bende aynı şeyi merak ediyorum
analik hakki bundan odenmiyormus meger..merakimizi giderim canim uyumuycakmisiz bugun sabahladim uyumadan 37,4 gordum ama ilac vermedim asidan sonra 24 saat takip edilmeli ates yukselmesi gozlenirse uzerindekiler cikarip serinletilmeli bezi acilmali dahada yukselirse ilac verilmeli devam ederse 4 saat sonra tekrar ates dusurucu verilmeli gozlemler kotuye giderse dr basvurulmaliymis dr umuz boyle soyledi...anlamaktada gucluk cekiyorum opuyorum elimle bakiyorum gogsune bakiyorum elim sogukmu acaba diye isitip bakiyorum sonra kendime bakiyorum normali nasil acaba diye sonra etes olcerle bakiyorum bu net soylemedi diye tekrar koltuk altindan olcuyorum bu gece cok uzunnn oldu
antrpteyim ben.ama.adanalayim burda ogretmenom
Günde 3 kere 1 tatlı kaşığı kaşığı vermişti bize. 2 çay kaşığı şeklinde veriyorum ben.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sol omuzdan aşı mı var
Allahım baygınlık geçiricem
offffff
çok korkunc
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı cumalar olsun.
Yogunum cok.. Pazar Mevlüt var ya
Bana dua edin yüzüme gözüme bulaştırmiyim
merakimizi giderim canim uyumuycakmisiz bugun sabahladim uyumadan 37,4 gordum ama ilac vermedim asidan sonra 24 saat takip edilmeli ates yukselmesi gozlenirse uzerindekiler cikarip serinletilmeli bezi acilmali dahada yukselirse ilac verilmeli devam ederse 4 saat sonra tekrar ates dusurucu verilmeli gozlemler kotuye giderse dr basvurulmaliymis dr umuz boyle soyledi...anlamaktada gucluk cekiyorum opuyorum elimle bakiyorum gogsune bakiyorum elim sogukmu acaba diye isitip bakiyorum sonra kendime bakiyorum normali nasil acaba diye sonra etes olcerle bakiyorum bu net soylemedi diye tekrar koltuk altindan olcuyorum bu gece cok uzunnn oldu
2. ay aşılarını olduk, s.ocağını inletti kızım, şimdi gülücükler atıyor da rahatladık şükür.
bu ay sadece 800 gr almış, sadece anne sütü alıyor, herkes mama versene diyor
3.800 doğdu şimdi 5.800, ama öyle tombiş bi bebek değil diye çok üstüme geliyorlar
ben de soğanlıkta oturuyorum canım[
ben istanbul ataşehirde oturuyorum canım, ya fsm ye ya da darülacezeye gidicem herhalde usg için.
memeyle zıtlaşma benimkinde de var bu ara sinirleniyor, ağlıyor arada tepiniyor,
gaz sancısından ya da süt fazla geliyor olabilir :44:
fönü açınca sakinleşip alıyor bazen, bazen de o bile işe yaramıyor savaşıyoruz resmen
ay bende öyleyim canım ya, tatlılar çikolatalar hamurişleri gözümün önünde uçuşuyor
en ince noktamdan vurdun beni, var mıdır onu sevmeyen, olsa da yesem
sevgililer günü, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi dertlerimiz yok bizim o yüzden pek bir rahatım valla
hah işte tam ben de öyle düşünüyorum, bana da bir huni hediye edebilir, modadan geri kalmak istemem
hadi gel bizim avm deki çikolata şelalesini hiç edelim
sonra benim koca giydirsin deli gömleğini rahat durim diye
karamel sen beni kışkırtıyosunbunu yaptım azıcık teselli edicem kendimi
Dün 3lü karma aşımızı olduk
Sabah sünnetimizi olduk
Bi de kabız olduk gaz da çıkmıoo
Ya sabır selamet ya sabır selamet
3ü bir arada huysuzluj fıttırmaya az kaldıı
hayırlı olsun canım sünnetinizBu ilacı kullanan biiiiiiiirrrr süüüüürüüüüü anne vaar burda ama ben Zinco kullanıyorım
