ben hiç bişey almadımmm
erkek olursa ztn var herseyi oğlumdan kalan seyler...
doğrusu özenmek heveslenmek istemiyorum..
çok karışık duygularım kızlar psıkolojım gel gitli...
ben kızım olsun istiyorum Rabbimin izniyle
cinsiyetine kız derse dr um ilk işim yıllardır hayalini kurduğum pembe rengini kızıma almak olucak
erkek olursa.. bi hastane cıkısı alırım .. emzik biberon vs.. o kdr hersyei var Allaha cok sukur çünkü..
arkadasın paylaştığı seylerde cokkk cici.. inşallah sağlıklı günlerde gıyer o minik beden bunları
Bunlar da benim yavruma alınan ilk ciciler kızlar =))))
o zaman ilk ciciler kış bebeği beklediğimiz için benden gelsin :)
kayınvalidemden aldığım minik patiklerimiz...
Eki Görüntüle 686971
ayy bayıldımm tulumaaa canımm güle güle gıysınnn paşamızzz
Bayıldımmmmm hepsineee
İyi günlerde giysin kuzucugun
bunların hepsi hediye henüz cinsiyetimiz belli olmadan gelen hediyelerimiz kimisi erkek için ama çoğu kız sadece önlüğü ve buhar makinesini babasıyla biz aldık
bunların hepsi hediye henüz cinsiyetimiz belli olmadan gelen hediyelerimiz kimisi erkek için ama çoğu kız sadece önlüğü ve buhar makinesini babasıyla biz aldık
Agrasifcimçok tatlılar) kırmızı çizgili takım ve spor ayakkabıları harika, gule gule giysin miniğin
canım hepsi çok güzel güle güle giysin inşallah.. yeleği kaça aldın bende buldum da böyle bişi
hepsi çok güzel
güle güle sağlıcakla kullansın miniğin
hayırlı olsun canım hepsi çok güzel Rabbimm giydirdiğimz günleride gösterir inşaAllah.. buhar makinasını sıcak mı aldın soğuk mu bide ne kadara aldın malum kış çocukları doğalgaz nemi yok ediyo odadaki buhar makinası şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?