2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bahtsız nehir şaka maka 9 aya kadar annem kayınvalidem dönüşümlü bakacak sonra ne yapcam bilmiyom valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay en azından anne e kv şansın var azda olsa bende hiçbirisi yok canm bu kk da bakıcı kreş bölümünden bulsana bir bakıcı senn evinde bakan annen kv den de arada gidip kntrol ederler

soğanlık canım kartal tarafında
gittinmi çarşıya neler aldın?

ayyy krize girdi resmennnn.. kv cagırdım tutuyoo ıhlamur papatya yapıyorum
hasta oldu (
sesi borazan gibi kuzumun

esselaa sana yazacaktım cnm yazıcam bı ara .. sırtım pert..

geçmiş olsun tatlım
ya deniz sizde de mi vardı emmeme! ya noluyo bu miniklere! şimdiden kafa tutuyo bacaksızlar

çok sık giremiyorum anıl ama hep takipteyim birsürü kişiye birsürü şeyler yazasım oluyor bazen, ama sayfalar hızla ilerliyor
benim minikcanavar fırsat vermiyor
ayy şu sıralar; tek dişi çıkmış canavar
ben de korkuyorum valla bugün çok huzursuzdu.....akşam eşim geldiğinde perttim

ayça, masalduru, yelizin bebişi, eylül, gülayın alisi varmı unuttuğum hepsi hepsi çok şeker MAŞALLAH allahım nazarlardan korusun
sayfalar şekerciklerle dolmuş

buarada yeni katılan aralık anneleriiiii hoşgeldiniz aramıza şekerlerrr

Hoşbulduk canm tşklerr💋

Canım düşünüyorum kreş mi yoksa evde bakıcı mı iyi olur diye biZim iş yerinin kreşi var 6- 36 aylık bebekler için bakım kreşi hacettepedeyim ben, acaba orası mı iyi olur ev mi bilemedim. Annem de kv de uzaktalar ankarada değiller, geçici gelip gidecekler. Bakalım hayırlısı inşallah doğru kararı veririm

İşyerinin bakım kreşi daha iyi olur canm ama bide eğer eğitimleri filan oluosa daha iyi ama bebeklerde ev ortamndan uzaklaşabiliyor oda bir risk ama işyerine yakn yada oralardaysa arada gidip kntrl etme şansın olur en azndan allah yrdmcn olsn canm

Sağol bitanem dediğin doğru bebeklerin ev ortamında büyümesi çok çok önemli en azından 2,5 yaşına kadar,allah bana şöyle sevgi dolu bir bakıcı nasip eder inşallah:)

Canim arkadas ikinci ayında koymustu. Öyle kötü kusan bir bebek degilse bence bişey olmaz. Ben de bir iki defa koydum simdiye kadar. Gece uykusu da güzeldir maşallah. Bir yada iki defa uyanıyor. E çok şükür oyle bas bas bağırmasina gerek olmadan mikirdamasina uyaniyorum. Iyi hatirlattin bak bende ayirayim artik. Bendeki sorun baba. O engel oluo.

Evet canm inşallah ya istanbulda olsan seve seve bakrdm valla 3 sene baktm bi bebeğe tayinleri çıktı üzüldüm valla diş teknikeriyim aslnda dönem dönem bırakıorm diş tozları vs alejisinden dolayı şuan dönmücem evde talep olursa kızımla bir bebeğe daha bakıcam hem kızıma arkadaş hemde o bebeğe arkadaş olurlar bakalm snde umarm bulursn canmcım ya

denizim inan hiç belli değil eylülünde ne emmesi nede uykusu bazen tamam düzeldi diye aklımdan geçiriryorum hemen cozutuyor
hasta olmasında çok şükür halimize diyorum normalde yazdığım gibi herşey ama bak mesela şimdi elimde beşiğin ipi salla dur uyuyup uyuyup uyanıyor elini tutucam o zaman iyi bırakıyorum başlıyor
sese hiç gelemiyor hemen bozluyor uykusu
bozuluncada o gün yandık bugün gibi
aliye ek gıdaya başladın mı ne yediriyorsun hangi mamayı veriyorsun kilosu kaç oldu pofff bazen hunimi arıyorum
bende hoplaya zıplaya emziriyorum istemediğinde meme açıkta hoppala yavrum hoppala bi eylül bi meme hopluyor
ev işlerini yapıyorum allahtan süpürge sesine bayılıyorda
bu arada kendini kaldırıyor illa oturucam diyor
ilk kelimesi anne baba değil aynen şöyle '' ağğğğbiiii '' oldu bayılıyor bunu söylemeye
artık eliyle istediğini alıp ağzına götürüyor yastıklara dayayıp az eğik şekilde oturtuyorum en son ıslak mendil kutusunu almış ağzına tepiiştiriyordu kafayı titrete titrete
ne çabuk büyüyorlar anacım bunlar

Buda Kızım masal duru'nun doğum anı ve biz
ATTACH]1063583[/ATTACH]Eki Görüntüle 1063584

maşallah size

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…