Eki Görüntüle 738371
biz de bebişimize ilk bunu aldık
küçük altın ayetel kürsi, doğunca babası takcak
gizem güle güle kullanın şekerim
o sarı süngerler nedir?
Ben daha birşey almadım ama hediye gelenler var=)
Evime getirmedim ama annemde.
Kayınvalidem birşey demişti ya o nedenle hediyeleri şimdilik eve getirmiyorum sinir oldum!!
Sizin için fotolarını buldum ekledim.
Çok özeniyorum size valla bende başlarım 1 aya artık
Ben daha birşey almadım ama hediye gelenler var=)
Evime getirmedim ama annemde.
Kayınvalidem birşey demişti ya o nedenle hediyeleri şimdilik eve getirmiyorum sinir oldum!!
Sizin için fotolarını buldum ekledim.
Çok özeniyorum size valla bende başlarım 1 aya artık
Nem ayarlama değil de nem yapmaa=)chıcco ne canımmm nem ayarlama makinasımı ay uydurdum resmen
güle güle kullansınn paşamızzzzzzz :)
tşkler canım daha güzeli sizin olsuncok tatlilar gule gule giysin ins
Eki Görüntüle 738381 Eki Görüntüle 738382
bunları da bugün netten sipariş ettim
çok tatlılar ama dimiiii :119:
kızlar benım bebişin alışverişi nerdeyse tamam. herkes paylaşmış arasında ben sunu alıcam ben bunu alıcam almayın diye. bize bişey kalmıyor daha bir çöp almadık ufaklığa heves ediyorum ama israfta olsun istemıyorum çünkü yeğenden gelenleri dolaba yerleştırdım belkıde 30 tane zıbın var. hastane cıkışlarımız tulumlarımız patiklerimiz pusetimiz nevresim setimiz bile hediye geldi daha şimdiden paketlerini açmadım henüz öylece dolaba kaldırdım. artık son aylarda ne eksikse bakıcam.
son gelen hediyelerimizi paylaşmak istedim.
birde babamızın çok bebeğendiği çilekli tulum bunu da netten sipariş edicem henüz almadım ilk aylarında giyer dimi? işte burda
Hepsi çok güzel canım yaa çilekli de ayrı bi güzel sipariş verirken 0-3 ay seçersen doğar doğmaz giydirebilirsin güle güle kullansın bebişin
kızlar harıka seyler maşallahh yaaa of offf aralın bı ton eskısı var o kadar dagıttıgım halde
yınede var
ben cok az sey alıcam..
essela canım altına bayıldımmm huzurla taksın kuzucugunnn
kızlar buhar makınesı kalorıfer peteği olan evlerde mı ışe yarıyor sadece
bızım ev yerden ısıtma petek yok yani bende alayım mııııı :44:
canım eviniz nasıl oluyor kısın çok sıcak nemi yetrsiz ve kuru bir hava olusuyorsa alırsın sabahları kaltığınızda boğanızda bir kuruluk yada burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz. o yüzden kalorifer üzerine su koyarız ya. eğer evinizin nem oranı iyiyse gerek yok zaten bir nem ölçerle bakabilirsn kışın bu da sürekli çalışmıyor zaten nem oranı normale gelınce kapatılıyor aralıklarla çalıştırılan birşey
amin inşallah canım, öneriler için teşekkürler tatlım unnado'dan aldımalmışsın valla çok güzeller sağlıkla mutlulukla giysin bebeğin
sağol tatlım inş...kızlar harıka seyler maşallahh yaaa of offf aralın bı ton eskısı var o kadar dagıttıgım halde
yınede var
ben cok az sey alıcam..
kızlar harıka seyler maşallahh yaaa of offf aralın bı ton eskısı var o kadar dagıttıgım halde
yınede var
ben cok az sey alıcam..
kızlar buhar makınesı kalorıfer peteği olan evlerde mı ışe yarıyor sadece
bızım ev yerden ısıtma petek yok yani bende alayım mııııı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?