2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay allahımmm bu ne tatlı bebişlerimiz ya maşallah hepsine :)))

Teyzoşları eylülü kereme verdik valla kusura bakmayınn😀

Ek gıdaya geçtik güya ama çorba yemiyo mama zaten yemiyo.acıkmayan cocugu icat ettim çok şaşkınım 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok anam buradan gorunmuyi yada benim telde sorun varggöremiyorum ama saolasin beni kirmadin ugrastin cabaladin:54:

Bu arada kizlar dun gece 12.30 dan beri 6 saat uyudu Ahmed bey çok enteresan bi çocuk bu uykusuzluğa rağmen 700 gr almis binada şükür:)) Ahmed 6 ben 3 saat uyudum zombiyim zombieee:27:

Nasıl dayanıyo acaba ya bu cocuk keşke konuşabilse çok merak ediyorum anlatsın bana bu işin sırrını 😃

Kızlar daha önce de sordm cevap veren olmadi buzlukta sakladığıniz sütlerin yağları çözdürünce pütür pütür oluyo mu benimkiler öyle oluyoda bozulmuş olabilir mi?? Bir de cold mix damla kullanan var mi aranizda zararı var mıdır??

Ek gıdaya geçtik güya ama çorba yemiyo mama zaten yemiyo.acıkmayan cocugu icat ettim çok şaşkınım 😔

Gizem çorba olarak ne veriyorsun?? Meyveyi çorba yemeyi iyice reddetmesin diye vermiyorsun heralde?

Kızlar daha önce de sordm cevap veren olmadi buzlukta sakladığıniz sütlerin yağları çözdürünce pütür pütür oluyo mu benimkiler öyle oluyoda bozulmuş olabilir mi?? Bir de cold mix damla kullanan var mi aranizda zararı var mıdır??

Valla canım benim dolapta sütüm var ama henüz hiç çözüp de vermedim o yüzden cevap veremeyeceğim:( ama burada kullanan var o şekilde görünce cevap verirler...

ayy ne güzel anlatmışsın :46::46:
ben adet olmadım demek olunca benim kızın isteksizliği iyice artacak :26: yandık :27:
şimdilik iyi emiyor ama ara ara emzirene kadar kan ter içinde kalıyorum eşim ses çıkarıyor ben hoplatıyorum o bakına bakına emiyor :9:
sanada kan ilacı verdiler mi :44:

Dr sağlık ocağında verecekler günde 6 damla kullanacaksın dedi canım benim emmek istememside oyun istermiş sürekli yatmak istermiş ve karnı tok olurmuş eğer emdirmen bak o öyle yaptığında oynat güldür ve soğukta olsa bir dışarı çıkar 2dk hava aldır o zaman gerçekten emme isteği geliyor 2 gündür bunu keşfattim ve dr bunu söledi mesela kaşık maması başa dedi dün yemeden yattı çünkü gündüz pek uyutmadım dr gündüz bir çok uyutmayacaksın dedi eğer gündüz sürekli uyutursan gecede uyumaz ve o huysuzlukla emmez dedi tatlım

Cok sevindim canim maşallah barekallah. Bize Dr umuz ek gidaya sicak bakmadigini söyledi bende ara ara değişik şeyler veriyorum ama düzenli yada doyuracak kdr değil bakalim öteki ay Allah nasip ederse nasil olacak...

Benim dr öyle dedi ek mama olarak zorda kalırsan ver dedi baktın yemesi iyi verme dedi ve sadece pirinç unlu mama elma önerdi onun dışındakileri önümüzdeki aydan itibaren başlayacaz dedi canımcım ve çocuğu zorlama dedi zorlamakta huzursuzluk yaratır oda seni strese sokup sütünü etkiler dedi yok 2 saat önce emdir aç bu deme dede aç olan çocuk bugüne kadar emdiyse bugünden sonrada emer dedi büyük ihtimale ondan emmek istemiyordur benimki dün ağladı aç olmadığını biliyorum tuttum odanın içi sıcaktı pantolonunu çıkardım sadece bezi ile kaldı üzerinede battaniyesini örttüm o şekilde de uyudu 2 saat kadar ve uyanıp direk meme istedi bebekler aşırı sıcağa gelemezmiş dr çok şiddetli ağlarsa karnı aç değilse üstünü değiştir farklı kıyafetler giydir rahatlatmaya çalış dedi belki görmedin böcek ısırmıştır belki sıkılmıştır dedi canım

