2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım sütüm şimdilik var mama kullanmıyorum ama manuel pompayla hiç sağamadım 5 ml bile çıkamdıelektronik alıcam ama ya onda da çıkmazsa diye korkuyorum..neyse alıyım deniyim bi olmazsa mama veririm artık bi öğün.sağol cevabın için.

ne kadar sürede sağıyorsun canım.neyse bi alıp deniyim bari ben.

canım benim bebeğim gece 7 8 saat uyuyo hiç uyandırmıyorum.hatta bi gece bende uyuyakalmışım tam 10 saat uyudu.ve kilo alımı da gayet iyi.ilk aydan sonra hiç uyandırmadım.şu anda bebeğim 8.250 gr ve 72 cm.ama gündüz memede yaşıyo resmen.yarım saate 1 saatte bi emziriyorum 2 saat bile sürmüyor acıkması.gündüz bol bol emzir ama gece uykusunu bölme bence.

ne kadar sürede sağıyorsun canım.neyse bi alıp deniyim bari ben.

Canım normalde işe başlamadan önce yarım saatte 30 ml filan çıkardı sinirlenirdim hatta lansinoh sağmıyor deyip ameda aldım fakat ile başlayınca gördüm ki baya iyi sağıyor makinalar ameda çok sessiz bir makina iş yerine onu götürüyorum lansinohun sesi çok faZla 20 dk çiftli olduğu için 100ml çıkıyor ancak tek göğüs 40 diğeri 60 toplamda 100 çıkıyor sütün iyi ise daha fazla alırsın 20 dakika da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yarin gidicem kontrole. Bakalim benimkine neler olmus. Ben artık birsuru birsuru emziriyorum. Hele uykudan kalkinca muhakkak. Ne iki saati. Ben eger yarim saatte bile istediyse emziriyorum. Bazen saatte bazen birbucuk bazen iki. Genelde 1,5 yada 2 saatte oluyo ama. Allah aşkına anne sütünden kime zarar gelmiski. Emzir gitsin arkadasim boşver. Önceleri gazi var diye oyle sık emzirtmiyorlardi, e simdi gazi da gecti. Uzanma hareketine gelince. Daha dorde yeni girmissiniz canim telaslanma. Bizimki de daha yeni yeni basladi. Çocuk gelisimi birden olur. Kolye gibi isiltili seyleri eline dokundurarak hafifce uzaklastir. Besigine oyuncak bagla,elinin yetisecegi yere hemen kafasinin ucuna yutamayacagi yumusak biseey tak, zamanla onunla oynamaya başlayacaktır. Panik yapma cocugun huzursuz olur, sendeki olumlu olumsuz enerjiyi hemen kapar cocugun. Ha bir de sarki soylemeyi ihmal etme ve konusmayi. Cok yararini göreceksin zaman içinde. (Cocuk gelisimcim yanlis anlama:)

5-5almk iyi ama okuka ulastrmk zor oluyo bu de dr 10vereblcni soyledi

Aynen canım dedinKlerine katiliyorum. Gece bende kac saat uyursa uyusun uyandirmiyorum ama genelde dort ila alti saatte bir kalkiyo masallah. Canim senin bebegin boyu ve kilosu amma da fazlaymis maşallah suphanallah kirbinkere. Kac haftalik doğdu ve doğdugunda boy kilo neydi

Evet canim sagolasin gercekten super gecti ilk iş günü. Allahim cok yardim etti. Bir de bir buçuk saat lik sut iznimi kullanmama izin verdiler. Zaten bir sinifta iki ogretmeniz. Yarm saatini giriste bir saatini donuste kullanicam yanu 8de girip 11bucukta cikacam. Babasina hic zorluk cikarmamis. Hatta evi bile temizlemis. Diyo ki sen beceremiyormussun. Dedim cocuklar annelerine naz yaparmis :) o da he anam he dedi tek sorun aksamdan buzluga indirdigim sütü esim cocuga emzirmeye calismis ama reddetmis. Esimde okula getirdi emzirmeye. Tadina baktim igrenc ötesi. Ya bozuldu bu, ya da çözülen sutun tadi boyle kotu oluyo. Cunku normalde boyle degil.

