Canım sütün tadı sabun gibi oluyor bozuk değil laktaz enzimi yüzündn sakın dökme sütü bi süre sonraşır, birde süt izmi ilk altı ay üç saat değil mi canım ya ben 3 saat kullanıyorum yanlış mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun ılk ıs gunun..rahatsan başlaman mantıklı tabi...saatı azmış sonuçta..buzluktan çıkan sutu bıızm kızda içmemişti...biizmki çok seçici her mamayıda yemiyo buzluktaki sütüde beğenmemişti:))
Canim ben yarim gun calisiyorum ogretmenim sabahcIyim. Tam gunlerde uv saatmis birbuck sabah bir bucuk ogleden sonra. Simdi gene buzluktan cikardim soguk suyun icine koyarak çözdurdum. Aynu igrenc tat. Haklisin canim.
Kızım haziranda 3 yaşında olacak inşallah.ben sezeryan olmasam hemen bi tane daha doğururdum ama korkuyorum iki sene bigeçsin bakalım
3 çocuk düşünüyorum sonra bağlatacam kadınların deyimiyle
Senin ilk oğlan kaç yaşında?
merhba kızlar ben de 25 aralık annesiyim ocak annelerinden takip etitim hep çünkü oğlum 9 ocakta doğacaktı sezeryan olduğu için 25 aralık oldu bundan sonra burayı da takip etmeyi düşünüyorum ocağa göre öndeyiz çünkü..kerem güney adlı bir oğlum var ikinci bebeğim 2.kez anne olmak çok güzel 2. annelik çook daha keyifli ama bu küçük sıpam çok ama çook nazlı çıktı acayip keyfine düşkün uyku nedir bilmiyor istediği memeyi emiyor ama olsun çok çabuk büyüyorlar keyfini çıkarın anneliğinizin:)
slm kızlar herkezler iyimi minikleriniz iyimi ? Denizcim çok geçmiş olsun çocuğun hastalığı bişeye benzemez herhalde rabbim şifalar versin ...
öle canım sıkıldı ki dün bi pamir dir gidiyo du az önce ölü bulunduğunu öğrendim içim parçalandı vallahi Allah'ım inş. kimseleri evlat acısıyla sınamasın...
Mrb deniz hoşgeldin. Bende denizim
Bnmde ikinci cocuğum ve adı Ali Kerem..
2. Kez anne olmanın bu kdr guzel olabileceğini hiç ummazdım..
Gercekten tadamadıklarımı şimdi tadıyorum
Hiç bir acemilik çekmeden 2. Oğlumu tadına vara vara büyütüyorum
Rahat olunca bebeğimde rahat oluyor.
Ama yinede cevremdeki arkadaslarıma gore daha pimpirikliymm:26:
3.cocugu da düşünüyorum
Cocuklara aşırı düşkünüm. Ki oğlandan sonra bi kızım olsun isterim
benim de büüyk oğlumun adı deniz ve ikinci oğlum da kerem güney tesadüfe bakınn:))) aynen insan tecrübeyle ikinciyi çok daha rahat büyütüyor bunda yalnız niyyese süt olayına taktım kafayı sadece emziriyorum hep yetiyor mu göğsüm şişmedi diye bakıyorum onun dışında her şey mükemmel
benim mayısda 4 bitiyo oğlumun:)iyi cesaret ben çalışıyorum ve gurbetteyim ondan 3 zorlar beni
ballar güzel anneleer nasılsınız bakalım :)
Mrb bende aysegul 26 haziran 2013 annesiyim oglusumdan sonra birde prensesimiz oldu ayy allah herkese nasip etsin 21 yasindayim iki tane tertemiz evladim var guzel birbduygu hersey onlar icin :)
Maşallah allahım esirgesin allah bahtlarında güzel etsin ne kadar güzel genç yaşta 2 çocuk annesisin :)
İyiyizzzz. Aral oksürüp duruyo uykusunda
Sen nasılsın canım bebiş nasıl
Tsk ederim cok sagol. Evet aslinda erken evlenmis soyle olmus boyle olmus diyorlar eger mutlu olabileceksenizbneden olmasin yani cocuk yasta evlilige karsiyim ama ille su adami sevdim evlenecem diyorsa 19 18 yasinda genc ergen o halde eminsen cik yola benim bahtim acikmis sukur iyi gidiyor dort yildir evliyim allahim hepinizie yasatsin ve cocuklarinizi bagislasin guzel bisiy evlilik dogru insani bulursaniz ee birazda odun verebiliuorsaniz yurursunuz :)
Slm kızlar bende aralık annesim kızım 19 aralıkta doğdu çok güzel bir duygu birokadarda meşkaati ilkkez anne oldum ama herkes çok iysin bu konuda diyor gurulanıyorum😃herkesin evladını allah bağışlasınn
Hoşbulduk canm evet çok zor tek başımayım desteğim hiç yok ama bu işi beceriyorum kız sanki bebeğimi maşşalah herkes parmakla gösteriyor hiç 4 aylık gibi davranmıyor yeppp😃bnde gururlanıyorum eheheheSlm tatlım hoşgeldin :) Annelik gerçektende çok güzel bir duygu sanki onunla birkez daha büyüyormuş gibisin benimde kızım var 11 aralık doğumlu çok muhteşem bişey :)
Hoşbulduk canm evet çok zor tek başımayım desteğim hiç yok ama bu işi beceriyorum kız sanki bebeğimi maşşalah herkes parmakla gösteriyor hiç 4 aylık gibi davranmıyor yeppp😃bnde gururlanıyorum ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?