2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

Selam arkadaşlar.

Bende özenip heveslenip birşeyler alırsam bebeğime birşey olucak diye çok korkuyorum.

İlk gebeliğimde daha hamile olduğumu öğrendiğim an kendimi bebek mağazalarına atmıştım ve düşükle sonuçlandı.

Sakınan göze çöp batar misali şimdi 15 hafta 3 günlük hamileyim ve kendimi zor tutuyorum...

Allah tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşaallah.

bütün bebişlerin cicileri çok güzel Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah

kızlar size naçizane bir tavsiyem olacak küçük kıyafet çok almayın çünkü hemen büyüyorlar hiç giydiremeden eşyalar küçülüyor bide bebişlerimiz kışın doğacak yazlık şeyler almayın çünkü benim hiç giydiremeden kaldırdığım kıyafetler olmuştu oğlumda

bizim daha cinsiyetimiz belli değil alışverişe başlamadım daha

Bu da benim miniğime aldığım tulum inşallah sağlıkla doğup giydirmeyi nasip etsin Mevlam..

Bunlar da benim yavruma alınan ilk ciciler kızlar =))))

Eklentiler

• $IMG-20130704-WA0000.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 55
bunların hepsi hediye henüz cinsiyetimiz belli olmadan gelen hediyelerimiz kimisi erkek için ama çoğu kız sadece önlüğü ve buhar makinesini babasıyla biz aldık

Eklentiler

• $buhar mak..webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_3827.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_3577.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG_3576.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3578.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_3579.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $IMG_3580.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $IMG_3581.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_3582.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
  • $IMG_3583.webp
    13 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_3818.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMG_3819.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3820.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_3821.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $IMG_3822.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3824.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $IMG_3825.webp
    14 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_3828.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
Agrasifcimçok tatlılar ) kırmızı çizgili takım ve spor ayakkabıları harika, gule gule giysin miniğin

bunların hepsi hediye henüz cinsiyetimiz belli olmadan gelen hediyelerimiz kimisi erkek için ama çoğu kız sadece önlüğü ve buhar makinesini babasıyla biz aldık

canım hepsi çok güzel güle güle giysin inşallah.. yeleği kaça aldın bende buldum da böyle bişi

Agrasifcimçok tatlılar ) kırmızı çizgili takım ve spor ayakkabıları harika, gule gule giysin miniğin

canım hepsi çok güzel güle güle giysin inşallah.. yeleği kaça aldın bende buldum da böyle bişi

hepsi çok güzel
güle güle sağlıcakla kullansın miniğin

teşekkür ederiz teyzeleri. lusnica canım hediye hiç bilmıyorum fiyatlarını ve nerden alındığını

hayırlı olsun canım hepsi çok güzel Rabbimm giydirdiğimz günleride gösterir inşaAllah.. buhar makinasını sıcak mı aldın soğuk mu bide ne kadara aldın malum kış çocukları doğalgaz nemi yok ediyo odadaki buhar makinası şart.

canım teşekkür ederim amin inşallah. soğuk buhar makınesi tatlım civilde kampanya varmış tesadüf 100 liraya aldım e bebekte 160 liradan 130 düşmüştü oradan alacaktım önce civile girdik baktım orda daha uygun kaçırmadan aldım. haklısın buhar makınesi kıısın gerekıyor.

agresifcim çok tatlılar güle güle giysin prensesin
bize bi yakınımız küçülenlerini göndermiş sağolsun, işime yaricak güzel şeyler var biara eklicem ben de... sıfır gelen paketler gibi olmuyo tabi siz şanslısınız çok güzel hediyeler gelmiş şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…