slm kızlar çok alıntı yapamadım ama tuğbacım mevlütünüz hayırlı olsun darısı başıma

bu arada bebişleriniz bal ballll

yerim hepiciğini hakkaten hepsimi tatlı olur hiçmi çirkini olmaz şaşatım valla maşallah hepsine
kızlar yeni arkadaşlarımız gelmiş sanırım hoşgelmişlerr ben kopuğum pek takıp edemiyorum uzun zamandır. topikçe bebeklerimiz pek tatlı aralık bebeklerine maşallah gerçi biz kasım bebeğiyiz ama hiç bakmıyorum nedense oraya buraya bakıyorum .
bu arada ben 76 ile doğuma gtmiştim 5 ay olacak nrdeyse ben hala 73 kıloyum napıcam bılmıyoruum çok kötü görünüyorum regl olmadım hep sıkıntılıyom menapozlu gibi çok ter basıyo sıcak sıkıntıya gelemiyorum bu kışı askılı kıyafetlerle çorapsız bir şeklde geçirdim gece üzerimi bile örtmeden şişmanlıktan mı bu kadar terliyorum acaba. saçlarımda acayip dökülüyor zayıflama çalışmalarına başlasam diyorum ama sezaryn olduum napğabilirim tabiii önce boğazımı kesmem gerekecek homini grtlak yıyorum

kızcağızımda iyi allaha şükür büyüyor uyku eğitimi vericem erken yatması için 12den önce uyumuyor bu da benım ela denızım
maşallah elayada

uyku eğitimi dedin beni çağırdın sanki

bende ona uğraşıyorum şu yatır kaldır yöntemi varya onu deniyoruz maşallah diyim gerisini yazmıyım sen anla ne zaman iyi bişeyler yazsam tanıyamıyorum kızı nazarımmı değiyor nedir

cnm ben bişey keşfettim çok yardımı oluyor sende elaya uygun bişeyler bulursun

benim kızım ben süpürge yaparken ana kucağında izlemeye bayılır ama uyumazdı hiç
bu gün ben süpürge yaparken onu öptüm kokladım kulağına fısıldadım ee yapıcaz büyücezzz falan filan işte

ben burdayım dedim başladım yattığı odayı süpürmeye ağzında emziği beni izliyordu işim bitti ama bizim kız uyanık :44: bilgisayarda abisi indirmişti süpürge sesi doğduğunda kullanıyorduk ama sonraları işe yaramıyordu neyse onu açtım ama hala elimde süpürge gözleri gidiyordu sonra uyudu sesi hafiflettim bir buçuk saat sonunda sesi kapadım istediği zaman uyansın diye
sanırım beni odada görmek istediğinden süpürge elimdeyken sesi seviyor sadece ses olursa imkanı yok işe yaramıyor
buna benzer şeyler eğitimi kolaylaştırabilir
kilo konusuna gelince

74 ile doğuma gittim şuanda 60 kiloyum 5 kilo daha versem iyi olacak
ama emzirirken zor çümkü hergün yarım kilo şerbetli tatlı yemeye devam ediyorum

arada tamam diyorum yemicem ama yok olmuyor
yinede iyi verdim diye düşünüyorum sağlık olsun
saçlar zaten harap durumda allahtan kestirdimde rahatladım biraz ama hala evde heryer saç oluyor sürekli toplama halindeyim günde iki kere süpürge açıyorum yatarken evin dağınık pis olmasına dayanamıyorum akşam yemeğinden sonra bir posta daha süpürüyorum en azından gece saçsız kalıyor