Allah razi olsun canim benim tane tane anlatmissin. Yalnız cocugun kac aylik oldu da ek gidaya geciyorsun canim dogum gunu tarihi ne? Simdiye kadar hep sut mu icti yoksa mama veriyormuydun zaten?

Allah sizdende razı olsun canım benim benimki 11 aralıkta doğdu 4ü bitirdik 5in içindeyiz suan hiç mama vermedim canım anne sütüyle besledim hep ama ben 2yi bitirdiği an yemeklerden reçellerden pekmezden tahin pekmezden yoğurttan peynirden aklına ne gelirse bal süt ve patlıcan yemekleri dışında hep tattırdım kuzum

Valla canım benim dolapta sütüm var ama henüz hiç çözüp de vermedim o yüzden cevap veremeyeceğim:( ama burada kullanan var o şekilde görünce cevap verirler...

Canım çorbaya havuç patatesle başladım.irmik ve zyagı oluyo.her 3 günde 1 sebze deniyosun.biz o aşamaya gelemedik yemiyo çünkü.brokoliyi yogurtla karıştırıp yedirdim azcık o işte :) meyve çok vermiyorum alışır çorba hiç yemez diye deniyorum ara ara bıktırmadan çorbayı. Aglarsa hemen bırakıyorum inat edip sevsede Zorladıgım için yemiyo çünkü

Eki Görüntüle 1064283

Biz geldiiiikk :))

Maşallah kuzucuğuma ne kadar tatlı olmuş bu böyleee:nazar::nazar: Allahım bundan sonra sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin annesinii hiç üzmesin akıllı uslu çocuk olsun vee çok ama çok mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn :) :16::54::16::54:

Maşallah kuzucuğuma ne kadar tatlı olmuş bu böyleee:nazar::nazar: Allahım bundan sonra sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin annesinii hiç üzmesin akıllı uslu çocuk olsun vee çok ama çok mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn :) :16::54::16::54:

Tesekkür ederiiiz teyzoşcugumuuzzz:)))amin amin amin nnnn:)))

acaba yeterince eritmemiş olabilirmisin canım önce tabaka halinde oluyo ben eritirken biraz daha ılımasını bekleyince homojen oluyo

Maşallah:nazar: benim kızımın adı da Azra bu arada:3:

Anıl'cım dualarım seninle yine... Allah şifasını versin size de güç kuvvet versin...

Canım Ali'nin neye allerjisi var? Sen de diyettesin o halde?:50:

Evet Mira'cım diyetteyim yumurta,süt,çikolata muz yiyince suratı döküyor dahada vardır muhtemelen hırıltılı nefes alıyor.
Diyetteyim evet gidemedik malesef henüz dr ama yemiyorum çogu şeyi bazen bilmediğim birşeyden yine kızarıyor.
Gözü şişti yine dün 3 damla kullanmıştık geçmişti yine kızardı pöööfff çokk bunalıyorum yaa üzülüyorum yavrumum bişeyde anlatamıyor canı yanıyor muhtemelen bugün çook ağladım gözü kötü p.tesi hastaneye gidicem yine kör olcak diye korkuyorum sürekli damla kullanıyoruz 5 etti :14:

Zobieee. İhiii ihi:27::27:

Tugba ordamısın yine:-)bu gecede benimki uyumuyo.aklıma sen geldin Allah yar ve yardımcın olsun uyumayan bebek çok zor.Rabbim mükafatını ahirette verir inşallah.mama verdim bende ilk defa gece hiç uyumadı nerdeyse akşam yatar sabah kalkardu ne oldu anlamadım.şimdilik uyudu ama benim uyku kaçtı:-)

