- 30 Ocak 2014
- 766
- 135
- 133
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.281
Bulaştı bilekaç gündür uyumuyor
Bide diş çıkarıyor üstüne.büyüdü CNm
Bir iki adım atıyorteyze diyor gel ver
Al,hös,ayyy diyor.ayy çok hareketli senin
Oğluş nasıl Büyüdü mü?ya siz dışarı çıkıyor musunuz bebişle ?ben çıkamıyorum dışarıyı seviyor ama hep Huysuzluk yapıyor.
Aaa gozunaydin yurumeye basladi demek ki sevindim ins bizimki de yakinda baslar ayakta duruyo ama adim atmaya cesaret eedemiyo hayirlisi bakalim...bizim dr hic bahsetmedi supravitten monovit ve kan ilacina devam dedi biz de kullaniyoz bakalim. Evet mersin hala sicakmis biz de bugun ilk kez serin oldu hava da yagmurlu oh kisi ozledim inan ki bide bu aralar zaten dis cikaryolar havalarin serinlemesi iyi oldu.
Bulaştı bilekaç gündür uyumuyor
Bide diş çıkarıyor üstüne.büyüdü CNm
Bir iki adım atıyorteyze diyor gel ver
Al,hös,ayyy diyor.ayy çok hareketli senin
Oğluş nasıl Büyüdü mü?ya siz dışarı çıkıyor musunuz bebişle ?ben çıkamıyorum dışarıyı seviyor ama hep Huysuzluk yapıyor.
Sağol cnm keşke bizimkide öyle olsaSenin de gozunaydin canim yurumeye baslamis erkek bebeklerden duymadim daha adim atan kizlar daha caliskan cikti :)
Aynen benim oglusum da coook hareketli pesine kosturmayla geciyo gunum :)
Biz de tam tersi disarda cok uysal evde huysuz...hele disarda cocuklari gorunce cirpiniyo sevincten :)
Hayırlı olsun sare kızın adım atıyormuşKızlar ilk adım ayakkabısı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben baya arstırdım da kafam karıştı ?
Hayırlı olsun sare kızın adım atıyormuş
Maşallah fıstığacnm bence gereksiz birşey biz hala ayakkabı almadık
Eğer alırsam patik Tarzı yumuşak olucak
Gözünüz aydın.. Herkes öyle diyor.. Bakalım.. Bekliyoruz biz de..Merhaba herkese benim oglumda 2haftadr yuruyor ama cok zormus surekli pesindeyim oturmak bil
miyor
slm kızlar siz ve bebişleriniz nasıllar.....
benim oğlum daha önce 1 2 adım atmıştı bugün 4 5 adım atarak geldi yavaş yavaş başladık yürümeye....
hiç durmuyo yerinde ... ilgi alanları hep tehlike
çekmeceler, kapılar
tesekkurler canim darisi sizlere dedigim gibi cok zor birde hosuna gidiyor yurumek elimide tutmayin diyorGözünüz aydın.. Herkes öyle diyor.. Bakalım.. Bekliyoruz biz de..
maşallah pek güzel olmuş bızdık....Merhaba cnm. İyiyiz çok şükür.. Hepimiz aynıyız sanırım.. MaşaAllah oğluşuna. Biz daha o evreye ulaşamadık. Ikı üç adım sonra pat yere.. Ama hiç durmuyo. Hepimizinki aynı.. İlgi alanları tehlike aynen dediğin gibi.. Kendi küvetinin içine girip toplarla oynamayı da çok seviyo bizimkisi :))
düşe kalka öğrenecek prenses:)kız bizimkinin ayagida büyük hatta biri diğerinden şişSağol cnm.. Arastırdım baya.. Alanlar var, almayanlar var. İlk adımların da şekilleri çok çirkin. Beğendiğim bir kaç model var. Onlarında ilk adım olduğu şüpheli. Bakıcaz artık.. Bizim kızın ayakları çok küçük. Bir sürü patiği var giydiremiyorum..
Patik ve çorap tutmuyo hiç ayagında..
Oyuncakla oynuyo bşzimkisi.. Sürekli değil ama oynuyo yani. Genelde yürümek istiyor. Kapılardan koltuklardan ordan burdan tutunup yürüme derdinde. Ellerini çok sık bırakıyo ve son ıkı uc gundur aşırı düşüyo. İki üç adım sonra patt..
düşe kalka öğrenecek prenses:)kız bizimkinin ayagida büyük hatta biri diğerinden şişbizimki oyuncakların
yüzüne bile bakmıyor gözü hep tehlikeli
yerlerde.
kızlar siz 9.aydaki kizamik aşısını
yaptırdınız mı?yakında 1 yaş aşıları
var.Ayyy kesin kızım çok ağlar
bizimkine ne yapsam oyuncaklarla oynamıyor.ben sürekliBizimkinin de ayakları çok küçük. 10 cm.. Patik alırken çok zorlanıyorum. Şişko ayakları ama tabanları küçük..
Bizimki oynuyo sürekli değil ama hepsiyle oynuyo.. Toplarla oynamayı çok seviyor..Ama hep ilgilenecesin. Kendi kendine hemen sıkılıyor. Dün vitaminini almış eline ben görmedim. Yere atmış kırmış. Yeni almıştık.. :)
Dışarıdan eve gelirken çok ağlıyo. Asansörün ışıgını görünce oyalanıyo susuyo hemen :)
Biz 9.aydaki kızamık aşısımızı yaptırdık canım.
bizimkine ne yapsam oyuncaklarla oynamıyor.ben sürekli
oyun oynuyorum kızımla,elimden geldiğince ılgileniyorum canım
ama böyle oyunmuş oyuncakmış ilgilenmiyor.aklı hep kablolarda
ben yaptırmadım 9.ayda 1 yaşındaki kızamık aşısını olacak mı
kız senin güzel kızın asmış kendini :))Kabloları bizimki de cok sevıyor. Durduramıyorum.. Laptobu görmesin.. Bir de sürekli tv ünitesine gidiyor. Kaç keez düştü oradan. Tv mizin ekranını mahvetti. Yepyeni tv nin ekranını değiştiricez.. Fotogra cercevesini kırmıs onunla ekrana vurmuş..
Bozuk Şarj aleti veriyorum elıne bazen oynasın diye.. Hiç durmuyo yaaa.. Yoruldummmm.. Plastik toplardan al istersen bir dene.. Sürekli olmasa da az da olsa oynar.
9.ayda da 1 yaşında da var canm. 1 yaşındakini de yaptırıcam..
:))) Hehe..kız senin güzel kızın asmış kendini :))
aldık plastik toplardan Cnm ama yok oynamıyor :-[ şu an peceteleri yırtıp
yırtıp atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?