2013 bursa anneleri

çoook geçmiş olsun canım.. Allah tekrarından korusun.. ya haklısın panik olmakta çünkü en sakin insan bile bu hamilelik sırasında pimpirikleniyo.. en ufak şeyden anlam çıkarıyoruz ki kanama olunca insan daha da korkuyor tabi.. durumunu burda bizimle paylaştığın için de teşekkürler ayrıca benzer durumda olan arkadaşlar için rahatlatıcı olur..

gebelik bursalı annelerde rehavet yapıyo galiba.. anneciklerimizin hiiiç sesi soluğu çıkmıyooor (=

Amin inşallah tekrarlarsa da daha az ağlarım umarım sabah beni otobüste görendel deli falan demiştir ben görsem kendimi derdim kesin :)

Evet hanımlar buralarda değil :)

bende yarın gidiyorum kızlar dr.a dua edinde bir sıkıntı çıkmasın bebişi engelleyen

Son düzenleme:

2

inşallah arkadaşım ama beni çok üzdü..son aylarım artık çünkü 8. ayıma girdim ben.. hakkımda bölesi hayırlıymış diyorum.. bu arada allah hepimize sağlıklı doğumlar versin..

Ne yaptın peki canım, karar verebildin mi? Nihat Gök' e mi devam ediyorsun yine?

Ne yaptın peki canım, karar verebildin mi? Nihat Gök' e mi devam ediyorsun yine?

hayır canım gitmem artık ona.. ziya çetin zübeydeyi bırakmış, konura gidiyormuş, o konuda biraz kararsızım. ama bahar tıp da nagihan hanımı çok duydum,en azından kan gerektiğinde hemen temin edebiliyorlarmış inşallah gerek kalmaz buna ama yeni doğan ünitesi falan çok iyiymiş o yüzden sanırım bahar tıp..

bence nagihan hanıma gitme canım ama genede sen bilirsin memunun kalanlarda var kalmayanlarada var ondan

bence nagihan hanıma gitme canım ama genede sen bilirsin memunun kalanlarda var kalmayanlarada var ondan

arkadaşlar ziya beyden randevumu aldım..doruk tıpta girecekmiş doğuma salı akşamına aldım randevu inşallah artık bi sorun yaşamam çok yoruldum çünkü.. bahar tıp ve doruk hastanelerine de gelince anladım ki sağlık işini rant kapısı yapmışlar 28 haftalığı geçmişim diye dr.ları bakmak istemiyorlar sorumluluk alamazlarmış... paramla rezil oldum yani..neyse ki ziya bey saolsun rahatlattı biraz tel.de bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…