2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

Oh oh maşallah yavruna

Bende yarın 26+2 olacam 900 gram falan diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı..

Hayırlısı cnm.. Rabbim meleklerimizi korusun....

maşalllllaaaaahh sağlıkla olsun canım ben en son gittigimde 22 haftalıktı ve 400 gramdı umarım benimkide almıştır yaa ü<ülüüyorum artık kilosu azz diye

Dedim ya 6. Aydan sonra alıyolarmıs. Doktorum oyle dedi.sağlıklı olsunlarda kilo cok cok önemli deil. Ben cok kilolu olmasın normal dogurcam zorlanmiyim diyorum bana gülüyolar :) bazı bebeklerde minyon oldukları icin anne karnında fazla kilo almıyolrmus doktorumun dedine göre...

oh cok iyi kuzuna masallah

kilo alır mı dersin hep 1 hafta fgeriden geliyor. zamanla arayı kapatır dedim ama kapaanmadı.. gec döllenme imiş

Benim hep geriden geldi. Hatta forumda konu bile acmistim. Cok üzülüyodum. Her gittigimde doktora 3 gün ya da 2 gün geriden geliyodu. Arttı.1,5 haftayi buldu ara. Dün gittigimde 26 haftalk olması gerekiyodu 26+4 gunluk cikti ultrasona göre.. bunlar normalmis.. 2 ya da 3 hafta bile farketmiyomus. Sadece dogum yapacagin tarih degisirmis.. onemli olan atıyorum bacakları 23 kollari 25 hafta olmaması.

Maasallah kuzuna ne guzel arayi kapatmis. benimki minyon sanirim..kucuk bi bebek dedi dr.

yarın habersiz bırakma yaz bakalım paşacan kaç kilo olmuş unutmaaa
üstelik arada uğra nerelerdesin hiç görünmüyorsun
Canım işlerim çok yoğun bi yandan da ufaklık kosturmam bitmiyor.. Doktora gittim 25+4 tük kilomuz 1020 gr olmus ama boyu söleyemedi.. Onum haricindede herşeyi iyi şükür kerem paşanın maaşallah..

Cnm benim 21+6 günlükken 470 grdı. Bana herkes az dedi... dün gittim 1 ayda 1101 gr olmus melegim birden kilo alıyolar özellikle 6. Aydan sonra.... bence senin meleginin kilosuda gayet iyi..

bnm bebişime dr amcası tontiş diodu hep zati canm bu aralar haftada yaklaşık 150 gram falan aliıolar hesaplaya bilirsiniz kendinizde tahmini bnmde 1000 gramı bulmuştur heralde tosunum

Canım işlerim çok yoğun bi yandan da ufaklık kosturmam bitmiyor.. Doktora gittim 25+4 tük kilomuz 1020 gr olmus ama boyu söleyemedi.. Onum haricindede herşeyi iyi şükür kerem paşanın maaşallah..

maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm
benim doktorum da boyu söylemez ben ayrıntılıya bakan diğer doktora sormuştum gizliden
sen çalışıyor muydun :44: allah kolaylık versin cnm kendini çok yorma aman dikkat et zaten senin ufaklıkta seni yoruyordur oda daha ana kuzusu oyy yesinler onlarııı

canım ben normalde tekstil yüksek mühendisiyim ama ogluma 7 aylık hamileyken bıraktım dısarıda calısmıyorum ama evde sıkıntıdan sır üstü porselen boyamaya baslamıstım taa hamileyken şimdide dısarıya fason olarak evden yapıp veriyorum istanbul ve bursada birkaç magazaya artı mesela nikah şekeri bebek şekeri olarak hazırladıgım objelerde var ee düğün sezonu olunca adette cok olunca bitirdi beni:))) birde inan evde küçük cocukla yapmak daha zor maalesef bir tarafta özel fırını ay gidermi yanar mı kaygısı bir tarafta yapılcak herşey kırılacak. bekliyorumki o uyusun ben yapıyım. çok zewkli aslında ama evde yapıyor olmak atölye ortamı olmaması birde küçük çocuk yanındayken yapılması da zorluğu maalesef

hamarat arkadaşım
maşallah allah sana kolaylık versin bol kazanç nasip etsin kazancına bereket versin inşallah
evet zordur ama kendi paranı kazanıyor olmak hele birde kendi üretiminle bunu yapabiliyor olmanın zevkini bilirim ve hiç birşeye değişmem

Şeker yüklememiz yapıldı bugun sonuç normal çıktı çok şükür

25hafta 5 günlüğüz ve kilomuzda 750 gr mış :)

Maşallah prensine :)

benim prensesim biraz zayıfmı ki
Gayet iyi maşallah bu haftalarda herkesin okadar farklıki 1000gr olanda var 600 gr da Önemli olan şuan sağlıklı beslenip bebeğin sağlıklı olmasını sağlamak. Zaten son aylarda kilo alıyorlarmış. Benim bebeğim 2 hafta önce gittiğimde 1 hafta geride kalmıştı. Bu hafta gayet iyi dedi. Allahımdan tek dileğim sağlıklı sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almak:)

evet İnşAllah zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz

26+2 gunluktuk dun .. ama ultrasonda 27+1 çıktık 1 hafta onden gidiyoruz

1071 kg ve 35 cm canım mis kokulu oglummmm

bugün hastaneye gittim bebeğim 25 hafta 2 günlük kilosu az ama dr 1 hafta geri kalmış dedi moralim çok bozuldu balık yağı kullananlar varmı aranızda tavsiye ediyormusunuz yardımcı olun lütfen

bugün hastaneye gittim bebeğim 25 hafta 2 günlük kilosu az ama dr 1 hafta geri kalmış dedi moralim çok bozuldu balık yağı kullananlar varmı aranızda tavsiye ediyormusunuz yardımcı olun lütfen
ı

Bir hafta çok önemli bir fark değil, canını sıkma. Protein ağırlıklı beslen.Bebeğin boyu ve kilosu konusunda genetik faktörler de çok büyük rol oynuyor. Ben 3. ayımdan beri Solgar balık yağı hapı kullanıyorum. Balık yiyemediğim için doktorum tavsiye etmişti. Çok balık yemiyorsan, omega 3 için ek destek almak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…