- Konu Sahibi monalisa79
-
- #1.061
yani jımer banada gerkesız gelıo. yanı yeni ev kuracagımızı dusnursek aradakı fıyat farkını onemsıorum... doruk mantıklı canım saol. bakalım ins bır yerleseyımde ıns. tam hamılelıkın agır zamanlarına denk gelıcek 27. haftamda bursaya gelıp yerlescez de. hem doktor ıskerı falan ...rabbım yardımcımız olsun ıns..
evt canım bursaya yeni yerlescez ıns. suan yurt dısındayız. eskısehırlıyım ama esımın ısınden dolayı bursada ıkamet edıcez ıns.
ev bakıorumda altınsehırdekı evlerı begendım bende ama. fsm civarında da arkadaslarımız var. oraalr bıraz daha eskı ama bakalım ne yapıcaz .hayırlısı.
geldıgımde 27 haftalık olucam ıns. hem hastane hem ev bakıorum iste ole
canım seni karacabey e alalım bende esracığımla görüşürüm bol bol :))
Allah yardimcin olsun.ben camlicada oturuyorum carrefoura yakin.yeni sehir yeni ev yeni doktor baya yenilikci bi donembebegin cinsiyegi belli mi.bizimki kiz.feyzamiz gelcek ins
evet ıns hersey yenii yeni evle ,yeni bebekle bir hayat olcak ıns. rabbım tamamına erdırsın... cinsiyetımız henuz bellı degıl 13. haftayım suan. hafta basında gıttım doktora
bır daha kı sefere kesın solerım dedı ama ben erkek oldugunu dusunuorum.
gercı benım icin hıc mı hıc onemi yok...
ben 8 ay once dogum yaptım. guzeller guzelıde bır kızım oldu aslında ama ıkı gun yasadı... dogum anında kakasını yutup ,kordon dolandıgı icin normal dogumdan acil sezaryene alındım. ex' e yakın dogdu. ama ıkı gun dırendı. yuzunu gosterdısimdi hic mi hic onemlı degıl zaten...bu sefer evım,kucagım bos kalmasın da ıns...cumlemızın ıns
Uzuldum canim basina gelenlere ama Allahin takdiri elden bisey gelmiyo.ins busefer mutlulugun daim olur.korkuyorum boyle olaylari duyunca ama dua etmekten baska yapacak bisey yok
orası uzak kalabılır belkı bıze ama...
daha ılk yazdıgında esranın bahsettıgı arkadası oldugunu bende cıkarmıstım ama. esrayla konusurken sormak hic aklıma gelmedi. emin olmadan da solemek istemedim.
ama esra gelınce sen bize gelırsın
hamılelıgın hayırlı ugurlu olsun senınde. rabbım hepımızı sag salım kavustursun ins.
arkadaşlar benim kızım 3,5 aylık oldu. ilk 1,5 ay çok sütüm olmuştu, kanalların tıkanmaması için dr. sürekli sağmamı söylemişti. dondurucuda biriktirdim o sütleri. kızıma hergün onlardan 1 öğün veriyorum. şu anda da sütüm yetiyor aslında ama o sütler ziyan olmasın diye veriyorum ben. etrafınızda anne sütüne ihtiyacı olan bir tanıdığınız varsa iletişim kurmak isterim.hem ihtiyacı olan birine yardımcı olmuş olurum hem de sütler ziyan olmaz.inş. hepinizin bol bol sütü olur.
kızlar doruk çekırge suhendan hnma gidiyorum ama doktorumu değişrum çekirge yıldırım farketmez ...5 ayı gerıde bıraktık bu satten sonra değiştirmek ne kadar mantıklı bılmıorum ama ıstemıyorum suhendan hnmla devam etmek kılo konusunda takıntılı benı çok uzuyor her gidişimde morelmen benı mahvedıyor...onun ıstediğinden fazla kılo alırsam benı doğurtmaya uğraşamazmış aynen bole dedı.lutfen doruğa gıdenler yıldırımda nuray hnm ıyı dıyorlar,,,çekırgede hatıce hnmın ıyı olduğunu soluor o hastahanede çalışan bır arkadaşım...fikirlerinizi paylaşırsanız sevınırım...
