2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canim ben yarim gun calisiyorum ogretmenim sabahcIyim. Tam gunlerde uv saatmis birbuck sabah bir bucuk ogleden sonra. Simdi gene buzluktan cikardim soguk suyun icine koyarak çözdurdum. Aynu igrenc tat. Haklisin canim.

Evet canim ya diliyle itiyo. Ama cidden çok kotu bir tadi var. Anlik sutle cozulmus sut arasnda bariz fark var. Napicam bilmiyorum. O zaman depolamayim mi buzluga ben

Canim ben yarim gun calisiyorum ogretmenim sabahcIyim. Tam gunlerde uv saatmis birbuck sabah bir bucuk ogleden sonra. Simdi gene buzluktan cikardim soguk suyun icine koyarak çözdurdum. Aynu igrenc tat. Haklisin canim.

Canım sen en iyisi üst rafta bi gün önceden koy hiç dondurma sanırım dolapta bi gün dursa birşey olmaz bi gün önceden sağ koy, günlerce bekletme, ama biraz uğraşırsan tadına alışıyorlar sonuçta bozuk değil süt alışırsa çok rahat edersin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim mayısda 4 bitiyo oğlumun:)iyi cesaret ben çalışıyorum ve gurbetteyim ondan 3 zorlar beni

Mrb deniz hoşgeldin. Bende denizim
Bnmde ikinci cocuğum ve adı Ali Kerem..
2. Kez anne olmanın bu kdr guzel olabileceğini hiç ummazdım..
Gercekten tadamadıklarımı şimdi tadıyorum
Hiç bir acemilik çekmeden 2. Oğlumu tadına vara vara büyütüyorum
Rahat olunca bebeğimde rahat oluyor.
Ama yinede cevremdeki arkadaslarıma gore daha pimpirikliymm:26:
3.cocugu da düşünüyorum
Cocuklara aşırı düşkünüm. Ki oğlandan sonra bi kızım olsun isterim

Canımmmm bi tanem
Allah razı olsun. Aman onlar hasta olmasın
Hala hasta Aral ama okula gidiyor. Öksürük burun akıntısı hiççç bitmiyor alıştık artık
Tüm montlarımın cebinden peçete fışkırıyor
H durmuyo burnu.
Allah beterinden sakınsın tüm minikleri.
Sorma tv izlemeye korkuyorum saatlerce ağlıyorum
Kendime gelemiyorum
Çok şükür Rabb'ime.
Allah tüm melek analarına sabır versin denizim

benim de büüyk oğlumun adı deniz ve ikinci oğlum da kerem güney tesadüfe bakınn:))) aynen insan tecrübeyle ikinciyi çok daha rahat büyütüyor bunda yalnız niyyese süt olayına taktım kafayı sadece emziriyorum hep yetiyor mu göğsüm şişmedi diye bakıyorum onun dışında her şey mükemmel

ballar güzel anneleer nasılsınız bakalım :)

Mrb bende aysegul 26 haziran 2013 annesiyim oglusumdan sonra birde prensesimiz oldu ayy allah herkese nasip etsin 21 yasindayim iki tane tertemiz evladim var guzel birbduygu hersey onlar icin :)

İlk oğlumun adı Aral Deniz :)) kendi adınımıda verdim
Bu oğlumda babasının ilk adını aldı. Eşimin iki ismi var
3 olursa ona isim kalmadı :))
Ben mamada veriyorum yetmiyor sütüm
Yoruluyorum evde hep dagınık. Ama mutluyum cok şükür.

benim mayısda 4 bitiyo oğlumun:)iyi cesaret ben çalışıyorum ve gurbetteyim ondan 3 zorlar beni

Annemler adanadaydı çocuk olunca annemleri yanıma getirdim alt katımda oturuyor yani gel keyfim gel
3 kardeşim var geniş bi aileyiz yani.babamda iyiki getirdin diyo.ilk torunları bide.ne zaman istesem bırakıp çıkıyorum dışarı.o yüzden hemen 3. Yü istiyorum.
Sanada allah yardım etsin gurbettesin çalışıyorsun ve iki çocukalkışlıyorum

Maşallah allahım esirgesin allah bahtlarında güzel etsin ne kadar güzel genç yaşta 2 çocuk annesisin :)

Maşallah allahım esirgesin allah bahtlarında güzel etsin ne kadar güzel genç yaşta 2 çocuk annesisin :)

Tsk ederim cok sagol. Evet aslinda erken evlenmis soyle olmus boyle olmus diyorlar eger mutlu olabileceksenizbneden olmasin yani cocuk yasta evlilige karsiyim ama ille su adami sevdim evlenecem diyorsa 19 18 yasinda genc ergen o halde eminsen cik yola benim bahtim acikmis sukur iyi gidiyor dort yildir evliyim allahim hepinizie yasatsin ve cocuklarinizi bagislasin guzel bisiy evlilik dogru insani bulursaniz ee birazda odun verebiliuorsaniz yurursunuz :)

İyiyizzzz. Aral oksürüp duruyo uykusunda
Sen nasılsın canım bebiş nasıl

Geçmiş olsun canım benim ya kıyamam ben arala tatlım elma çayı yapsana çok iyi geliyo bak 1 tane elmanın kabugunu 1,5 bardak suya koy yarım adet çubuk tarçın 3-4 tane karanfil veıhlamur bunları bir taşım kaynat canım balla tatlandır günde en az 2 fincan içsin 2 güne kesilir öksürüğü canımcımm

Biz iyiyiz tatlım suan hanfendi emmekle meşgul birde son zamanlarda adet edindi memeyle oynuyor benim tenimi seviyor sonra üzerimdekileri çekiştiriyor emerken birde arada memeyle birlikte parmağını emmeye çalışıyor :

Slm kızlar bende aralık annesim kızım 19 aralıkta doğdu çok güzel bir duygu birokadarda meşkaati ilkkez anne oldum ama herkes çok iysin bu konuda diyor gurulanıyorum😃herkesin evladını allah bağışlasınn

Aynen öyle tatlım doru insanla evlenmek en önemlisi bende 23 yaşında evlendim 25imde kızım oldu çok mutluyuz tabiki sorunlarımız var ama alttan alarak bazı şeyleri geriye atarak yürütüyoruz evliliğimizi zaten evlilik denen budur zaten ne olursa olsun eşinle her daim mutlu olabilmek :)

Slm tatlım hoşgeldin :) Annelik gerçektende çok güzel bir duygu sanki onunla birkez daha büyüyormuş gibisin benimde kızım var 11 aralık doğumlu çok muhteşem bişey :)

Slm tatlım hoşgeldin :) Annelik gerçektende çok güzel bir duygu sanki onunla birkez daha büyüyormuş gibisin benimde kızım var 11 aralık doğumlu çok muhteşem bişey :)
Hoşbulduk canm evet çok zor tek başımayım desteğim hiç yok ama bu işi beceriyorum kız sanki bebeğimi maşşalah herkes parmakla gösteriyor hiç 4 aylık gibi davranmıyor yeppp😃bnde gururlanıyorum ehehehe

maşallah allahım esirgesin dikkat tatlım benim ben biraz destek alarak büyüttüm anma artık tek başımayım gatette güzel bakıyorum kimseyi işimme pek karıştırmam ve çocuğumda çok şükür sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…