- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Huzur dolu uyusun o odada..
kokusu sinsin kokla kokla için huzur dolsun gizemimmm..
Maşallah sübhanallah.
NAZAR boncuğu koy odasına muhakkak.
Ben koydum kocaman.Milletin gözüne sokarmışcasınaa=)
çok şirin bir oda olmuşş. :)) Rabim sağlıklıca kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallah..
gizemcim oraya birde emzirme sandalyesi koyarsan tam olur :) benim kizimin odasına çok benziyor ben odasına alışsın diye jhep odasında yatırdım tabi git gel oluyor jgece onun içinde tek kişilik bir yatak koymuştum odaya ama emzirme sandalyeside çok rahat ve kullanışlı oluyor
cnm hem sallanan hemde park yatak olan maxima otamatik sallanan park yatak var.gitti gidiyordan almıştım ben hala kullanıyorum....kızlar bende beşik alacağım kızıma bu hafta ama kararsızım, park yatak mı alsam, sallanan beşikmi? istiyorumki 2 sene falan kullanacağı birşey olsun, evim de küçük yer problemim var yani kararsızım
merhabalar çok hoş görünüyor resimler.. birşey sorcaktım. ahşap beşikten başka birde park yatak yada farklı bir yatak daha aldınmı
canımm çok güzel olmuş bunlar yaa bayıldım valla ne beceriklisin ben 2 kurdeleyi bile bağlayamam birbirine
Çok teşekkür leeeer güzelimgizem ve lusnicaa
çok ciciler canlarımm
allah nazarlardan korusun
sağlıkla gelsin mis kokulular inşallahhh
Eki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
adımız belli olmadığı için yazdırmdım adı.keçeyle kendm yazcam karar verinceee
henüz yerleştirmedim.1-2 haftaya yerleştircem inşallah ..
Amin cnm arkadaşım hepimizin bebekler huzurlu olsun utlu olsu sağlıklı olsun inşallah.bnların hepsi boş...,çoook güzel bir oda olmuş, odasında rahat uykular uyusun, sağlıkla ve mutlulukla büyüsün meleğin
teşekkürler Burcucuğum daha iyileri sizlerin olsun hepinizin olsunAyyy Anıl çok güzel olmuş kuzum yaa
Bayıldım valla duvar kağıdı stickers falan harika olmuş herşeyiyle
Yerim orda yatcak erkeki bennn
Sağlıkla büyüsün odasında minnak
Eki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
masallah subhanallah BAYILDDDDIM güle güle kullansın mınıgınEki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?