Üzgünümm
allah şifa versin tubaSağ kalcada gelişme geriliği var bi ay sonra tekrar USG. Ztn dr a gicik oldum böyle giderse ne olacak tedavisi varmi fln diye sordum sen bi sakin ol bak çok agliyo çok gazli diyosun senin yüzünden iste fln dedi Dr soymek istemedi ne olacagini. Tekrar TSH için kan verdik asi olduk delik deşik ettiler çocuğu kevgire döndü. Bide araba hastaneye giderken trafikte istop etti. Tam rezillik sinir bozukluğu hepsi bi arada. Eve geldim oturdum agladm daha kaldirmiyor bünye. Dr lara gore ben abartiyorum Çocuğumun aglamasini. Bgn sordum uyku düzenini nasil saglayim 5-30 dk uyuyo zaten kolik dedim ne yapabilirim? İnanirmisin bintane önerisi olmadi emzik için ne diyorsunuz dedim tavsiye etmiyorum dedi bende zorda kkalırsam vereyimmi dedim zorda kalacak ne var diyo. Bu kdr basit iste onun gözünde çocuk bakmak. Ben niye bakamiyorum? Vallahi kendi uykusuzlugumdan çok Çocuğumun saglikli uykusu yok bebeklik dönemi boyle Harala gurele geçti gitti hala bi resmimiz yok hep birlikte.
Ayyy ne çok yazmisim siliyim dedim gereksizleri ama o kdr vaktim yok Ahmed yasin uyandi. Yapmis olduğum kelime israfiyeti için özür dilerim anca laf kalabaligi:)
aşıdandır canımkızlar bugün ası olduk
rotavirus asısı ve iki ası daha verem asımızı 10 gün sonra yapacaklar
neyse kızım cok huzursuz normal mi
alerji için süt ürünleri yemeye basladım ondan mı asılardan mı bilemiyorum
sizde de huzursuzluk oldumu asılarda
ay ne zor ya koca aşı giriyor vucuduna
valla ben emmeye uyandıkça ölçtümuyumadan sabah uyanır uyanmaz aralıklarla ölçüyorum halakizlar bebislerin ateslerini kac saat takip edicez gece uyumuycakmiyiz ?
Ben rota yi yaptirdim
Dr onerdi ayrica kendimde faydali oldugunu dusunuyorum
142 tl fiyati iki defa yapiliyor
Agizdan siringa ile iciriliyor igne seklinde degil yani
geç kalmadık canımCanim cevabin icin tesekkur ederim. Peki kacinci aylarda yaptırmak gerekli.2.aysa bi gec kaldik.
geçmiş olsun canımayyyy kiZlar burda deprem oldyuu...kuvck bi sarsintiii cok korktum duvarlar citir citir etti..azcik..elim ayam titredi...smdi.
sen miGünaydın kızlar
ayyyy kiZlar burda deprem oldyuu...kuvck bi sarsintiii cok korktum duvarlar citir citir etti..azcik..elim ayam titredi...smdi.
Sağ kalcada gelişme geriliği var bi ay sonra tekrar USG. Ztn dr a gicik oldum böyle giderse ne olacak tedavisi varmi fln diye sordum sen bi sakin ol bak çok agliyo çok gazli diyosun senin yüzünden iste fln dedi Dr soymek istemedi ne olacagini. Tekrar TSH için kan verdik asi olduk delik deşik ettiler çocuğu kevgire döndü. Bide araba hastaneye giderken trafikte istop etti. Tam rezillik sinir bozukluğu hepsi bi arada. Eve geldim oturdum agladm daha kaldirmiyor bünye. Dr lara gore ben abartiyorum Çocuğumun aglamasini. Bgn sordum uyku düzenini nasil saglayim 5-30 dk uyuyo zaten kolik dedim ne yapabilirim? İnanirmisin bintane önerisi olmadi emzik için ne diyorsunuz dedim tavsiye etmiyorum dedi bende zorda kkalırsam vereyimmi dedim zorda kalacak ne var diyo. Bu kdr basit iste onun gözünde çocuk bakmak. Ben niye bakamiyorum? Vallahi kendi uykusuzlugumdan çok Çocuğumun saglikli uykusu yok bebeklik dönemi boyle Harala gurele geçti gitti hala bi resmimiz yok hep birlikte.
