Kızlar sali gunu 4. Ay asimiz var. Ille de ates yapar mi? Asiya gitmeden calpol vereyimmi? Birde cabiyorum gzm ek gıdaya basladik yazmış. Sanirim 4. Ay kilosunu 6.350 falan yazmisti. Niye basladinizki kilosunu doktor yeterli bulmadimi?
anladimgecmis olsun cokYok canım bu penisin içinde ki idrar kanalının yana doğru olması ile ilgili bişi :) işte erken olması gereken bir operasyon var mutlaka olmalı onunla ilgili arkadaşım. Sünnet olayı da işin içine giriyor tabiki mecburen :)
Sagol canim. Son bi soru. Bu fitil ne fitili agri kesici mi? Yani ben fitil diyince hep kaka problemi oldugunda diye dusunurdum de. Ismi ne fitilin
Arkadaslar ben calismaya karar verdim. Daha dogrusu heyet alamadigim için mecbur kaldim :) once cok stres yaptim ama heyetin handikapi, haksiz kazanç, öğretmen olup yarim gun calismam, evimin okuluma yakin olmasi, esimle donusumlu cocuga bakma imkanimizin olmasi, sut izni, siniftaki stajyerler falan dedim daha Allahtan cezanı mi istiyon basla dedim. İnşallah sadece dort saat falan ayri kalicam. Oh be.. en kotu karar bile kararsizliktan iyidir diyorum ve basliyorum pazartesi. Hayırlı bakalim...
Inşallah atlatır canım zor olmalı tabi peynir yoğurt hepsi yasak dimi
.
Benim kızda inek sütü allerjisi çıktı..ağır bir diyet yapıyorum sıkıntılı biraz... Kısa sürede atlatır inşallah ama 2.5-3 seneyi bulur gibi duruyor...
hayirli olsun ben de ogrtmenim ama soyldgn imknlarn hcbiri yok bende rapora devam
Canım benimkinden emin değildi doktor yoğun pişmiş süt ürünleri yiyordum ya hani dün kakasında kan gördüm kesinleşmiş oldu trkrar sıkı diyete devam geceleri de sürekli uyanıyor uyumuyor artık psikolojik desteğe ihtiyacım var uykusuZluk beni mahvetti annelik zor tamam ama 4 aylık çocuk 40lık bebek gibi hala dayanamıyorum işe de başladım, bi de akıl veriyorlar sıkıntısı olsa gündüzde durmaz diye sanki yalan söylüyorum uyumuyor işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy uykusuzluk olayı çok zor Allah yardımcın olsun... Sıkı diyeti bir yap bakalım rahatlar bebeğin belki ve uykuları da düzene girer... Karın ağrısı oluyor olabilir... Bizde de hastalığın ilk zamanlarında teşhis henüz konulmamışken diyet henüz yapmadığım için hep akşam saati (genelde aynı saatte) 2 saat kadar uyumaz kıvranırdı... Diyetle tabi o tip sıkıntılarımız hep bitti... Belki senin bebeğinin huzursuz saati geceye denk geliyordur...:26:
cnm sendin sanırım bana heyet raporunu soran. ben psikatrdan almıştım daha önce de dediğim gibi. ben bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. latince adını tam bilemiyorum ama türkçesi lohusa sendromu yani geçici bir süreç..
dr. bir kağıda yazdı 45 gün rapor diye sekreterine yolladı. o da 2 fotoğraf istedi 2 gün sonra gel al dedi. aldım kuruma verdim.. hatta 36 günü bitti bile. ayın 15 de başlıcam . ben öğretmen olmadığım iiçin kaçarı yok illa başlıcam yaz tatili falan yok ama aralarda rapor kullanırım. inşillah müdürüm insaflı olur. zira gelgitli bir hanım kendisi..
Arkadasim doktora gittik uzun uzun muayene etti çok basit bir işlemmis ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş canım yani gelişme icerisinde oldukları için en erken zaman da yapılması en iyisi olurmuş yani biraz büyüyünce de olabilirmiş ama ihtimalleri es geçmek istemiyorsanız seçim sizin dedik doktor ona göre erken yapılması iyiymiş canım nasipse bakalım Mayıs ayında olcak bizim oğlan. Allahım evlatlarımizi an sağlığı eksik etmesin haber vereyim dedim canım :)
Kizlar hayirlisiyla pazartesi ise baslayacagim ya bir öğünde bebege kac ml sut sagip birakmam gerek? Sut sagmak derken hep elimle dakikalarca sagar buzluga atardim. Tabi memelerin hali harap olur acidan dile gelirlerdi. Bugun esim Ameda' nin elektrikli süt sagma makinesini kiraladi. Haftalik 30 lira. Bes dakikada fosurt fosurt sagdi. Hic acimadi. Sanki bebek emiyo. Bir hafta kiralayip bir hafta kiralamiycam,
Bu arada gunde kac kere sagmaliyimki cocuk da emsin cocuga da kalsin?
Kizlar bu soruma kimse cevap vermedi. Yardimci olursaniz sevinirim
Canım benim bizim oğlan sunnetli doğdu onu düzelticeklr yani sunnet siz olsaydı sünnete olacaktı canım. Çocuk cerrahına götür bence canım. Güzel Allahım kimseye dermansız dert vermesin arkadasimCanım çok sağol haber verdigin için bende baska bi doktora daha götürmek istiyorum her altını açtigimda canım sıkılıyor Allah dermansız dert vermesin cümlemizinde yavrusuna sünnette olucakmı operasyon sırasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?