2013 ekim anneleri neredesiniz

Islak mendil hiç kullanmıyorum. Şampuanı da bugüne kadar hep kullandığım şampuan ama..
Mesela dün geçmişti, bugün baya var. Kremi sürmek de çok zor oluyor. Boynu hiç görünmüyor. Havaya baktırarak sürmeye çalışıyorum..

Desene aynı kaderi paylasiyoruz
1.60 boyum olsa bile raziyimbu
saatten sonra uzamaz kibir an önce
çıksın bebisinin incileridış
çıkınca çok kötü ısırıyorbirde emeklese
biz anneler çok heyecanlı ve sabirsiziz

İnşallah geçer Cnm birde pudra dene belki geçer Cnm
belkide sicaktandir

canım dün akşam krem sürmedim beklesin bakalım nolcak diye çünkü sürekli her altını temizlediğimde sürerdim bide böyle deniyim dedim geçti sanırım sürekli krem sürdüğüm için oldu boynunun altındakilerde pişik oluyo canım sıcaktan terden oluyo aslında hergün yıkamak lazım ama ben 4-5 günde bir yıkıyorum orasınıda sulu pamukla siliyorum

şampuan biraz vücudu cıvık yapıyoya kalıntı oluyo ne kdr durulasanda fayda etmiyor şampuanladıktan sonra sabun kullansak durulanınca bişey olmaz heralde ıslak mendille nasıl siliyosunuz ya ben elimi bile silmem onlarla gerçi benimki takıntı el ve yüz için ayrı ıslak mendiller satılıyo onlardan alabilirsiniz aslında

Önceden siliyordum Cnm şimdi silmiyorum
dr bebislerin cildi hassas o yüzden Opmekten
bile olur dedi sabun kullanmıyorum.sampuani bitice
sebamedin sampuanini almayı düşünüyorum
en dogali o..

Benim 1.59 :)
İnşaAllah çıkar canım. Aynen öyle.. Sabırsızız..
Şimdi bile bazen emerken ısırıyo, acıtıyo..
Ben de hala regl olmadım. Pudra denemedim hiç.Ona da bakalım..

Önceden siliyordum Cnm şimdi silmiyorum
dr bebislerin cildi hassas o yüzden Opmekten
bile olur dedi sabun kullanmıyorum.sampuani bitice
sebamedin sampuanini almayı düşünüyorum
en dogali o..

En iyisi sebamed demişlerdi bana da.. Ben chicco aldım ama kokusu cabuk geciyor. Dalinin kokusu çok kalıcı..
Chicco bitsin ben de sebamed almak istiyorum..

Ben altını değiştirdiğimde krem sürmüyorum artık.
Gece yatmadan önce bezini değiştirdiğimde sürüyorum sabaha kadar açılmadığı için bezi..
Ben iki günde bir yıkıyordum. Aşı olduğu için 4 gündür yıkanmıyor kızım. O da etkili olmuştur. Yıkanınca nasıl rahatladı kuzum..
Ben de su ve pamukla siliyorum ellerini yüzünü boynunu..

Kızlar bebişler için en iyi pekmez ne pekmezi?

Bir de ek gıda listeniz varsa paylaşablir misiniz?

Benim kızımın da boynu tombik oldugundan sürekli pisiyodu simdi biraz azaldı hava almayinca oluyo..bende yuzukoyun yatınca genelde kurutuyorum banyodan sonra pudraliyorum..ek gıdada henüz kahvaltıya başlamadım şimdilik öğlen yoğurt,sebze corbasi aksama doğru meyve puresi ve muhallebi ...ama bazen hepsini vermiyorum yeme isteğine gore..ana besin kaynağımız anne sutu :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm.. anladım canım.. 4 gündür banyo da yapmadı o da tetikledi sanırım. Pudra süreyim bi bakalım..
Ben de sbh kahvaltı yaparken peynir, yumurta sarısı, reçel veriyorum ama her gün değil..
Meyve veya sebze püresi her gün veriyorum..
Akşam ben de muhallebi veriyorum..
Sebze çorbasını nasıl yapıyorsunuz? Ben daha hiç vermedim..

Allahim neler konusulms kacirmisim:)bugun doktora gittik oglumda orta kulak iltihabi yokmus yanlis teshis konulms ilaclari da alerji yapti penesilin grubuna alerjisi varms.tek benim oglm degilmis gece ustundekileri tekmeleyerk acan bi de uyurkn yuz ustu donp emeklemeye calisiyr e yatkta ilerleyemeynce aglayip uyaniyr.bide ben kollarini sarip uyutuyrm yksa uyutamiyrm gece kendi aciyr.
Gecen ay regl oldum gibi de tam manasiyla degil bu ay olur muym bilmem zatn polikistik overliyim.
Oglm dut pekmezi yiyr kecibynuzu pekmzi agir mi gelr ki.
Boy konusuna da girilms bebislerimz saglikli olsnda boylari onemli degil.ben hep uzunm diye yakinirm bosvern orta boylarda olmk en iyisi siz daha sanslisinz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhallebi tarifinz var mi paylasr misinz benimle olculeryle

canım ilk patates havuç pirinç ile basladım,kabak irmik,bazen patates ıspanak koyuyorum sebzeleri rendeliyorum suyunu koyup kısık ateste pişiriyorum bir cay kasığı zeytinyagıda eklıyorum bazen pitikten sonra..suyunu az koyunca püre sulu olunca corba olarak veriyorum..bebek için tarhana aldım bide bgn onu yaptım.bazende yogurt corbası yapıyorumm..muhallebıleri de bu ara hazır veriyorum aptamilin büskivili,7 tahıllı yada sütlü pirinçli olanını...ama masalım en cok seftali rendeleyip içine bebe büskivisi koyunca bayılıyo:)))bende hala regl oladım:))

ben kan ilacı yerine dut pekmezi kullanıyorum vücut ısısı düşüktü 35lerdeydi şimdi 36yı birazcık geçti tavsiye ederim üzüm dut keçi boynuzu farketmiyo sanırsam ama dut ve keçi boynuzu en çok tercih edilenlerden ben biraz drları sallamıyorumda deli ediyolar beni

Benim 1.59 :)
İnşaAllah çıkar canım. Aynen öyle.. Sabırsızız..
Şimdi bile bazen emerken ısırıyo, acıtıyo..
Ben de hala regl olmadım. Pudra denemedim hiç.Ona da bakalım..
Senin boy benim kadar kısa dwgil tatlım benim 152

Uzum yazacktm dut yazmism canim aklim nerdeyse k.bakma.benim oglm gundzleri inada bindrdi 5 saat araliklarla emer oldu kati gida vermeyp bekliyrum aciksn diye ama bi sey degismiyr.disler yuzundn galiba alttn ikiside cikti Aciyr galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…