Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kuralların olacak kendine söz vereceksin yememen gereken şeyleri asla yemeyeceksin . ancak böyle verebilirsin ve en güzeli diyetisyene gidip diyet listen ve güzel bir menün olması gerek
kuralların olacak kendine söz vereceksin yememen gereken şeyleri asla yemeyeceksin . ancak böyle verebilirsin ve en güzeli diyetisyene gidip diyet listen ve güzel bir menün olması gerek
ben diyetisyeni sevmiyorum ama bi konuda cok haklısın insanın kuralları olmalııı eger 20 gün içinde 71 kilo olmazsam asla cikolata yemiycem ama kilo verirsem ay sonunda ödül olarak yiycem :)
aylık ortalama 3 kilo vermek
1 ağustos:74
1 eylül:71
1 ekim:68
1 kasım:66
KURBAN BAYRAMINA KADAR 65 KİLO OLUCAMM EN ÖNEMLİ HEDEF O
1 ARALIK:63
31 ARALIK:60
merhaba bayanlar ben bu siteden ayrılırken 52-53 kg olarak ayrıldım. aradan yaklasık 4 ay gectı sımdı gerı dondum ve su an 64 kg oldum evet 12 kg kadar aldım cok morelım bozuk. bugun diyete basladım hemen
sabah
1 yumurta yarım domates ve biraz peynırle yapılmıs omlet
1 dılım kavun