2013 Aralık Bebişlerinin Boyu ve Kilosu

kızlar yaklaşık aynı haftalardayız ben bugün 26+6 dayım bacak aramda agrım çok oluyor birde göbek deliğimde sizlerde böyle bir şey oluyormu annem normal diyor ama ben korktum biraz erken doğum riski bu aylarda başlıyormuş lütfen benimle aynı durumda olan vara konuya cevap yazabilirmiii

benimde göbek deliğimde ağrı oluyor, araştırdım normalmiş, ama doktoruma sormadım doğrusu

Bugun doktordaydik 30+1 de bebegim 1547 kilo, boyunu benim doktor cok onemsemiyor ve soylemiyor . Gobek agrisini ben sordum geriliyormus, gobek deligi duzlesip sonra disari cikiyomus bol nemlendir dedi..

merhaba kızlar 29+3 te dün kontrolümüz vardı ve yakışıklı paşamın kilosu 1706, boyuda 42cm olmuş doktorumuz maşallah gelişimi bi hafta önden gidiyo dedi ve çoook mutlu oldum:):) yeterince beslenmeme dikkat edemiyodum arada aç aç beklediğim bile oluyodu sonradan kendime çok kızıyodum, galiba bebeğimi iyi besliyemiyorum die üzüntüye kapılıyodum ama şükürki gelişimi iyiymiş inş böylede devam eder... buarada bacak arasındaki ve göbekteki ağrı bendede var ama normaldir sonuçta göbüşlerimiz öncekine göre dahada büyük ve büyümeye devam edecek:):)

29+2 bebeğim 1.288 gram küçükmü kalmış teyzeleri sizinkilere maşallah allahım sağlık versin hepsine:)

Kizim hep bir hafta geriden geliyodu.
sukur bu hafta normal haftasini yakalamis. 28. Haftada kili 1185 gr.olmus boyu ise 1 hafta one gecmis cok sevindim.heyecandan boyunu duymsmisim bile...cikinca diuorum boyu kscti diye. :)))

Son düzenleme:
1.650 gr dı kızım 42 cm de boyu vardı. doktorumuz çok şişk bır bebek olmyacak dedi :) maşallah kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…