2013 Aralık annelerinin bebişlerine aldığı ciciler...

anladım papoşşş ne bagırıonnn

ben aralın eskilerinin resmini çekip koyucam ama hepsi k. validemlerdeee eşimin eski odasında

anladım papoşşş ne bagırıonnn

ben aralın eskilerinin resmini çekip koyucam ama hepsi k. validemlerdeee eşimin eski odasında

Aaaa bağırır gibi mi yazmıştım( sorry(
Oyy yerim onu ben yerim büyümüşse eşyaları babasının eski odasında mıymış
Ne güzel bir duygusun eşin için )

Aaaa bağırır gibi mi yazmıştım( sorry(
Oyy yerim onu ben yerim büyümüşse eşyaları babasının eski odasında mıymış
Ne güzel bir duygusun eşin için )

Ya sormaaa:) 40 yıl orda kalsa gidip bakmak aklına gelmez
Ama ben hep ara ara çıkarıp sevip geri yerlerine koydum.

Oy oyyy oyy harikalar yaaa
Allah güle oynaya giymelerini nasip eylesin

canım sana msj atmaya çalıştım özelden ama daha yeni üye olduğum için forma 100 msj yazmadan özel msj yazamıyormuşum bana demet hanım 13.haftada söyledi erkek olduğunu ama kesin demedi ben çok merak ediyordum erkeğe benziyor dedi bu senin içini biraz rahatlatır kesin 16.haftada söyleyebilirim dedi.

Canım banada o civarlar erkeğe benziyor kesin 16. Haftada söylerim dedi.
13+ 5 tik sen gördün mu pipiyi :44:

Canım banada o civarlar erkeğe benziyor kesin 16. Haftada söylerim dedi.
13+ 5 tik sen gördün mu pipiyi :44:

yok cnm ben bişey görmedim..ama güvendim dedim ya benim bir kaç arkadaşım gitti ona hepsi böyle erken öğrendi ve yanılmadı daha sonrada sende bir talihsizlik olmuş ama tabi insanın içinede kurt düşüyor öyle olunca

Bana 13 te kız 13+5 te erkeğe benzio bu dedi bizde ekrana kitlenmiştik
Ama tam açmasada bi çıkıntı vardı ve o an dondurup gösterdi bize
Sonra 16 da kesin söylerim dedi.
Değişmez artık ztn bu satten sonra dıyorum ama değişenleri okudm
Bi dünya insanda yanılmışlar o zmn acaba diyorum.

sohbet sayfasında bahsetiiğim buhar makınesi almak isteyenler için görseli yazın ucuzken alalım bebekler kış bebeği olacak kaloriferler yanacak malum.

bende tavsiye üzerine aldım aynısından ve hemen kullanmaya başladım gerçekten çok güzel,kullanışlı
ben de tavsiye ediyorum her eve lazım...

kızlar dün eşime evlilik yıldönümümüz için hediye bakmıştım ama bebişe kısmet oldu
allahım nasibederse inşallah seneye yaza 6aylıkken girmiş olcak bizim bebişler (mayıs gibi)
o yüzden ona göre seçtim
ama resimde çok büyükmüş gibi çıkmış

kızlar bebeğimie aldığımız cicilerimiz canım kuum benim oooo kıpır kıpır annesini hiç rahat bırakmıyo artık ben burdayım diyo

Eklentiler

• $_DSC1269.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $_DSC1270.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $_DSC1272.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $_DSC1273.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $_DSC1275.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $_DSC1277.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $_DSC1274.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $_DSC1276.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $_DSC1264.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 60
maşallah hepsi çok güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin bizde 17. haftadayız ama ben hala hissedemiyorum prensesimi

benimde bebişime aldığım foto albümü güzel hatıralarımızı saklamak için

bu da bebeğim için gazeteden biriktirdiğim ilk oyuncağımız

Bu sitede hamileliğini geçirmiş ve birçok dost edinip hala görüşen biri olarak yazıyorum .. :) kızım doğduktan sonra çalışma hayatıma ara verip evde yeni birşeyler yapıyorum.. ANNE - KIZ LOHUSA TACI VE BANDI VE ERKEK ANNELERİNE ÖZEL LOHUSA TACI .. SAYFADA FOTOĞRAFLARI VAR İLGİLENİRSENİZ MESAJ BÖLÜMÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ VEYA SAYFAYA YORUM BIRAKINIZ.. SEVGİLER..

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...kli-lohusa-taci-bebek-bandi.html#post31001157

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…