Canım sütün tadı sabun gibi oluyor bozuk değil laktaz enzimi yüzündn sakın dökme sütü bi süre sonra alışır, birde süt izmi ilk altı ay üç saat değil mi canım ya ben 3 saat kullanıyorum yanlış mı

Banyodan sonra bakıyorum uzamışsa kesiyorumtabiki bizimkide sevmiyor bende inat olduğumdan sıkı sıkı tutup kesiyorum.el tırnaklarını emzirirken 1 dk da kesiyorum onda hiç sorun yok
Emzirirken nasil kesiyosun Kiz ben kesemiyorim:)) bugün ayak tirnaklarinin uzamislarini kesmeye calistim ama gurestik resmen. Bas parmak ile serçe parmak uzamamis otekileri kestim nerde kesmeye basladik nerde bitirdik savastik resmen:)

Ben bezini aciyorum sıkıca tutup kesiyorum ne kadar hoslanmasa bile ihmal etme tirnak batmasi olur

Bezini acinca benim oğlan sürekli Yam dönüyor hic durmuyoki savaşa savaşa kestik bgn

Bizim patiksiz altimiz yok maalesef hep patikli. Bgn aletini değiştirmek için cikarttigimsa kestim uzayanlari bas parmak ile serçe parmak uzamamis makas girmedi. Yatakta kestim nerde basladik nerde bitirdim valla :)))

Kizlar emzirirken yudumlarini sayiyomisunuz? 1yudum kaç cc ediyordur acaba benim oğlum un doyup doymadigini ben yudumlarindan anlamaya calisiyorimda. Bilen var mi?

slm kızlar ne var ne yok..bizde hala huysuzluğa devam ne zaman duzelicez merak ediyorum...

benım doğum drum sadece 5 gun verdı ya..bende 5-5 35 gune kadar kullanıcam bu gun mudur aradı bırı dogum iznine çıkmış ne zaman başlıycaksınız dıyo..bana guvenemeyın dedim heh ee...ayaklarının soğuk olması gazdan demiştı dr.. gazı olduğu zamanlar soğuk olurdu parmakları..

acaba idrar yolu enf. mu olduki..bir baktırsanız idrar yolu enf.oldugumzuda bız çok kusmuştuk...

hayırlı olsun ılk ıs gunun..rahatsan başlaman mantıklı tabi...saatı azmış sonuçta..buzluktan çıkan sutu bıızm kızda içmemişti...biizmki çok seçici her mamayıda yemiyo buzluktaki sütüde beğenmemişti:))

Canım birde ben lansinohu kadınlar külübünden 50 tl ya ikinci el aldım kaynattım güzelcr sterilize ettim kullandım ikinci ele bi bak bence sonuçta temizliyoruz kaybatıyoruz bazen hiç kullanmayanlar oluyor sütü olmuyor satıyorlar uyguna

Bizim patiksiz altimiz yok maalesef hep patikli. Bgn aletini değiştirmek için cikarttigimsa kestim uzayanlari bas parmak ile serçe parmak uzamamis makas girmedi. Yatakta kestim nerde basladik nerde bitirdim valla :)))

uyanıkken benimki de kestirmiyor, hemen bir tane de olsa patiksiz alt al canım o zaman, tırnaklarının uzadığını fark ettiğinde onu giydirirsin uyuturken,
güreş güreş nereye kadar

benim ilki de erkekdi:) çok istedim kız olsun diye ama nasip:)) senin ne zman doğdu ilki kaç yaşında ben çok zrlanıyorum

Kızım haziranda 3 yaşında olacak inşallah.ben sezeryan olmasam hemen bi tane daha doğururdum ama korkuyorum iki sene bigeçsin bakalım
3 çocuk düşünüyorum sonra bağlatacam kadınların deyimiyle
Senin ilk oğlan kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…