2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kız gönder dicem de, ayıp mı olur ki ?ne biliyim çekindim biraz ya...

Neden çekiniyorsnki neticede benim elime geçio sürekli lazım olur belli zaman vermessin para mamaya başka isteyen olursa gönderirim kuzum ya elimdevar 1 numara 1 aylık tüketim şansı var 22.05.2013 e kadar tüketmelisin sadece zaten 2 aya kalmadan hepimiz 2 numara mamaya geçicez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olan canm aorn değil bebişin daha önemli 💋

sen sezeryan doğum mu yaptın cnm ?? çok güzel çıkmışsınız maşallah ben çok acil girdim sezeryana ameeliyatta foto çekilmeyi çok istemiştim ama kısmet olmadı . bebişime bişe olacak korkusundan ne yapacağımı şaşırmıştım. artık ikinciye kısmet olursa:)))

kaç tane var ki sende ? 23 gr bi gün yetiyo sanırım demi?

evet cnm . teşekkürler düşündüğün için ya. ama sende kaç paket var ? bana kaç tane yollayabilirsin hani maksadım ikimize de yeter mi? onu soruyorum.

Evet canm normal çok istedi ama suyum bitmek üzereydi plesanta yaşlanmıştı normal doğmda kanamam olabilrdi bu yüzden 1 hafta öncesinden sezeryan oldm. o hastanede çalışıyordum yanımdakide kız kardeşim bebek hemşiresi bol bol fotolarımız var bi dünya kan revan 😃😃😃ama çok güzeller hepsi mükembel anılar

ayy ne kadar güzel. çok şanslısın valla nazar değmesin inşallah boşver kız normal sezeryan fark etmez yeter ki sağlıklı olsun bebiş te anne de..

evet cnm . teşekkürler düşündüğün için ya. ama sende kaç paket var ? bana kaç tane yollayabilirsin hani maksadım ikimize de yeter mi? onu soruyorum.
Canmcım bnde baya var yeter yetmese benim bulamm çok kolay canm sağlık grup başkanının kızıyım e artk düşün nekadr kolay elde edebildiğimi😃sana 50-60 adet filan yollayabilirim sanrm daha kartonlar full dolu kaç tane var saymadm tahmini sölüorm canm.Evet 150 ml bir paketi 1 öğün gibi ben hepsini açp kavanozlara doldrdum diğerleri gibi 60 ml e 2 ölçek vs kullanıosn bir kavonoza doldr oradan kullan ama 22.05.2013 e kadr ben şuan kullanıyorum gayet memmunm

ayy ne kadar güzel. çok şanslısın valla nazar değmesin inşallah boşver kız normal sezeryan fark etmez yeter ki sağlıklı olsun bebiş te anne de..

Aynen sezeryan olunca ayy aklm yokmş nie normal istemişimki dedim valla çok rahattı akşama ayaklandm her işimi yaptm torpil😃o gece taburcu oldm valla süperdi böyle 40 tane doğururmda bakamam valla zor iş 😃😃

Canım ya keşke istBbul da olsaydın hakkaten süper olurdu:)

valla aslında çok iyi olur cnm çok teşekkür ederim. nasıl yollayacaksın nasıl haberleşelim ?

bende ertesi sabah taburcu olmuştum. ewet bazıları çok zor diyo ama bence daha kolay sezeryan.

valla aslında çok iyi olur cnm çok teşekkür ederim. nasıl yollayacaksın nasıl haberleşelim ?

Sen bana özelden adres ve iletişim bilgilerini yolla ben sana paZartesi ptt kargo ile göndereyim.Rica ederim mama paranla bebeğinin başka ihtyacını alırsn en aZndan.Seni 2-3 hafta götürür 💋💋

Canım ya keşke istBbul da olsaydın hakkaten süper olurdu:)

Ben istanbuldayım kuzu sen ankaradasın😃😃ıphone klavye azizliği😃keşkeeee gel kuzucukum istanbula yerleş nehircik daha önemli😃😃

Valla adam gibi yazamıyorum neyse sen beni anladın tatlım:) bu söylediğini kv demde söylüyo onlar istanbulda hatta onlR direk nehiri götürme planlRı yapıyorlar:)

Anam senden ayrı olurmu nehir kız annesini unutcak nehirim😃getrsinler bana yaz kıZım adres😃kv dendemi istbulda oturuyor peki

Anam senden ayrı olurmu nehir kız annesini unutcak nehirim😃getrsinler bana yaz kıZım adres😃kv dendemi istbulda oturuyor peki

Olmaz tabi de biliyorsun işte onlara göre önemli değil:) kuzum senin kızın şimdiki halinin fotosu yokmu şöyle yakından ya merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…