Ayyy ne çok yazmisim siliyim dedim gereksizleri ama o kdr vaktim yok Ahmed yasin uyandi. Yapmis olduğum kelime israfiyeti için özür dilerim anca laf kalabaligi:)
kizlaaar hic giremiyorum ev berbat yemek yapamiyorum bebek surekli kusuyor bir saniye bile yalniz birakamiyorum cok merak ediyorum sizi bebekleri daha ne kadar bu tempoda olucam cok yorgunum uykusuzum..... ama herseye ragmen bebegimle mutluyum hala ona bakip bakip sukurler ederek agliyorum kalbime sigmiyor sevgisi:)
kızlar bugün ası olduk
rotavirus asısı ve iki ası daha verem asımızı 10 gün sonra yapacaklar
neyse kızım cok huzursuz normal mi
alerji için süt ürünleri yemeye basladım ondan mı asılardan mı bilemiyorum
sizde de huzursuzluk oldumu asılarda
ay ne zor ya koca aşı giriyor vucuduna
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sol omuzdan aşı mı var
Allahım baygınlık geçiricem
offffff
çok korkunc
canım kolikli olduğumuz için aksam üstleri uykuya zor dalarsa veriyoruz
bugün ası nedeniyle huysuz sürekli verdim
vermeyince yıktı zaten ortalğı
kimisi emzik vermeyin diyor sen ne diyorsun
yanlıs mı yapıyoruz ki
bana fiitil demediler ya
calpol verdim ama hemen ası sonrası
bir daha asıya giderken vercem
size 3 ası mı oldu
bizim verem 24ünde olcak
ama rotavirusle beraber 3 ası olduk
Kızlar bu sünnet parçasını ne yapıyoruz
Gömmek dua falan hiç bilmiyorım şnternette çok kirli bilgi var
Fetva hattını arıcam ama sizde biliyorsanız söyler misiniz?
Sanirim arrkadaslar cogumuz nobetteyiz bu gece.umarim hayirlisi ile atlatiriz geceyi benim bebis paranox fililden 2saat sonra uyumaya basladi.
Rota virus asisi hakkiinda ne dusunuyorsunuz.yaptiran var mi ne zaman ve kac doz yapilir ucreti hakkinda bilgisi vefikri ola arkadaslar paylasirsa cok sevinirim.
ayyyy kiZlar burda deprem oldyuu...kuvck bi sarsintiii cok korktum duvarlar citir citir etti..azcik..elim ayam titredi...smdi.
Günaydın kızlar
cnm sende benimki gibi bir değil ki :26: allah yardımcın olsun hemide eşimle oğlum yardım ederken bile diğer işlerden tatlıya vakit mi kalıyor pastaneyi zengin ettim 2 ayda
normalde hep kendim yapardım cnm ne istese ama malesef bi süre böyle olacak
Dün 3lü karma aşımızı olduk
Sabah sünnetimizi olduk
Bi de kabız olduk gaz da çıkmıoo
Ya sabır selamet ya sabır selamet
3ü bir arada huysuzluj fıttırmaya az kaldıı
kızlar kızımın kakasında az önce kan vardı süt ürünleri yiyorum ptesiden beri
hemde az buz değil bu sefer
dün rotavirüs asısı yaptırdım ondan mı oldu acaba
evde de yanlızım napcam bilmiyorum
ilk kakasında hemen yandaki hastaneye götürcem tahlile
dr a 5 e randevu aldım oraya gidicem
moralim yerlerde şuan
Günaydın kızlar
Geçmiş olsun.adananın neresindensin.bende adanalıyım.eşimin görevnden dolayı başka yerdeyiz:)
kızlar kızımın kakasında az önce kan vardı süt ürünleri yiyorum ptesiden beri
hemde az buz değil bu sefer
dün rotavirüs asısı yaptırdım ondan mı oldu acaba
evde de yanlızım napcam bilmiyorum
ilk kakasında hemen yandaki hastaneye götürcem tahlile
dr a 5 e randevu aldım oraya gidicem
moralim yerlerde şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?