Amin canm cümlemizinkini👼👼👼 ben hiç almadım destek alamadm çnki umursamaz aileler diyelim.Daha kayınvalidem torununu bile görme şerefinde bulunmadı.Ama şükür herşey yolunda 19 aralık günü benim kızımla doğduğm gündü çok bocakadm çok agladm zorlandm ama şükür atlattm biçoğunu şimdi ek gıdalara başlıcam ama aklm çok karışıo liste yapmalıyım sanrm kimi ilk çorba dio kimi püre dio ben napayım bilemedim hangi öğün nekadr vereyim kafam allal pullak dktrmuz danşcam artık🎀🎀maşallah allahım esirgesindikkat tatlım benim ben biraz destek alarak büyüttüm anma artık tek başımayım gatette güzel bakıyorum kimseyi işimme pek karıştırmam ve çocuğumda çok şükür sağlıklı
Amin canm cümlemizinkini������ ben hiç almadım destek alamadm çnki umursamaz aileler diyelim.Daha kayınvalidem torununu bile görme şerefinde bulunmadı.Ama şükür herşey yolunda 19 aralık günü benim kızımla doğduğm gündü çok bocakadm çok agladm zorlandm ama şükür atlattm biçoğunu şimdi ek gıdalara başlıcam ama aklm çok karışıo liste yapmalıyım sanrm kimi ilk çorba dio kimi püre dio ben napayım bilemedim hangi öğün nekadr vereyim kafam allal pullak dktrmuz danşcam artık����
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canm banda dedi başla telde ben bi liste yaptm sana atarım yarın kardeşim bebek hemşiresi onla yaptık öğün günler va güEl oldu amaBen kv den pek destek görmedim gelemedi annem saolsun 40günkahrımı çekti kızım çok küçük doğduğu için iyi bakılması gerekiyordu mecbur annemde kaldım çok zorlandım eşimden ayrı kaldığım için kv saolsun moralimi bozup bozup durdu çok küçük doğmuşta mama almalıymışız işte şöle bak böle bk tel açıp ya aklıma geldi diyip çocuk uyurken sevmesinler bozmasınlar uykusunu demeler o 40 günü burnumdan getirdi resmengelip yardımcı olmadı ama maşallah çenesi bana çalıştı
Ben 2. ayını doldurunca tattırdım herşeyden canım ek gıdaya geçebiliriz dedi dr bakalım cuma günü kont. ne dicek bende bilmiyorm ne kadar vermeli ne zamn vermeli öğrenecez bunlarıda zamanla
Evet canm banda dedi başla telde ben bi liste yaptm sana atarım yarın kardeşim bebek hemşiresi onla yaptık öğün günler va güEl oldu ama
çok iyi olur tatlım :) merakla bekliyorum
Tamm canm yarın akşam özeline maj atarm dışarda olcam yarn akşam gelcem çnki hayde iyi geceler aralık annişleri
Bir saat arabada gezdirdik dolastirdk uyusun diye iyi hoş uyudu iste uyandi! Bir saattir ayagimda salliyirum yok arkadaş ya yok benbeceremiuorum ya !!! Oturdum agliyorum iste ssinirlerim alt üst oldu ya!!! Bu çocuk büyür ama benimde ruh sagligimin tedavi olması gerekir... Allahim napayim ben nereye gideyim neden böyle bu çocuk ya!!!
Ağlıyor mu sürekli cano
Ttlım sakin ol canım benim ya sallamadığın vakit alıyormu peki yan, uykusu varda mızmızlanıyormu yoksa sancısımı var bak muhteşem ninni bebek kokusu diye bir ninni var nette bi dene istersen benim kız zıvanadan çıktığında bu n,inniyi duyunca sakinleşiyor kuzum
Mrb deniz hoşgeldin. Bende denizim
Bnmde ikinci cocuğum ve adı Ali Kerem..
2. Kez anne olmanın bu kdr guzel olabileceğini hiç ummazdım..
Gercekten tadamadıklarımı şimdi tadıyorum
Hiç bir acemilik çekmeden 2. Oğlumu tadına vara vara büyütüyorum
Rahat olunca bebeğimde rahat oluyor.
Ama yinede cevremdeki arkadaslarıma gore daha pimpirikliymm:26:
3.cocugu da düşünüyorum
Cocuklara aşırı düşkünüm. Ki oğlandan sonra bi kızım olsun isterim
Bir saat arabada gezdirdik dolastirdk uyusun diye iyi hoş uyudu iste uyandi! Bir saattir ayagimda salliyirum yok arkadaş ya yok benbeceremiuorum ya !!! Oturdum agliyorum iste ssinirlerim alt üst oldu ya!!! Bu çocuk büyür ama benimde ruh sagligimin tedavi olması gerekir... Allahim napayim ben nereye gideyim neden böyle bu çocuk ya!!!
Tamm canm yarın akşam özeline maj atarm dışarda olcam yarn akşam gelcem çnki hayde iyi geceler aralık annişleri
Bende istiyorum o listeyi lütfenn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?