2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

sağol canım etrafımızdakıler bizden meraklı sağolsunlar birde kullanılmış eşyalarımız var onları eklemedim onlar karışık durumda alt üst takım hepsi ayarlanacak tekrar yıkanıp ütülenecek bebek rızkıyla gelırmış çok şükür rabbime. bizi fazla zorlamayacak gibi ama sonrası malum kızlar pek süslü oluyor. senin cicileri de beklıyoruz canım

Bu kızıma ilk hediyem. Geçen gün görünce dayanamadım aldım.eşim almayalım erken dediyse de aldık :)

Eklentiler

• $DSC_0126.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu kızıma ilk hediyem. Geçen gün görünce dayanamadım aldım.eşim almayalım erken dediyse de aldık :)

çok ciclermiş benimde ilk hediyem emzikti ve eşime hediye etmiştim testi yaptığım gün, yani bir bakıma müjdecisiydi bu emzikler :) ağız tadıyla güzel günlerde kullanmak nasip etsin cnm :)

Yaaaa aldiklariniz cok guzel, bizim daha hic bi cicimiz yok ogluma esimde daha cok erken almayalim diyo bende bekliyorum, ben cok usurum gecenlerde magzalara baktim ama hersey yazlikti bebegim usur onlarla diye dusundum.. buarada ben c&a nin yeni dogan bebek kiyafetlerine bayiliyorummm

bu kangurudan aldık kızlar çok tatlı ya bakıp bakıp eşyalrına hayaller kuruyorum canım kızımm meleğimmm günler geçmiyor sanki

prensesin sağlıcakla kullansın inşallah
inşallah o zamanında sağlıcakla gelecek anne kız gezmelere bununla gideceksiniz hatta babası takacak çünkü biraz ağır gelebilir annesine

aynen zaten babasına aldık bunu ben taşıyamam =) pek kullanacagımızıda sanmıyorum ama hevesle aldık iste

çok hoş gözüküyor. 21. haftadasın sanırım. erken değilmi mobilya için. ben alayım diyorum daha dur daha dur diyorlar sinir oluyorum. senden cesaret alıp başlıcam bende :))

ilk hamileliğimde hiç birşey almamıştım bebeğimi kaybettim. haftada bu bebeğimde tüm heveslerimi yaşamak istiyorum bide 2 ayda ancak çıkıyormus kokusu . ben doğum için kocaeliye gidicem kısında boya badana mobilya işleriyle ugraşılmaz ve ben dışarı çıkmak istemem oyüzden erken dvrandık bayramdan sonra gelicek allahın izniyle bi an önce vakit geçsede yavrumun odasını sevsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…