2013 ekim anneleri neredesiniz

Senin de gozunaydin canim yurumeye baslamis erkek bebeklerden duymadim daha adim atan kizlar daha caliskan cikti :)
Aynen benim oglusum da coook hareketli pesine kosturmayla geciyo gunum :)
Biz de tam tersi disarda cok uysal evde huysuz...hele disarda cocuklari gorunce cirpiniyo sevincten :)

Sağolasın canım.. Ayakta duruyorsa başlar canım. Ellerini bırakıyor sürekli. Pat yere düşüyor.. Bazen bır ıkı adım.. Öyle yani.. Dün akşam salıncak kurduk cadıya. Çok sevindi bu sabah görünce.. :) İyi oldu valla.
Bakalım bundan da sıkılacak mı? Parktan zar zor cıkarıyorduk..
Kan ilacını da içirmiyorum artık ben.. Kan tahlili yaptırıcam da bir türlü yaptıramadım. Sorun yaşamıştım sağlık ocagı personelıyle.. Başka sağlık ocagına gidiyorum şimdi. Mersinde de dün yagmur yagdı. Nasıl sevindim anlatamam. Serinledi biraz. Uzun kolla uyudu kızım :)

Geçmiş olsun cnm..
Bizim kız dışarıyı cok seviyor. Dışarıda çok rahatım ben de tam tersi..
Evde zorlanıyorum. Hep peşindeyim. Nefes almak için dışardayım valla..
Karsımızda alışveriş merkezi var.Çığlık çığlıga.. Orda cocukları görüyor.. İnsan hastası..
İsanları çok seviyr. Tırtıla bindiriyorum onu. Çığlıklarıyla inletiyor ortalığı..

Sağol cnm keşke bizimkide öyle olsa
Yabancı görünce ağlıyor.hiç dışarı çıkamıyorum.birde benim kızım hiç
Oyuncakla oynamıyor

slm kızlar siz ve bebişleriniz nasıllar.....
benim oğlum daha önce 1 2 adım atmıştı bugün 4 5 adım atarak geldi yavaş yavaş başladık yürümeye....
hiç durmuyo yerinde ... ilgi alanları hep tehlike
çekmeceler, kapılar

Hayırlı olsun sare kızın adım atıyormuş
Maşallah fıstığacnm bence gereksiz birşey biz hala ayakkabı almadık
Eğer alırsam patik Tarzı yumuşak olucak

Sağol cnm.. Arastırdım baya.. Alanlar var, almayanlar var. İlk adımların da şekilleri çok çirkin. Beğendiğim bir kaç model var. Onlarında ilk adım olduğu şüpheli. Bakıcaz artık.. Bizim kızın ayakları çok küçük. Bir sürü patiği var giydiremiyorum..
Patik ve çorap tutmuyo hiç ayagında..
Oyuncakla oynuyo bşzimkisi.. Sürekli değil ama oynuyo yani. Genelde yürümek istiyor. Kapılardan koltuklardan ordan burdan tutunup yürüme derdinde. Ellerini çok sık bırakıyo ve son ıkı uc gundur aşırı düşüyo. İki üç adım sonra patt..

Merhaba cnm. İyiyiz çok şükür.. Hepimiz aynıyız sanırım.. MaşaAllah oğluşuna. Biz daha o evreye ulaşamadık. Ikı üç adım sonra pat yere.. Ama hiç durmuyo. Hepimizinki aynı.. İlgi alanları tehlike aynen dediğin gibi.. Kendi küvetinin içine girip toplarla oynamayı da çok seviyo bizimkisi :))

maşallah pek güzel olmuş bızdık....

düşe kalka öğrenecek prenses:)kız bizimkinin ayagida büyük hatta biri diğerinden şiş bizimki oyuncakların
yüzüne bile bakmıyor gözü hep tehlikeli
yerlerde.

kızlar siz 9.aydaki kizamik aşısını
yaptırdınız mı?yakında 1 yaş aşıları
var.Ayyy kesin kızım çok ağlar

Bizimkinin de ayakları çok küçük. 10 cm.. Patik alırken çok zorlanıyorum. Şişko ayakları ama tabanları küçük..
Bizimki oynuyo sürekli değil ama hepsiyle oynuyo.. Toplarla oynamayı çok seviyor..Ama hep ilgilenecesin. Kendi kendine hemen sıkılıyor. Dün vitaminini almış eline ben görmedim. Yere atmış kırmış. Yeni almıştık.. :)
Dışarıdan eve gelirken çok ağlıyo. Asansörün ışıgını görünce oyalanıyo susuyo hemen :)

Biz 9.aydaki kızamık aşısımızı yaptırdık canım.

bizimkine ne yapsam oyuncaklarla oynamıyor.ben sürekli
oyun oynuyorum kızımla,elimden geldiğince ılgileniyorum canım
ama böyle oyunmuş oyuncakmış ilgilenmiyor.aklı hep kablolarda
ben yaptırmadım 9.ayda 1 yaşındaki kızamık aşısını olacak mı

Kabloları bizimki de cok sevıyor. Durduramıyorum.. Laptobu görmesin.. Bir de sürekli tv ünitesine gidiyor. Kaç keez düştü oradan. Tv mizin ekranını mahvetti. Yepyeni tv nin ekranını değiştiricez.. Fotogra cercevesini kırmıs onunla ekrana vurmuş..
Bozuk Şarj aleti veriyorum elıne bazen oynasın diye.. Hiç durmuyo yaaa.. Yoruldummmm.. Plastik toplardan al istersen bir dene.. Sürekli olmasa da az da olsa oynar.
9.ayda da 1 yaşında da var canm. 1 yaşındakini de yaptırıcam..

kız senin güzel kızın asmış kendini :))
aldık plastik toplardan Cnm ama yok oynamıyor :-[ şu an peceteleri yırtıp
yırtıp atıyor

kız senin güzel kızın asmış kendini :))
aldık plastik toplardan Cnm ama yok oynamıyor :-[ şu an peceteleri yırtıp
yırtıp atıyor
:))) Hehe..
Teyzsiyle gezerken :))
Sürekli ellerinden tutturup evde tur attırıyo..
Vay yaramaza bak.. MaşaAllah cnm cok tatlı kızın.. Peçeteler ilgi alanlarından.. Kartonlar, peçeteler, kablolar..
Bizimkisi altını cok zor actırıyor. Vitamın damlası şişesi veya krem tüpüyle kandırmaya çalışıyorum.
Çok seviyor onları :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…