2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Canım benim bizim oğlan sunnetli doğdu onu düzelticeklr yani sunnet siz olsaydı sünnete olacaktı canım. Çocuk cerrahına götür bence canım. Güzel Allahım kimseye dermansız dert vermesin arkadasim

Allah bagislasin cnm sunnetli dogmasi ne kadar guzel. Benim oglum 45 gunluktu sunnete goturduk cocuk cerrahina ameliyathanede yapacaklari icin bizi almadilar geri getirdiklerinde bebisim aglayamiyodu bile aglamaktan sesi kisilmis titriyodu resmen kalbim parcalandi aglamaya basladim bende cok canim yandi onu oyle gorunce

Yelizcim cok sagol verdiğin cevaba. Aynen buydu sordugum soru. Dun denedik ne kadar içiyor tek seferde diye 150ml icti. Dedigin gibi hatta biraz ustune de emdi. Ben yaklasik 5 saat kalicam disarda. Kilosu yedibucuga yakin. Sabah 7bucuk gibi ise gidicem. Bu donmus sutlerden 150lik akşam dan mi cikarayim, suyun icine birakmaya gerek varmi, aksamdan sabaha cozulur dimi? Evden cikmadan da emzirip cikayim.

Canım ben evden 8 de çıkıyorum 7 de en son emzirip yerine koyuyorum eğer tam ememediyse ki benimki emmeyi red ediyor uykuluysa emiyor sadece eğer emzirenediysem sağıp gidiyorum iş yerinde saat 10 da sağıyorum, bir daha sağmadan saat 1,2 gibi evde oluyorum aralarda evdeyken sağıp yarına süt biriktiriyorum' işten gelirken mutlaka sütlerini buza sar ve termal çantaya koy termal çanta pahalı değil biz 19 liraya küçüğünden aldık biberonu buza sarıp çantaya koyup eve getiriyorum, hemen buzluk'sabah giderken sütü buzdolabının normal rafına çıkarıyırum çözülüyor annem de onu kaynamış suyun içine koyup poşetle yada biberonla ısıtıyor, ısınmış sütün tamamını içmezsa hemen atmasınlar yazıktır zaten zor çıkarıyoruz' bi saat içinde tüketebilir bi saatten sonra dökülmek zorunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım anneme sordum süt tam çözülmüyormuş sabahtan bıraktığım o azıcıkda dısarda bekletiyormuş ki bu doğru değil en iyisi sen akşamdan çıkar açıkçası doğrusu nasıl olur bilemedim

Amin arkadaşım cümlemizinde evlatlarımizi bagislasin korusun valla biz de baya şaşırmıştik peygamber sünneti deniyormus halk arasında :) ama yine de işte küçük bir operasyon var allahım çanları içinde olsun onları korusun sana da çok geçmiş olsun canim bebeğim benim ya Kıyamam sesleri gidercesine Ağlamış allah bir daha ağlamasın insallah

Kızlar sali gunu 4. Ay asimiz var. Ille de ates yapar mi? Asiya gitmeden calpol vereyimmi? Birde cabiyorum gzm ek gıdaya basladik yazmış. Sanirim 4. Ay kilosunu 6.350 falan yazmisti. Niye basladinizki kilosunu doktor yeterli bulmadimi?

TAtlım aşıya gitmeden önce ateş dşürüc verilmez asının bir anlamı kalmaz o zaman ateşi 38i bulunca ateş dşürc veirsin inş. ateş çıkmaz kuzucunda da vermek zorunda kalmazsın canım benim

Amin cnm amin ewet benim bi tanıdığım ikiz erkek doğurdu biri sünnet li doğdu küçük bi operasyon yaptılar sâdece ilk duyduğumda çok şaşırmıştım

TAtlım aşıya gitmeden önce ateş dşürüc verilmez asının bir anlamı kalmaz o zaman ateşi 38i bulunca ateş dşürc veirsin inş. ateş çıkmaz kuzucunda da vermek zorunda kalmazsın canım benim

bizde ates yapti asiya gitmeden degilde eve gelince at istersen.

