- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
pişiktir canım ya,ishal falan olduysa daha cok oluyo..krem kullan ve ıslak mendille silme bi sure ,su ve pamuk kullan sonrada peceteyle kurut ıslak bırakma ,bazende poposunu ac biraz havalansinn gecer canım..kızım bi ara ishal olmuştu Dr um çinko lu bir krem vermişti hemen geçiriyor du.geçmezse Dr a görünürsün ama dediklerimi uygula gecer bence..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah basarirsin Cnm benim esimde aglayincaOyle yapaym.bu gece basliyayim bu ise.hazir esim gece isteykenyoksa cocuk agladikca uyumuyr iste uyku egitimi mi olurms diye basimn etini yiyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende kan tahlilinden korkuyorum:18:kan alacaklar nasıl dayanirim bilmiyorumBende bgn ilk defa verdim kan ilacını cok kotu yadişinden mi hala asidanmi bügünde sürekli aglamakliydi..kan tahlilindede kan aldırmak işkence gibi geliyo ya aslında gereklide
Cnm hala pamuk ıslatıp kullanmandan olabilir çünküarkadaşlar benim bebiş pişik gibi bişey oldu poposunun kenarlarında küçücük küçücük birsürü sivilce gibi şeyler var diğer yerler pişik değil ama yukarı doğru iki kenarda çıkıyo öyle mustela popolin hametan vazelin arko ne sürsem faydası yok biri bana bunların ne olduğunu söyleyebilirmi :44:
canım zaten sürekli pamukla siliyom ıslak mendil hiç kullanmadım desem yeri altını değiştirirken hemen pişiyo diye kuruladıktan sonra havalandırıyorumda ama geçmiyor geçmiyor ilk defa oldu böyle pişikte oldu ama böyle değildi kremi sürünce geçiyodu bu geçmedi ne zamandır
Mrhaba cnm.. Aynısı benım kızıma da oldu. Doktorumuz bir krem verdi. İki üç kullanımdan sonra geçti çok şükür.. Önce azaldı sonra gecti.
Benım kızımın pişiği çok oldu ama bahsettiğin şey pişik değil.. istersen bir dene.. Ben Pişik kremlerini denedim geçmeyince dr.a gösterdk biz. Kremin adı Trosyd.
Sare nasılsın Cnm bebis nasıl senin
bebise bayılıyorum ne tatlı
tombiş tombiş duruyor
Mrhaba cnm.. Aynısı benım kızıma da oldu. Doktorumuz bir krem verdi. İki üç kullanımdan sonra geçti çok şükür.. Önce azaldı sonra gecti.
Benım kızımın pişiği çok oldu ama bahsettiğin şey pişik değil.. istersen bir dene.. Ben Pişik kremlerini denedim geçmeyince dr.a gösterdk biz. Kremin adı Trosyd.
Kızlar benim kızım hep üstünü açıyor üstü kapalı oluncada hep
terlemis oluyor bu gidişle hasta olacak diye korkuyorum
Benimkide direk tekmeliyor yorganı uyanınca ve hemen yuzukoyun donüyor :)bgn doktora sordum vucut sıcaklığı gece düşermi diye,36 dan aşağı olmamalı takip edin gerekirse kan tahlili yapalım dediKızlar benim kızım hep üstünü açıyor üstü kapalı oluncada hep
terlemis oluyor bu gidişle hasta olacak diye korkuyorum
Bende iyitim Cnm kizimda iyi buyuypr kerata
dislerimiz çıktı Cnm alttan bir disimiz oldu.zeynebde bol
bol bağırıyor Cnm de-ma-an-ne-ga-ba diyor sürekli
konuşmak için pratik yapıyor galibaeskiden yataginda
donmezdi şu an hep uyanınca dönüp duruyor ve korkuyorum
düşer diyr:18:senin adına çok sevindim Cnm en sevdiklerine yanında
bizim kızda kısa Cnm zayen bende kisayim boyu 66 kilosu 8300
calisiyormusun Cnm..
En iyisi yorganı yataga dikelimbenimki nezle oldugündüz farklı gece farklı en iyisi 2 kat giydirip uyutmak galiba şu haziran bir gelseee
Benimkide direk tekmeliyor yorganı uyanınca ve hemen yuzukoyun donüyor :)bgn doktora sordum vucut sıcaklığı gece düşermi diye,36 dan aşağı olmlamalı takip edin gerekirse kan tahlili yapalım dedi
En iyisi yorganı yataga dikelimCnm
Ben uyurken olcemiyorum bizimki en ufak sese uyanıyor
bugün kalkar kalkmaz olctum 35,8 di acaba kansızlık mı var
MaşaAllah canım bir diş çıkarmış.. Bizde yok daha.. Çıglık çığlığa bagırıyor.. Değişik sesler çıkarıyor.. Yürüteci çok seviyor..
Ben de zararlı olduğu için fazla tutmamaya çalışıyorum.. Oyun halısında önceden pek oynamazdı ama şimdi çok seviyor..
Bizim babamız çok uzun ama ben kısayım. Bana cekmiş sanırım:) Yok cnm calışmıyorum ben, evdeyım.
Çalışmam imkansız. Hiç kimsem yok burada. İstanbuldan Mersin'e geldim.. Tüm akrabalar İst.da..
Herhalde canım ya ben bi kac gece ölçücem bakalım böle devam ederse ne yazikki kan tahlili yaptıricam
Yakında çıkar Cnm çünkü altıncı ayda başlıyor bugün kulağını çekip
duruyor galiba yanındaki dışte çıkacak:18:ben kaldırdım yürüteci Cnm
herkezvzarali dedi aklımı karistirdi:26:bende kisayim ama eşim uzun
yanında minik kaliyomanladım Cnm benim kız bugün cildirmid
sağol cnm bende bir dr.a gösteriyim bakalım pişik değil çünkü sürekli kremini sürerim sürüncede geçer ama bu daha çok çoğalıyor gibi o kdr özen gösteriyorum başıma gelene bak yaaaa
İki üst dişleri çıkacak gibi sanki ama bilemiyorum. Bir de aşırı su akıyordu agzından. Önlük yetiştiremiyorum. İki gündür azalma var.
Evet cnm yürüteç için çok zararlı olduğu söyleniyor. Ben de çok fazla kullanmak istemiyorum.
Eşim kesinlikle almak istemedi. Zor ikna ettim.. Ben d e eşimin yanında küçük kalıyorum.
Benim kızımın boynu hiiç görünmüyor tombiş çok. Boynunun altında kızarıklıklar oldu. Bitkisel bir kremi var ondan kullanıyorum.
Bi azalıyo bi çoğalıyo ona üzülüyorum. .
Geçmiş olsun Cnm nedenmis peki:26:bence disleri
çıkacak Cnm bizimde böyle salyasi çok akıyordu
kulağını saçını cekiyordu dış yerleri kabarmış mı?
Arada bindirebilirim yuruteceama boyu uzar Cnm
bir arkadaşım kız bebekler geç boy atar dedi..ben biraz büyüyünce
balık ceviz tedirmeyi düşünüyorum ki boyu uzasinkısa
olmasın ben de kısa olmayı istemezdimne yapalım
yapacak birşey yok büyüdük artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?