2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

31+2 gunluk cikti kizim 1 gin ilerde:))))

1722 gr 42 cm olmus. Hep 1 hafta geriden geliyodu son iki kontroldede haftasiyla uyumlu cikti sukur.

Dogumunada 8 ile 15 arasinda dedi sezetayan ola ak. Biraz erken ggeldi bna..

31+2 gunluk cikti kizim 1 gin ilerde:))))

1722 gr 42 cm olmus. Hep 1 hafta geriden geliyodu son iki kontroldede haftasiyla uyumlu cikti sukur.

Dogumunada 8 ile 15 arasinda dedi sezetayan ola ak. Biraz erken ggeldi bna..

Kasım ayımı bencede çok erken ben şu an 33+4 üm Kasım'ın 27si 28 i gibi Sezeryan olacak

Son düzenleme:
kasım değil aralık ayının 8-15 arası..

muhtemel doğum 22 aralık olduğu için 8 aralık erken gibi geldi bana...

evet çok erken hemde benim dr um muhtemel tarihten 1 hafta önceden alıcam dedi ama o tarihten önce gelmesinden korkuyorum

kasım değil aralık ayının 8-15 arası..

muhtemel doğum 22 aralık olduğu için 8 aralık erken gibi geldi bana...

canım seçme şansın varsa 11,12,13 yaptır çok guzel bir tarih bende denk gelirse öyle düşünüyorum dr son aya kadar birşey söyleyemem dedi bebeğinin gelişimine bakalım bir dedi

Selam annişler..

Bizde geçen pazar gittik doktora.. 31+0'da 2250g geldi tombidik kızım
Ama boyumuzu söylemedi doktorumuz...

bende pazartesi gittim dra oğluşum 30+5 ama 32 görünüyor 2 kg 43 cm olmuş maşşallah

kızlarr merhaba sizlere birşey danışacağım.32 haftalıkken dr a gittim bebişim 1780 gr dı.tayinimizin çıkmasından dolayı taşınma işlerimiz vardı kilo vermişim kızdı dr um baya.bebişin de karın çevresi 2 hafta geride kalmış çok üzüldüm tıkınıyorum şimdi bol bol ama mide ağrılarımdan çok yiyemiyorum.benim durumumda olan var mı bebeğin karnı neden düşük çıktı napmalıyım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…