- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Uykusu cok gediginde yada sikildignda ovusturuyr.hatta uykusu gelince goz altlari kizariyr.senin kizinda mi oyle acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim bebek günde 3 kere uyur esnemeye başladığı an uyuturum uyutmazsam elleri sürekli gözünde huysuz mızmız bişey oluyo hele bi geçsin uyku zamanı bağırıp bağırıp duruyo bizimkininde uykusu gelmeye başlayınca gözleri kızarıyo sen uyut onu zamanında valla ben dün uyutamadım kıyamet koptu sallıyom uyumuyo bu sefer
yorgunluktandır canım o zaman önemli bişey değildir sanmıyorum geceleri kaç saat uyuyo peki
Allahim benim oglum niye boyle yagunduzleri 1.5-2 saat uyur oldu.aksam 9.5-10 gibi uyuyr ama 2 saatte bi mutlaka uyanip agliyr sabah7 de uyaniyr.gece daha az uyanmasini nasil saglarim sizinkiler nasil
Nasil yani gece 1 kez mi emiyr hic uyanmadn.gundz uykusu da iyiymis masallah.oglum uyurkn bile olsa aglayarak uyandiriyr beni calar saat gibi 2 saatte bi uyandirip emiyr.tek benimki mi boyle ya.nasil cozecgm bu isine yapsam ki.saglik ocagi da artik bugudu emme sıkligini azalt diyr ama oglum durmuyr ki
Evet Cnm mesela 11:30 yattı yatmqdan önce dpyana kadar emziriyorum
sonra sabah 5:30 kızım uyurken emzirip yerine koyuyorum..cnm önceden bizimde
uyku beslenme düzenimiz kotuydu kızım bizimle yatıyordu
neredeyse hiç uyumuyordu devamlı memedeydi.bende odayi
ayırdım aglayinca hemen gitmedim bekledim sonra gittim emzirfim
yatağa koydum bu ikinci gün hiç gitmedim 3.gün kendi kendine alıştı
Artık emme araları uzun olnali Cnm odayi los yap uykudan birden
aglayinca hemen gitme bekle eğer çok aglarsa git valla çok zor allah yardımcı
olsyn
BEnde egitime başlamıştım güya ama bıraktım,emmeden uyumuyo..hele aşıdan sonra iyice koptuktekrar basliycaz heralde ama Emerek uyuması Banada rahat geliyo sanırım:)bazen. 7 saat deliksiz uyuyo bazende 3 saatte uyanıyor moduna bağlı .benimkide.gozunu burnunu cok ovusturuyor önemli birsey degil canım ..bu arada ası olduktan sonra derece elimde gezdim gece 35-36 arası oldu sıcaklığı ..uyurken 1 derece düşüyormuş ama yinede kansizmi diye aklım takıldı ..siz hic dikkat ettinizmi??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz ayni odada uyuyorz.ilk gunler annem yanimda kaldi alarm kurup emzirmeye kaldiriyrdu beni oglmda alisti galiba 2 saatte bi uyaniyrsimdi bile annem gundz bize geldiyse saat basi emzir acikmistir deyp oglumu kucagima veriyr pisikopata baglamis:sly:isim zor nasil degisir oglumun huyu
Haklisin canim oy cok zorlaniyrm zatn oglum hep huysz ben hep stresli.
Dikkat etmedim Cnm ben kan ilacinida veremiyorum haziranda
kan tahlili yaptiracaz...inşallah uykuları duzene girer Cnm
ben cokzorlanmistim o dönemlerde
pişiktir canım ya,ishal falan olduysa daha cok oluyo..krem kullan ve ıslak mendille silme bi sure ,su ve pamuk kullan sonrada peceteyle kurut ıslak bırakma ,bazende poposunu ac biraz havalansinn gecer canım..kızım bi ara ishal olmuştu Dr um çinko lu bir krem vermişti hemen geçiriyor du.geçmezse Dr a görünürsün ama dediklerimi uygula gecer bence..arkadaşlar benim bebiş pişik gibi bişey oldu poposunun kenarlarında küçücük küçücük birsürü sivilce gibi şeyler var diğer yerler pişik değil ama yukarı doğru iki kenarda çıkıyo öyle mustela popolin hametan vazelin arko ne sürsem faydası yok biri bana bunların ne olduğunu söyleyebilirmi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?