2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar Naber
Bir kaç sayfa okudum aceleyle (herşeyim aceleyle bu aralar)
Denizim başın sağolsun.mekanı cennet olsun dayının.
Ben de dayımı kaybedeli 4 ay oldu seni çok iyi anlıyorum kuzum
Aral a geçmiş olsun o da benim oğlum gibi hep hasta://
Mervecim hiç üzülme bitanem
Ben de Duru yu öğrendiğimde çok ağlamıştım sonra öyle kızdımki kendime
Büyüdü bak şimdi evimizin minnak prensesi oldu.
Neler kaçırdım yaff bi özet geçin bacikolar:)

İnş. canım benim iyleşir cnm benim bizde küçükken çok hasta olduk bak simdi çok iyiyiz inş oda iyleşecek sabaha kadar annesi :)

Kizlar artik o kdr çok yoruldumki. Milletin bebeği fosur fosur uyuyo benimki neden uyanik uyumuyo ya? Artik gerçekten hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak tukendigimi hissediyorum... Oturup aglicamya

Kizlar artik o kdr çok yoruldumki. Milletin bebeği fosur fosur uyuyo benimki neden uyanik uyumuyo ya? Artik gerçekten hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak tukendigimi hissediyorum... Oturup aglicamya

Canım birde sıcak banyo yatırıp heryerini pudralayıp emdirip yatırmayı denesene tatlım benim kuzeimin oğlu uyumuyordu bunu yaptı 2 güne bir çocuk alışınca uyumaya artık banyo bile yaptırmıyor birde başında bol bol dua oku salavat getir tatlımmm işe yarar umarım bu böylee

Nerde fosur fosur uyuyan bebek.Ben alıştım valla artık yatsamda uyuyamıom:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nerde fosur fosur uyuyan bebek.Ben alıştım valla artık yatsamda uyuyamıom:/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benimde kızım uyuyor tamam diyorum uyanmaz pat uyanıyoo sonra sabalar olmasınn bende alıştımmm

Sorma valla sabahın 4 ünde yatıyorum 3-4 saat sonra oğlum dikiliyor başıma anneeee acıktım die
Gel de uyu hadi off of

Son düzenleme:
Sorma valla sabahın 4 ünde yatıyorum 3-4 saat sonra oğlum dikiliyor başıma anneeee acıktım die
Gel de uyu hadi off of

benimde eşim sabah geliyor işten mecbur onun için kalkmam gerekiyor ve ben yemek hazırla topla sohbet yatağa yattım diyene kadar kızım uyanıyor ve uykum harap oluyorrr Annelik gerçekten zormuş hele sizin gibi 1 den fazla çocuk gerçekten helal olsun size yaa

İşimiz zor canım Allah hepimize kolaylık versin sabır versin.
Bazen pimi çekilmiş bomba gibi oluyorum bazen sakin ama genel de sinirli uykusuz dolayısıyla huysuz

Hoşgeldin uzun zamandır yoktun canım.. Bizler idare ederiz... Ufak tefek rahatsızlıklarımız var ama bu günümüze de şükür...

cnm ben aşıya götürmeden önce yarım fitil koyuyorm o kadar aslında bu dört aylık aşısına giderken koyamadım evde yoktu geldikten sonra koydum bana ebe söylemişti ateşi yükselmesin diye

herkese günaydınnnnnn iyi hafta sonları ballarım :)

slm kızlar herkezler iyimi minikleriniz iyimi ? Denizcim çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı bişeye benzemez herhalde rabbim şifalar versin ...
öle canım sıkıldı ki dün bi pamir dir gidiyo du az önce ölü bulunduğunu öğrendim içim parçalandı vallahi Allah'ım inş. kimseleri evlat acısıyla sınamasın...

Pudralamiyorim ama banyo yaptrincada uyumuyo maalesef.

Valla Allah yardimcin olsun Aysun duru nasil gece uykusu fln yerindedir inş. Nerelerdesin ozlettin yav:))

Sağol bitanem bende sizi özledim
Ne güzel günlerdi ne heyecanlıyık ama:))
Uyku mu o da ne:))
Duru dan yana sorunum yok canım büyük kızım uymuyor 2 yaşında o da
Seninki niye uymuyor doymuyor mu bi sıkıntısı mı var acaba:/

Slm tatlım iyiyiz siz nasılsınız kuzucukla
Evet ben haberini görmedim ama duydum yazık yaa allahım sabır versin offf fff kötü(

Arkadaslar ben calismaya karar verdim. Daha dogrusu heyet alamadigim için mecbur kaldim :) once cok stres yaptim ama heyetin handikapi, haksiz kazanç, öğretmen olup yarim gun calismam, evimin okuluma yakin olmasi, esimle donusumlu cocuga bakma imkanimizin olmasi, sut izni, siniftaki stajyerler falan dedim daha Allahtan cezanı mi istiyon basla dedim. İnşallah sadece dort saat falan ayri kalicam. Oh be.. en kotu karar bile kararsizliktan iyidir diyorum ve basliyorum pazartesi. Hayırlı bakalim...

Kızlar sali gunu 4. Ay asimiz var. Ille de ates yapar mi? Asiya gitmeden calpol vereyimmi? Birde cabiyorum gzm ek gıdaya basladik yazmış. Sanirim 4. Ay kilosunu 6.350 falan yazmisti. Niye basladinizki kilosunu doktor yeterli bulmadimi?

Benim kızda inek sütü allerjisi çıktı.. ağır bir diyet yapıyorum sıkıntılı biraz... Kısa sürede atlatır inşallah ama 2.5-3 seneyi bulur gibi duruyor...
Inşallah atlatır canım zor olmalı tabi peynir yoğurt hepsi yasak dimi

Ohh valla destekliyorum çok yerinde bir karar.mesleğin var ayrıca 4 saat çalış tabi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…