2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Amin canm cümlemizinkini👼👼👼 ben hiç almadım destek alamadm çnki umursamaz aileler diyelim.Daha kayınvalidem torununu bile görme şerefinde bulunmadı.Ama şükür herşey yolunda 19 aralık günü benim kızımla doğduğm gündü çok bocakadm çok agladm zorlandm ama şükür atlattm biçoğunu şimdi ek gıdalara başlıcam ama aklm çok karışıo liste yapmalıyım sanrm kimi ilk çorba dio kimi püre dio ben napayım bilemedim hangi öğün nekadr vereyim kafam allal pullak dktrmuz danşcam artık🎀🎀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kv den pek destek görmedim gelemedi annem saolsun 40günkahrımı çekti kızım çok küçük doğduğu için iyi bakılması gerekiyordu mecbur annemde kaldım çok zorlandım eşimden ayrı kaldığım için kv saolsun moralimi bozup bozup durdu çok küçük doğmuşta mama almalıymışız işte şöle bak böle bk tel açıp ya aklıma geldi diyip çocuk uyurken sevmesinler bozmasınlar uykusunu demeler o 40 günü burnumdan getirdi resmengelip yardımcı olmadı ama maşallah çenesi bana çalıştı

Ben 2. ayını doldurunca tattırdım herşeyden canım ek gıdaya geçebiliriz dedi dr bakalım cuma günü kont. ne dicek bende bilmiyorm ne kadar vermeli ne zamn vermeli öğrenecez bunlarıda zamanla

Son düzenleme:
Evet canm banda dedi başla telde ben bi liste yaptm sana atarım yarın kardeşim bebek hemşiresi onla yaptık öğün günler va güEl oldu ama

Evet canm banda dedi başla telde ben bi liste yaptm sana atarım yarın kardeşim bebek hemşiresi onla yaptık öğün günler va güEl oldu ama

çok iyi olur tatlım :) merakla bekliyorum

Bir saat arabada gezdirdik dolastirdk uyusun diye iyi hoş uyudu iste uyandi! Bir saattir ayagimda salliyirum yok arkadaş ya yok benbeceremiuorum ya !!! Oturdum agliyorum iste ssinirlerim alt üst oldu ya!!! Bu çocuk büyür ama benimde ruh sagligimin tedavi olması gerekir... Allahim napayim ben nereye gideyim neden böyle bu çocuk ya!!!

Ttlım sakin ol canım benim ya sallamadığın vakit alıyormu peki yan, uykusu varda mızmızlanıyormu yoksa sancısımı var bak muhteşem ninni bebek kokusu diye bir ninni var nette bi dene istersen benim kız zıvanadan çıktığında bu n,inniyi duyunca sakinleşiyor kuzum

Benimki uyuyor canım ablası ayakta. Ezgi azı dişlerini çıkarıyor bu ara çok huysuz yaa.
Seninki ?:)

Ya hafif bi miziklik var ama çok degil . yok bi yeri agrimiyo çok şükür huyu böyle galiba. 12 den 1 e kdr uyudu uyan di saat 1 de 2 te kdr emzirdim sallamaya uyutmaya calistim olmadi en sonunda biraktim ya simdi salladim uyudu gibi. Ama koyarken uyaniyo. Ben çok gördüm bu filmi

Aaa deniz cim bende uc istiyorum. Ikinci çocuktan sonra fikrim degisir sanmıştım ama değişmiyor mus demek ha. Sevindim bak buna :) simdi yas 29. Ikincisi 31 de olsa üçüncüsü 33 de olsa gec olmaz dimii dimiiii :)

Hasene gidebiliyorsan bir akrabama git bir iki gunlugune cok iyi geliyor bak göreceksin. Bi el degisikligi mekan değişikligi babaya da sana da bebege de ilaç gibi gelecek. Hepinizin pozitig enerjisi birbirinize yansiyacak

Tamm canm yarın akşam özeline maj atarm dışarda olcam yarn akşam gelcem çnki hayde iyi geceler aralık annişleri

buraya atsan listeni hepimize fikir olur bende gurme bebegi takip ediyorum tarifler hazirliyorum.6.ayda baslicam ama hazir olsun istiyorum emiyor sadece oldugu surecede mahrum etmek istemiyorum Allah in izniyle.burdaki anneler bi damla verebilmek icin nasil cabaliyorlar insallahda emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirlar.

Guuuunaaaayyyyyyddddıııııııııııııııınnnnnnn guzel annelerrrr
Herkese mutlu sabahlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…