Tugba ordamısın yine:-)bu gecede benimki uyumuyo.aklıma sen geldin Allah yar ve yardımcın olsun uyumayan bebek çok zor.Rabbim mükafatını ahirette verir inşallah.mama verdim bende ilk defa gece hiç uyumadı nerdeyse akşam yatar sabah kalkardu ne oldu anlamadım.şimdilik uyudu ama benim uyku kaçtı:-)

Burdayim anam burdayim :)) Allahim sizinkilerin düzenini bozmasin inş. Benim oglusumada düzen versin:)) ben mama verdiginde almiyo bile bi tek beni emiyor kerata:) gerci ilk zamanlar cok dua etmistim sutum yetsin diye hamdolsun simdilik idare ediyoruz... Ahhh anam ahhh uyuyosa kalk gir yataga uyumasanda dinlenirsin sutunnolur kac dk uyuyacagi belli olmaz riske etme canim:))

Ezan okunuyo inş namazi kilarda yatabilirim... Bugün herkesin bebeği uyuyo galiba.:52: ahmedi sağlamaktan bacaklarimda hal kalmadi valla

Cnm ben poşettekini ısıtonca geçiyo o pütürlük
Önce eriyince dediğin gibi oluyo ama tam ısınınca yabi 39 derecenin üzerine çıkonca kalmıyo
Evet Mira'cım diyetteyim yumurta,süt,çikolata muz yiyince suratı döküyor dahada vardır muhtemelen hırıltılı nefes alıyor.
Diyetteyim evet gidemedik malesef henüz dr ama yemiyorum çogu şeyi bazen bilmediğim birşeyden yine kızarıyor.
Gözü şişti yine dün 3 damla kullanmıştık geçmişti yine kızardı pöööfff çokk bunalıyorum yaa üzülüyorum yavrumum bişeyde anlatamıyor canı yanıyor muhtemelen bugün çook ağladım gözü kötü p.tesi hastaneye gidicem yine kör olcak diye korkuyorum sürekli damla kullanıyoruz 5 etti :14:
Gülayım hayrola ne oldu oğluşun gözüneee
Ayrıca bi yorum yapamadım Ali beye:))
Ne kdr güzelleşmiş ve ciddi diyorum çok büyğmüş
Minicikti maşallah sütün yaramış oğluşa. Artıııı babasan sana dönmeye başlamış
Ben sana benZettim koyduğun fotolarda. Babadan pek eser kalmamış:))
Zobieee. İhiii ihi:27::27:

Delüü:1:
Ahmed rekora doğru gidiyor. Allah sana da güç kuvvet versin nasıl olacak böyle anlamadım ya
Ne zaman bitcek bu cocuğun uyku sorınu acaba valla seni burda görünce üzülüyorum
Offf tuğba gene burda diyorum doğruya doğru:50:

Cnm ben poşettekini ısıtonca geçiyo o pütürlük
Önce eriyince dediğin gibi oluyo ama tam ısınınca yabi 39 derecenin üzerine çıkonca kalmıyo

Gülayım hayrola ne oldu oğluşun gözüneee
Ayrıca bi yorum yapamadım Ali beye:))
Ne kdr güzelleşmiş ve ciddi diyorum çok büyğmüş
Minicikti maşallah sütün yaramış oğluşa. Artıııı babasan sana dönmeye başlamış
Ben sana benZettim koyduğun fotolarda. Babadan pek eser kalmamış:))

Delüü:1:
Ahmed rekora doğru gidiyor. Allah sana da güç kuvvet versin nasıl olacak böyle anlamadım ya
Ne zaman bitcek bu cocuğun uyku sorınu acaba valla seni burda görünce üzülüyorum
Offf tuğba gene burda diyorum doğruya doğru:50:
Anladım ben yeterli ısıtmadm galiba ondan geçmemişti..
Yeni katıldım bu gruba daha oncedende durekli takip ediyodm senin oglun için bende sürekli dua inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah yardimcin olsun..

Back
X