- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Hayırlı uğurlu olsun Denizzzz:)
Özledik seni yaaa merak ettiydim en son neyseki iyiymişin...
Biz aynıyız valla ek gıdaya başladık onunla uğraş halindeyiz:))
sagoll miracımmmm

bende bende cok ozledimmmm girmeye calışıcammm artık.. kk ya bi kac sefer girdim geceleri başka bi topıgı okudum
ama hep ıkı uc kışıyı okuyup uyuya kalıyordum bızım topıge sıra gelemıyorduuu :))
ek gıda bızım ıyı gıdıyor cok cok cok şükürrr...
sizin noldu canım alerjiniz ?? neler yediriyprsun .. yasaklı listesi var mı yine
Cnm haftaya carsambaua. Uroloji polun.aldk randevu. Ama o gun mu yapar baska gun mu bilmem ama heyecanliyim.
Size cok gecmis olsun atlatmissiniz ne guzel maadallah
inşallah bizimki kadar kolay ağrısız acısız atlatırsınız... ertelemeyin sakın ..
bnm Aral ım 6 yaşında daha olmadı ben asıl onu düşünüyorum

cokk teşekkür ederım arkadasımm

canım çok geçmiş olsun...
ben 3-4 yaşına yaptırıcam. erken ve geç 2 görüş var, araştır araştır kafam patladı.
ama ben sünnet düğünü yapmak istiyorum, köyde..
eğer şimdi sünneti yaptırıp sonra düğünü yapayım dersem benim sıkılgan adamı ikna edemem, bır bır bır konuşur. o yüzden beklicem.
ama sizi böyle rahatlamış görünce istemiyor değilim.
biz de iyiyiz çok şükür. ben egenin oburluğundan mutfaktan çıkamıyorum( diyorum benim kısmetime de bu düştü napalım.
arada yaz özletme kendini..
büyük oğlun nasıl? durumları nasıl oldu? en son çıldırmak üzereydin, toparlayabildin mi az da olsa?
cok sagol meltemcimmm

3-4 yaş asla önerilmiyor ..6 yastan sonra yada 2 yastan once yaptırmalısın canım.
aklında olsun .. o donem cok kritik cok zor bir donem ztn baslı basına.
bak sen su ege yeeee ohh yarasınnnn masallahhh yesın yesın.. amaa dıkkatlıde olmak lazım kzuucum yaa
amann yemese ayrı zor cok yese ayrı zorrr.. bu nedır arkadaş yaaa

bızım ogretmen cok güzel bı kadın sarışın yesıl gözlü zapzayıf kızı esmer kara gözlü cok kılolu ilk okul 1 e gıdıyor
annesı ıle alakasızz :)
buyuk oğlum cok ıyı .. bıraz asabı bu aralar genç genç takımaya başladı .:))
c tesı onun mezunıyet gosterısı vardı
bir İngilizce
bir turkce iki drama gosterisi
step dansı
bale
halk oyunları kafkass
3 tane koro şarkı
kep attılar fln
cok zayıfladı tabı bu gosterıye çalışırken...
amannn su okul bi bitseydi hayırlısı ileee
her sabah uyanamıyor belım bıkınım kopuyor kaldırcam dıye
bu arada sırt ağrılarım tavan yapmış durumda.. dr a gıdemıyorum yoğunluktan .. havuzumuz temızlenıp dolduruldu
şu şubat gorunumlu haziran bi değişeydiii girip yuzucem.. ancak oyle hafıflyor agrılarım

Denizimm gözünüzaydın
Oh atlattınız ne güzel
Özledik dön artık sende bu arada![]()
bebegimmmm canımm yazdım sana w u dan canımmm ay bı doğru konuşamadık kı
bende cok ozledım rüzgârım napıyoooooo
teyzesının yakışıklısııı
Son düzenleme: