zamanla kaybolur belki.
ilk okula kadar neler neler değişir.onu kafaya takıp da kendini üzmeyesn sakın kuzum..
Mujdemi isterimmmmmm
2 saat once icirdgim yag ise yaradiii
Teyyy teyyyyyy
Suan bi sakinizz sormayin
Ama aral kardesini kiskanmaya başladı
Mujdemi isterimmmmmm
2 saat once icirdgim yag ise yaradiii
Teyyy teyyyyyy
Suan bi sakinizz sormayin
Ama aral kardesini kiskanmaya başladı
Uff kızlar çok daralıyorum ben yaa kimsem yok inanın ağlamaktan bıktım sinirlerim alt üst durumda HERŞEYİ TAKIYORUM aLİ BUGÜN NE İÇTİYSE HEMEN ARDINDAN KUSUYOR sütüm yetmyor süt olmuyor sadece kahvaltı oda az bişey yapıyorum yemek yiyemiyorum eşim işsiz hala çıldırıcam ya bana bişey diyin ne yapıyım
Sizide üzmek istemiyorum ama bıktım usandım
Alinin altını paraı herşeyini bozdurup harcadım şimdi yine para yok telimi satıcam eşim hala yatıyor evde tahammül edemiyorum salak işlerine boşanmak istiyorum ben ama nasıl nereye gidicem bilmiyorum
Ailem bile yok ne yapabilirim ben işe giricem ama Alime kim bakıcak 5 yıl hasretini çektim yavrumun inanın sevemiyorum bile doya doya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?