Kiralamal yerine nesen satın almıyosun canım biz 150 tl ye aldık aylarca sağacaksın satın almak daha mantıklım

Kizlar artik o kdr çok yoruldumki. Milletin bebeği fosur fosur uyuyo benimki neden uyanik uyumuyo ya? Artik gerçekten hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak tukendigimi hissediyorum... Oturup aglicamya
http://www.uykumelegi.com/2011/02/hangi-ayda-ne-kadar-uyumas-gerekir.html?m=1

Bu siteye bir göz at uyku teknikleri var kundak bizde çok işe yarıyor beneğinin anlayacağı bir uyku rutini oluşturmalısın yemek alt açma pijama giydirme iyi geceler deme ve emzik ve kundak bizdeki :) Zamanla anlıyolar

Erken değilmi ek gıda için tatlım? Seninkide mi mama sevmiyor?

Mirakar canım ne zamandır sana yazacam yazamıyorum neler yaptınız acabildin mi diyeti ben ne yapsam sonu hüsranla bitiyor son olarak pirinç sütü denedim oda olmadı sen neleri actın ben tek düze beslenmeye devam ediyorum minikcim nasıl kilo aldımı boyu uzadımı😊

Valla bizim diyetin ilk açılımında keçi peyniri vardı malesef o bize gelmedi:) derhal kestim 2 hafta kadar tamamen toparlanmasını bekledim ve yumurta sarısına geçtim... Şükürler olsun ona tepki vermedi:) her sabah bir yumurta sarısı yiyebiliyorum artık:) sonra keçi sütünden yoğurt veya muhallebi vardı ancak keçi peyniri elimizde patlayınca onu da askıya aldık... Daha da diyeti açmıyorum korkuma herşeyi düzeldi başa sarmaya korkuyorum( 2 hafta sonra randevumuz var doktorla ek gıdaya başlayacağız bakalım ne olacak... Bu ayı büyük ihtimal 900 g ile kapatacağız inşallah.. Eh fena da sayılmaz çünkü mamayı günde sadece 60 cc anca yiyor yemiyor... Bu kadar kalitesiz süte yine iyi aldı yavrum

Sen diyeti tamamen yapınca problemleriniz bitti ama dimi? Kilo alımı seninkinin nasıl doktora gitmeden pek kilo alamadığından şikayetçiydin... Bir de doktorun sana yasakladığı ilaçtan bahsetmiştin nedir o canım yaa yanlışlıkla kullanmıyım ben de...

Canım fırsat bulunca bana diyetini özelden atar mısın biz yine başa sardık

Canım fırsat bulunca bana diyetini özelden atar mısın biz yine başa sardık

Atıyorum şimdi:) o kadar soran oldu ki artık masaüstüne kaydettim direkt kopyala yapıştır yapıyorum:)

Daha iyiz canım bu aymı başlıyorsunuz ek gıdaya ben henüz hiç birsey vermiyorum ama ben yerken bakıyor 😄ben yumurta denedim olmadı canım şimdi biraz bekleyip başka bir süt deniycem bulgur pirinç vs her seye alerjısı var arabistanda bir dr götürdüm 6. İle 9 ayda gecer dedi insallah biter suan 6.420 boy 62
Normal mi sence dogum3.300

merhba kızlar ben de 25 aralık annesiyim ocak annelerinden takip etitim hep çünkü oğlum 9 ocakta doğacaktı sezeryan olduğu için 25 aralık oldu bundan sonra burayı da takip etmeyi düşünüyorum ocağa göre öndeyiz çünkü..kerem güney adlı bir oğlum var ikinci bebeğim 2.kez anne olmak çok güzel 2. annelik çook daha keyifli ama bu küçük sıpam çok ama çook nazlı çıktı acayip keyfine düşkün uyku nedir bilmiyor istediği memeyi emiyor ama olsun çok çabuk büyüyorlar keyfini çıkarın anneliğinizin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…