2013 bursa anneleri

Allah yardimcin olsun.ben camlicada oturuyorum carrefoura yakin.yeni sehir yeni ev yeni doktor baya yenilikci bi donem bebegin cinsiyegi belli mi.bizimki kiz.feyzamiz gelcek ins

canım seni karacabey e alalım bende esracığımla görüşürüm bol bol :))

canım seni karacabey e alalım bende esracığımla görüşürüm bol bol :))

orası uzak kalabılır belkı bıze ama...
daha ılk yazdıgında esranın bahsettıgı arkadası oldugunu bende cıkarmıstım ama. esrayla konusurken sormak hic aklıma gelmedi. emin olmadan da solemek istemedim.
ama esra gelınce sen bize gelırsın
hamılelıgın hayırlı ugurlu olsun senınde. rabbım hepımızı sag salım kavustursun ins.

Allah yardimcin olsun.ben camlicada oturuyorum carrefoura yakin.yeni sehir yeni ev yeni doktor baya yenilikci bi donem bebegin cinsiyegi belli mi.bizimki kiz.feyzamiz gelcek ins

evet ıns hersey yenii yeni evle ,yeni bebekle bir hayat olcak ıns. rabbım tamamına erdırsın... cinsiyetımız henuz bellı degıl 13. haftayım suan. hafta basında gıttım doktora
bır daha kı sefere kesın solerım dedı ama ben erkek oldugunu dusunuorum.
gercı benım icin hıc mı hıc onemi yok...
ben 8 ay once dogum yaptım. guzeller guzelıde bır kızım oldu aslında ama ıkı gun yasadı... dogum anında kakasını yutup ,kordon dolandıgı icin normal dogumdan acil sezaryene alındım. ex' e yakın dogdu. ama ıkı gun dırendı. yuzunu gosterdı simdi hic mi hic onemlı degıl zaten...bu sefer evım,kucagım bos kalmasın da ıns...cumlemızın ıns

Uzuldum canim basina gelenlere ama Allahin takdiri elden bisey gelmiyo.ins busefer mutlulugun daim olur.korkuyorum boyle olaylari duyunca ama dua etmekten baska yapacak bisey yok

Uzuldum canim basina gelenlere ama Allahin takdiri elden bisey gelmiyo.ins busefer mutlulugun daim olur.korkuyorum boyle olaylari duyunca ama dua etmekten baska yapacak bisey yok

amın canım ...cumlemız ıns evlatlarımıza kavusalım. hıc korkma lutfen. endıselendırmek icin anlatmadım. ve nacizane tavsiyem gercekten korkma. hele de sadece varsayımlar uzerınden, baska hıkaylerden etkılenıp henuz olmamıs bısey ıcın olumsuz dusunme.
musıbetler basımıza geldıgınde dusunuruz. gelmeden onları cagırmanın, endıse etmenın hıc anlamı yok. dua edıp beklıycez ıns saglıkla sıhhatle kucagımıza alıcaz ıns

ben de beklerim her zaman esracığım benim kardeşim gibi zaten inşallah bir araya geliriz bebişlerle:)

canım anne sütünün kanser hastaları için bulunmaz bir nimet olduğunu bılıomusun eğer çevrende varsa bole bir hasta ver içsin sevabı çok buyuk bizim bir yakınımız içinçok aradık bulabıldığımız kadar içirdik ama çok bulamamıştık hatta anne sutune en yakın sut eşek sutu ımış barınaklardan talep eden bıle var...bu amaçlada kullanabılırsın atma tabı sakın...

kızlar doruk çekırge suhendan hnma gidiyorum ama doktorumu değişrum çekirge yıldırım farketmez ...5 ayı gerıde bıraktık bu satten sonra değiştirmek ne kadar mantıklı bılmıorum ama ıstemıyorum suhendan hnmla devam etmek kılo konusunda takıntılı benı çok uzuyor her gidişimde morelmen benı mahvedıyor...onun ıstediğinden fazla kılo alırsam benı doğurtmaya uğraşamazmış aynen bole dedı.lutfen doruğa gıdenler yıldırımda nuray hnm ıyı dıyorlar,,,çekırgede hatıce hnmın ıyı olduğunu soluor o hastahanede çalışan bır arkadaşım...fikirlerinizi paylaşırsanız sevınırım...

içine sinmiyorsa değiştir cnm kontroller senin en çok sevineceğin bebeğinle buluşacağın zamanlar stresle gitmen hiç iyi değil.ben dorukta Fatma güraya gitmiştim çok kilo almışsın derdi ama asla baskı yapmadı anlaşması yok ama muayene ücretleri biraz daha fazlaydı normal 25 ken 45 alıyordu(2009 da)

Camlica mahallesinde eker fabrikasinin ustunde oturuyorum.ogretmenim okulum yildirimda oyuzden yol ustu doruk yildirima gidiyorum.sen nerde oturuyosun

çok yakınmışız, orhaneli yoluna doğru dümdüz devam ediyorsun, üstgeçidin hemen önündeki binalarda oturuyorum. sen okurken muhtemelen taşınıyor olacağım. komşuymuşuz aslında. arada 1 km bile yok :)
ben veteriner hekimim, orhaneli de çalışıyorduk eşimle beraber, hergün git gel yapıyorduk,ikimizin de karacabeye tayini çıktı, bu sabah taşınıyoruz. bu saatte ne işim var burada, kızım öksürüyor biraz, uyandı uyumasını bekliyorum.

oyyyy Allah kolaylık versin. ben karacabeye taşınacağım zor geliyo, sen ülke değiştirecekmişsin....

Evet yakinmisiz hayirli olsun yeni isyeriniz.ben de gecen sene sirnaktaydim es durumuyla geldim bursaya

Cok garip geldi doktor hanimin tavri.ben sisman bi gebeyim kilo veremden hamile kaldim ve nuray hanim kesnlikle bunu sorun etmedi.tek sorun ultrasonda net gozukmemesi.kesinlikle tavsiye ederim nuray hanimi.diger konularda da cok hassas biri guler yuzlu en onemlisi insanligini unutmayan biri

kolay gelsin cnm.hergün git gel zor oluyordur nerdeyse 1 saat sürer Orhaneli...

oyyyy Allah kolaylık versin. ben karacabeye taşınacağım zor geliyo, sen ülke değiştirecekmişsin....

evet aslında bırde gebelıgın ılerı haftalrında olcagını dusunursek bıraz daha sıkıntı ama ben cok heycanlıım. tr artık ozledım o yuzden cok sıkıntısı gozume gorunmeyecek gıbı ins. bakalım artık. gun sayıyorum. eylul basında donusumuz...

uzun zamandır giremiyordum kızım 4 aylık oldu onunla ilgilenirken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.sizleride merak ettim ama...

çok üzüldüm, başınız sağolsun
hepiniz sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza inş. tüm bebişlerimize sağlık sıhat versin allah.

zübeyde hanım doğumevini ve dörtçelik çocuk hastanesini aradım, doğum yaptığım hastaneye haber verdim, çevremdekilerden araştırdım bulamadım isteyen birini (
taşınırken bir kısmını ablamın buzluğa koymuştum, onlarda buzluk kapağı açık kaldığı için erimiş(
şimdi var yine biraz, isteyen olursa verebilirim. kanser hastaları için böyle bir faydası olduğunu ilk kez duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…