Camlica mahallesinde eker fabrikasinin ustunde oturuyorum.ogretmenim okulum yildirimda oyuzden yol ustu doruk yildirima gidiyorum.sen nerde oturuyosun
evt canım bursaya yeni yerlescez ıns. suan yurt dısındayız. eskısehırlıyım ama esımın ısınden dolayı bursada ıkamet edıcez ıns.
ev bakıorumda altınsehırdekı evlerı begendım bende ama. fsm civarında da arkadaslarımız var. oraalr bıraz daha eskı ama bakalım ne yapıcaz .hayırlısı.
geldıgımde 27 haftalık olucam ıns. hem hastane hem ev bakıorum iste ole
çok yakınmışız, orhaneli yoluna doğru dümdüz devam ediyorsun, üstgeçidin hemen önündeki binalarda oturuyorum. sen okurken muhtemelen taşınıyor olacağım. komşuymuşuz aslında. arada 1 km bile yok :)
ben veteriner hekimim, orhaneli de çalışıyorduk eşimle beraber, hergün git gel yapıyorduk,ikimizin de karacabeye tayini çıktı, bu sabah taşınıyoruz. bu saatte ne işim var burada, kızım öksürüyor biraz, uyandı uyumasını bekliyorum.
kızlar doruk çekırge suhendan hnma gidiyorum ama doktorumu değişrum çekirge yıldırım farketmez ...5 ayı gerıde bıraktık bu satten sonra değiştirmek ne kadar mantıklı bılmıorum ama ıstemıyorum suhendan hnmla devam etmek kılo konusunda takıntılı benı çok uzuyor her gidişimde morelmen benı mahvedıyor...onun ıstediğinden fazla kılo alırsam benı doğurtmaya uğraşamazmış aynen bole dedı.lutfen doruğa gıdenler yıldırımda nuray hnm ıyı dıyorlar,,,çekırgede hatıce hnmın ıyı olduğunu soluor o hastahanede çalışan bır arkadaşım...fikirlerinizi paylaşırsanız sevınırım...
çok yakınmışız, orhaneli yoluna doğru dümdüz devam ediyorsun, üstgeçidin hemen önündeki binalarda oturuyorum. sen okurken muhtemelen taşınıyor olacağım. komşuymuşuz aslında. arada 1 km bile yok :)
ben veteriner hekimim, orhaneli de çalışıyorduk eşimle beraber, hergün git gel yapıyorduk,ikimizin de karacabeye tayini çıktı, bu sabah taşınıyoruz. bu saatte ne işim var burada, kızım öksürüyor biraz, uyandı uyumasını bekliyorum.
oyyyy Allah kolaylık versin. ben karacabeye taşınacağım zor geliyo, sen ülke değiştirecekmişsin....
uzun zamandır giremiyordum kızım 4 aylık oldu onunla ilgilenirken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.sizleride merak ettim ama...
evet ıns hersey yenii yeni evle ,yeni bebekle bir hayat olcak ıns. rabbım tamamına erdırsın... cinsiyetımız henuz bellı degıl 13. haftayım suan. hafta basında gıttım doktora
bır daha kı sefere kesın solerım dedı ama ben erkek oldugunu dusunuorum.
gercı benım icin hıc mı hıc onemi yok...
ben 8 ay once dogum yaptım. guzeller guzelıde bır kızım oldu aslında ama ıkı gun yasadı... dogum anında kakasını yutup ,kordon dolandıgı icin normal dogumdan acil sezaryene alındım. ex' e yakın dogdu. ama ıkı gun dırendı. yuzunu gosterdısimdi hic mi hic onemlı degıl zaten...bu sefer evım,kucagım bos kalmasın da ıns...cumlemızın ıns
canım anne sütünün kanser hastaları için bulunmaz bir nimet olduğunu bılıomusun eğer çevrende varsa bole bir hasta ver içsin sevabı çok buyuk bizim bir yakınımız içinçok aradık bulabıldığımız kadar içirdik ama çok bulamamıştık hatta anne sutune en yakın sut eşek sutu ımış barınaklardan talep eden bıle var...bu amaçlada kullanabılırsın atma tabı sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?