2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ewet cnm çok teşekkür ederim sana . yollayım şimdi .

Olmaz tabi de biliyorsun işte onlara göre önemli değil:) kuzum senin kızın şimdiki halinin fotosu yokmu şöyle yakından ya merak ettim valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zor olur kuzum ya doğru onlara göre ne önemliki zaten gelirse nehircik ben gider alırım kuzuyu 😉😉aa olmazmı nazarlanmasn dedim kızım oyüzden😛😛😛bak masal durumun dünki fotoları bunlar çok seviyor poz vermeyi😃anasına çekmiş artist

maşşaallah cnm çok şeker

Ay hakkaten poz vemiş bu resmen minnak güzelliğe bak allah kem gözden korusun onu inşalah

Ay hakkaten poz vemiş bu resmen minnak güzelliğe bak allah kem gözden korusun onu inşalah

Amin canm cümlemizinkini ooo ne pozları var görsn çıldırırsın😃telefon aşığı klik sesi duysun gülüo şımarıo

Saol canm benim tşk ederiz:) hadi ben yatar kızım uyudu çnki yarın görüşürüz şekerler😃😃

iyi geceler cnm .. ben eşimle oturuyom valla sohbet ediyoz bakalım ne zaman uyuyacaz :))

Bebişşlerimizin hepsine maşallah hepside çok tatlı yaaa:)
Esselacımmm nasılsın bitanem BeBiŞ nasıl. Teşekkür ediyorum sizinde dişiniz hayırlı olsun kuzum.Diş buğdayı yapmayı planlıyomusun? ilk dişi gören hediyesini alır :)

Ooo herkes yatmis burasi oglusumla bana kalmis artik at kostururuz oglusumla... Kizlar pazar dua yapicam diye temizlik için abla cagirdim bgn her yerim pert offff

Ooo herkes yatmis burasi oglusumla bana kalmis artik at kostururuz oglusumla... Kizlar pazar dua yapicam diye temizlik için abla cagirdim bgn her yerim pert offff

Sen öyle san cano
Tubişş nolcak bizim bu halimiz ya
Kafayı yiycem yakındır.. (hunili simile:))

Saat 9da başlado atak hala devam ediyo
Uyuyo ama uylusunda bile devaö ediyo
Her kasılmasınd eşimden de benden de yaş geliyo gözümüzden
16 gündür hiç olmamıştı. Tekrar niye başlado bilmiyorum
İsyan etmiyorum ama çok üzülüyorum. Ömrümden ömür gitti gücüm bitti
Ya teşhis doğruysa..........

Allahım hepsini korusun.
Sabaha kdr başında beklicem. Nefesi gidiyo çünkü
Aklına gelen dua edebilir mi Arasım için....

Hiç uyuyacak gibi bakmıyor
Yarında üniversiteden ark.şım geliyo eşiyle yeni evlileer offf evi görsen temiz ama dağnık
Napcammm ben yaaa

Eklentiler

• $1397254258487.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28

Anılcım noldu
Ne kasılması ne teşhisi ?
Hayırdır

konsk taragi nasl oluyo ki bizimkinde sac da yok tarayacak:)

saiol cnm ugrsma bakarm int.ten

Bakıp çıkıcaktım senin yazını görünce gözlerimden yaş boşaldı canım yaa inşallah teşhis doğru değil..
Annelik böyle birşey herşeyden korkuyor insan Rabbim inşallah şifa versin kuzuma bir an evvel düzelsin etmezmiyim sen söylemesende herzaman duamda Aras biraz dinlen bari canım eşinl nöbetleşe bekleyin..

Sen öyle sann bende varım huysuzmuuuu huysuuuuz bir böcüküm var sürekli ağlıyor ağzı kapalı kalmıyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…