- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Harika olmuş güle güle kullanın bence yerleştir o iş bitmiyor
masallah subhanallah BAYILDDDDIM güle güle kullansın mınıgın
cnm arkadaşlarım gerçekten beğendiniz miipapatyacım harika olmuş beyaz ve maviiiii iç açıcı çoooooooooooookk güzel oğlusunun odası mutlulukla büyüsün bu güzel odada
Eki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
adımız belli olmadığı için yazdırmdım adı.keçeyle kendm yazcam karar verinceee
henüz yerleştirmedim.1-2 haftaya yerleştircem inşallah ..
hehe evet evet gazsızzz=))hepimize inşallah canıımcım benimPapatyam Kuzum çok sade ve şık olmuş odanız
Maşallah
Rabbim huzurla gazsız sıkıntısız zaman geçirmesini nasip etsin yavrunun..
canımmm canım canım arkadaşımmm...Kuzumun kuzusunun mis odası..
Canım gözlerim doldu
Guzel yeğenim. Burda büyüyecek inşallah
Teyzesi gelip sevecek inşallah.
Böyle bi daha görünce yine duygulandm
Cok guzel olmuş
Eki Görüntüle 847389 Eki Görüntüle 847390 Eki Görüntüle 847391 Eki Görüntüle 847392 Eki Görüntüle 847393 Eki Görüntüle 847394
cnm ben kullanan arkadaşlara çok sordum hepsi motorola önerdiarkadaşlar ben bebk telsizi ve ateşölçer almak istiyorum bebek telsizi için Weewell Dijital Bebek Telsizi - e-bebek.com ya da en ucuz Philips Avent SCD485/00 Analog Bebek Telsizi fiyat akakce.com'da bunun arasında kaldım ateşölçer içinde kulaktan mı alından mı almalıyım sizce?? Alan varsa paylaşabilirmi
olomuş mu sticker ımız daayy aşkııım çokk beğendim ya harika olmuşş nasııll tatlı bi oda olmuşş çok beğendim çokkk beğendimmm çook beğendimmmm :))) sticker çok yakışmışyerimm o minik erkeğii benn güzel günlerde büyütün hayatımmm inş
olomuş mu sticker ımız da
o da 1,5 saatten fazla sürdü anam ne zormuş kolay duruyo ama yordu yanii=)))
beğendiğinize sevindimm=))
bende girip girip bakıyorum
hatta kızlar dün eşime kahve içer misin dedim
içeriz ama bi ffikrim var oğluma gidelim misafirliğe dedi
oraya gittik orda içtik=((((
çok duygulandım...
foto falan çekildik hatıra kalsın diye.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn=(
cnm ben kullanan arkadaşlara çok sordum hepsi motorola önerdi
MBP 16 al dım foto koyarım eve gidince
braun ateş ölçer aldım o kızıl ötesi dokunmatikler pek sağlıklı gelmedi bana
ist daysan en uygun ateş ölçer fiyatları eminönü doğu bankta
cnm gerçekten arkadaşlarım avente kullandı chicco da kullandı belki onların oradaki hatlardandır ama hiç memnun kalmamışlarsaol canım cvp verdiğin için ankaradayım ben yurtdışından aldırıcam model beğenip ama bi türlü karar veremiyorum
arkadaşlar ben bebk telsizi ve ateşölçer almak istiyorum bebek telsizi için Weewell Dijital Bebek Telsizi - e-bebek.com ya da en ucuz Philips Avent SCD485/00 Analog Bebek Telsizi fiyat akakce.com'da bunun arasında kaldım ateşölçer içinde kulaktan mı alından mı almalıyım sizce?? Alan varsa paylaşabilirmi
papatya oğluşunun odası harika olmuş, benim oğlumun odasıda denizci. ama benimkinde kırmızı ağırlıklı. yatağının üstündeki stickeri nerden aldın çok güzel olmuş? gerçi benimkinde cibinlik var ama yan tarafına yapıştırabilirim. eşimde sticker alalım diyordu, onada gösterdim çok beğendi.
gerçketen miii=)çok çokkk güzel olmuş gizemin ve senin bebek odanız 10 üzerinden 10 aldı harika olmuş güle güle kullansın oğluşun. çok güzel bir uyum var odada müthiş valla
aayyy o su bile süslü şuna bakın helekolonya şişemiz
gerçketen miii=)
ay sizler beğenince çok mutlu oluyorum yaaa
acaba benim zevkim bana mı güzel geliyo ya kimse beğenmezse falan diyordum çünküü.
Çok teşekkürler teyzemiz..
gerçekten çok güzel olmuş kusur buluncak hiç bi tarafı yok. çok zevklisin. oda insanın içini açıyor gerçekten çok beğendim
çok çokkk güzel olmuş gizemin ve senin bebek odanız 10 üzerinden 10 aldı harika olmuş güle güle kullansın oğluşun. çok güzel bir uyum var odada müthiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?