İnşallah yaaa bırakıp yatamıyorum :/
Korkuyorum
Arada inliyo.
Ya dışardaydık ailecek yemeğe gitmiştik
Bişeyi yoktu birden oldu. Babası uyuturken boğazım acıyo demiş
Şu gece bi bitsin ilacını buluruz yarın inşallah
Kizlar artik o kdr çok yoruldumki. Milletin bebeği fosur fosur uyuyo benimki neden uyanik uyumuyo ya? Artik gerçekten hem psikolojik olarak hemde fiziksel olarak tukendigimi hissediyorum... Oturup aglicamya
Nerde fosur fosur uyuyan bebek.Ben alıştım valla artık yatsamda uyuyamıom:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorma valla sabahın 4 ünde yatıyorum 3-4 saat sonra oğlum dikiliyor başıma anneeee acıktım die
Gel de uyu hadi off of
Kızlar Naber
Bir kaç sayfa okudum aceleyle (herşeyim aceleyle bu aralar)
Denizim başın sağolsun.mekanı cennet olsun dayının.
Ben de dayımı kaybedeli 4 ay oldu seni çok iyi anlıyorum kuzum
Mervecim hiç üzülme bitanem
Ben de Duru yu öğrendiğimde çok ağlamıştım sonra öyle kızdımki kendime
Büyüdü bak şimdi evimizin minnak prensesi oldu.
Neler kaçırdım yaff bi özet geçin bacikolar:)
Kızlar aşıya gidrken ateş düşürücümü veriyorsunuz?????
Eee virüs nasıl vücuda yerleşicek??
Ben hiç vermedim ateşi 38 i geçince veriyorum..
4. ay aşısında bacakta ağrı yapıyor iğnenin bitanesi sisiyo ora ben kolanya pamukla ovaladım yumuşattım rahatlamıştı oğlumm şu aşılar br bitse püüfff aşı gelmeden stresi 1 ay evvelden sarıyo benii..
Canım birde sıcak banyo yatırıp heryerini pudralayıp emdirip yatırmayı denesene tatlım benim kuzeimin oğlu uyumuyordu bunu yaptı 2 güne bir çocuk alışınca uyumaya artık banyo bile yaptırmıyor birde başında bol bol dua oku salavat getir tatlımmm işe yarar umarım bu böylee
Nerde fosur fosur uyuyan bebek.Ben alıştım valla artık yatsamda uyuyamıom:/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla Allah yardimcin olsun Aysun duru nasil gece uykusu fln yerindedir inş. Nerelerdesin ozlettin yav:))
slm kızlar herkezler iyimi minikleriniz iyimi ? Denizcim çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı bişeye benzemez herhalde rabbim şifalar versin ...
öle canım sıkıldı ki dün bi pamir dir gidiyo du az önce ölü bulunduğunu öğrendim içim parçalandı vallahi Allah'ım inş. kimseleri evlat acısıyla sınamasın...
Inşallah atlatır canım zor olmalı tabi peynir yoğurt hepsi yasak dimiBenim kızda inek sütü allerjisi çıktı..ağır bir diyet yapıyorum sıkıntılı biraz... Kısa sürede atlatır inşallah ama 2.5-3 seneyi bulur gibi duruyor...
Arkadaslar ben calismaya karar verdim. Daha dogrusu heyet alamadigim için mecbur kaldim :) once cok stres yaptim ama heyetin handikapi, haksiz kazanç, öğretmen olup yarim gun calismam, evimin okuluma yakin olmasi, esimle donusumlu cocuga bakma imkanimizin olmasi, sut izni, siniftaki stajyerler falan dedim daha Allahtan cezanı mi istiyon basla dedim. İnşallah sadece dort saat falan ayri kalicam. Oh be.. en kotu karar bile kararsizliktan iyidir diyorum ve basliyorum pazartesi. Hayırlı bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?