- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Sare Cnm benim kiziminda boynunda sivilceyw benzer
ama sivilce olmayan kirmiziliklar çıktı şimdi aklıma
geldi Cnm cildiyeye gittik dr islak mendil sabun ve
Opmekten oluyor dedi birde sıcaktan islak mendil
ve sabun kullanmadım gerçektende geçti yanaklarından
boynunda ve ellerinde vardı dr şampuan bile yapar demişti
Sağol cnm.. Bilmiyorum ki onun için gitmedik dr.a. Sağlık ocagında bir iki bişey söylediler ama..
Boynu hiç görünmüyor. Burası da sıcak. Mersindeyiz. Sıcaktan da olabilir.
Önlüğünü sürekli değiştyiriyorum ama belki de nemli kaldığından dolayıdır.
Ya da önlüklerden olabilir. Cildi aşırı hassas.. İki üst dişte beyazlık var.
Ben de boyum uzasın diye çook süt içmiştim zamanında :)
Islak mendil hiç kullanmıyorum. Şampuanı da bugüne kadar hep kullandığım şampuan ama..
Mesela dün geçmişti, bugün baya var. Kremi sürmek de çok zor oluyor. Boynu hiç görünmüyor. Havaya baktırarak sürmeye çalışıyorum..
Benimkide direk tekmeliyor yorganı uyanınca ve hemen yuzukoyun donüyor :)bgn doktora sordum vucut sıcaklığı gece düşermi diye,36 dan aşağı olmamalı takip edin gerekirse kan tahlili yapalım dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr. a göstersen daha iyi olur canım. Ben de kızıma ilk üç aya kadar hep kaynatımış ıılık su ve pamukla altını temizledim. O kadar dikkat ettimm ama çok pişik olmuştu. Kullanmadığımız krem kalmamıştı. Ama bu bahsettiğin pişik değil. Biz de de oldu aynısı. Hemen de geçti çok şükür..
Şimdi de boynunun altında var. Onlara benziyor. Küçük küçük kırmızı
Sare Cnm benim kiziminda boynunda sivilceyw benzer
ama sivilce olmayan kirmiziliklar çıktı şimdi aklıma
geldi Cnm cildiyeye gittik dr islak mendil sabun ve
Opmekten oluyor dedi birde sıcaktan islak mendil
ve sabun kullanmadım gerçektende geçti yanaklarından
boynunda ve ellerinde vardı dr şampuan bile yapar demişti
şampuan biraz vücudu cıvık yapıyoya kalıntı oluyo ne kdr durulasanda fayda etmiyor şampuanladıktan sonra sabun kullansak durulanınca bişey olmaz heralde ıslak mendille nasıl siliyosunuz ya ben elimi bile silmem onlarla gerçi benimki takıntı el ve yüz için ayrı ıslak mendiller satılıyo onlardan alabilirsiniz aslında
Desene aynı kaderi paylasiyoruz
1.60 boyum olsa bile raziyimbu
saatten sonra uzamaz kibir an önce
çıksın bebisinin incileridış
çıkınca çok kötü ısırıyorbirde emeklese
biz anneler çok heyecanlı ve sabirsiziz
Önceden siliyordum Cnm şimdi silmiyorum
dr bebislerin cildi hassas o yüzden Opmekten
bile olur dedi sabun kullanmıyorum.sampuani bitice
sebamedin sampuanini almayı düşünüyorum
en dogali o..
canım dün akşam krem sürmedim beklesin bakalım nolcak diye çünkü sürekli her altını temizlediğimde sürerdim bide böyle deniyim dedim geçtisanırım sürekli krem sürdüğüm için oldu boynunun altındakilerde pişik oluyo canım sıcaktan terden oluyo aslında hergün yıkamak lazım ama ben 4-5 günde bir yıkıyorum orasınıda sulu pamukla siliyorum
Benim kızımın da boynu tombik oldugundan sürekli pisiyodu simdi biraz azaldı hava almayinca oluyo..bende yuzukoyun yatınca genelde kurutuyorum banyodan sonra pudraliyorum..ek gıdada henüz kahvaltıya başlamadım şimdilik öğlen yoğurt,sebze corbasi aksama doğru meyve puresi ve muhallebi ...ama bazen hepsini vermiyorum yeme isteğine gore..ana besin kaynağımız anne sutu :)))
Benim kızımın da boynu tombik oldugundan sürekli pisiyodu simdi biraz azaldı hava almayinca oluyo..bende yuzukoyun yatınca genelde kurutuyorum banyodan sonra pudraliyorum..ek gıdada henüz kahvaltıya başlamadım şimdilik öğlen yoğurt,sebze corbasi aksama doğru meyve puresi ve muhallebi ...ama bazen hepsini vermiyorum yeme isteğine gore..ana besin kaynağımız anne sutu :)))
Senin boy benim kadar kısa dwgil tatlım benim 152Benim 1.59 :)
İnşaAllah çıkar canım. Aynen öyle.. Sabırsızız..
Şimdi bile bazen emerken ısırıyo, acıtıyo..
Ben de hala regl olmadım. Pudra denemedim hiç.Ona da bakalım..
Allahim neler konusulms kacirmisim:)bugun doktora gittik oglumda orta kulak iltihabi yokmus yanlis teshis konulms ilaclari da alerji yapti penesilin grubuna alerjisi varms.tek benim oglm degilmis gece ustundekileri tekmeleyerk acan bi de uyurkn yuz ustu donp emeklemeye calisiyr e yatkta ilerleyemeynce aglayip uyaniyr.bide ben kollarini sarip uyutuyrm yksa uyutamiyrm gece kendi aciyr.
Gecen ay regl oldum gibi de tam manasiyla degil bu ay olur muym bilmem zatn polikistik overliyim.
Oglm dut pekmezi yiyr kecibynuzu pekmzi agir mi gelr ki.
Boy konusuna da girilms bebislerimz saglikli olsnda boylari onemli degil.ben hep uzunm diye yakinirm bosvern orta boylarda olmk en iyisi siz daha sanslisinz
your_app_name uygulaması kullanılarak dllevice_name cihazından gönderilmiştir.[/QUOTE
Ben üzüm pekmezi veriyorum Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?