2013 ekim anneleri neredesiniz

gercekten cok kotu butun gun gergin oluyosun uykusuzken, yakinen bilirm nasil oldugunu :) canim erkn uyuyo gibi geldi daha gec yatirmaya calis bi de oyle dene. ben 9 gibi uyuttugum da ya gece uyaniyo ya da sabah erkenden kalkiyo.
inancın olsun bazen istem dışı vuruyorum bile sonrada oturup aglıyorum vurdum diye

inancın olsun bazen istem dışı vuruyorum bile sonrada oturup aglıyorum vurdum diye

Zor canim cidden bazen insanin sinirleri bozuluyo ama iste sabirli davranmamiz lazim onlar da etkileniyo en ufak seyden, zorlu bi yolda yuruyoruz Rabbim hepimize kolaylik ve sabir versin emanetine layigiyla bakmayi nasip etsin.

Zor canim cidden bazen insanin sinirleri bozuluyo ama iste sabirli davranmamiz lazim onlar da etkileniyo en ufak seyden, zorlu bi yolda yuruyoruz Rabbim hepimize kolaylik ve sabir versin emanetine layigiyla bakmayi nasip etsin.
amin amin, hemde nasıl etkileniyor baba evdeyken yanıma gelmiyor bile düşün

amin amin, hemde nasıl etkileniyor baba evdeyken yanıma gelmiyor bile düşün

uzulme canim, bence onu bilincli yapmiyodur sen vurdugunda mi yapiyo yoksa genel olarak babaya daha mi duskun? bizim ki tam bi babaci, babaaaa dye agliyo dusun:) anne demez oldu sahtekar:)

bugun canim oglum Ahmed'imin dogum gunu bir sene once tam bugun dogali uc saat olmustu Rabbim eksikliklerini gostermesin kuzucuklarimizin ve saglik, sihhatle buyutmeyi nasip etsin hepimize ins.

bugun canim oglum Ahmed'imin dogum gunu bir sene once tam bugun dogali uc saat olmustu Rabbim eksikliklerini gostermesin kuzucuklarimizin ve saglik, sihhatle buyutmeyi nasip etsin hepimize ins.
doğum gününüz kutlu olsun canım rabbim uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin ahmed'ine

merhaba kızlar bizimde geçen cumartesiydi doğum günümüz kutlatık. allah herkesin çocukğuna sağlıklı uzun versin bizlere bağışlasın inşallah.

Pazartesi aşımız vardı ama gidemek artık perşembeye kaldı bi sorun olurmiki biliyormusunuz.

valla canım ben götürdüğüm gün benim oğlum rahatsızdı doktor muayene etmeden once olmazsa erteleriz 1 hafta demişti demekki birşey olmuyor öyle dediğine göre

Yok canım hiç vermedim sen veriyorsun kilosu nasil

Ben de hic vermedim ama dusunuyorum cunku cok yemek seciyo ve yedigi seyler cok kısıtlı. Tam kilosunu ben de bilmiyorum daha asiya gitmedik ama sanirim 10 civari. Zorla yedirdigim de oluyo, su ara yogurtta yemez oldu bir turlu sevemedi su yogurdu, sirf kendisi icin evde mayaliyorum ama nafile en fazla birkac kasik zorla veriyorum o yani. Sizin kilonuz kac?

10,5 kilosu canım benim de oğlumda yemiyor hiç şaşırmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…