2013 ekim anneleri neredesiniz

asisinida dun yaptirdim 3 asi oldu 2 bacaktan 1 koldan yavrum cok agladi hatta son ignede ciglik atti :) bidahaki asimiz 18 aylikkenmis daha 6 ay varr :)

Bizim de dişler sıkıntı.Eller agızda. Yumruk yapmış elini agzına sokuyor kuşum :) Ayy.. Artık herşey daha da zorlaştı.Kendine dokundurtmuyor bize bile. Dr.a ne yapacak çok merak ediyorum. Aşıları düşünmek ble istemiyorum. Nasıl zaptedeceğiz bakalım. İdrar ve kan tahlii ben de istiyorum BAKALIM..
bİZİM DE 4. DİŞ.Üstte dişimiz yok henüz.. Doğum gününüz de olmuş. hayırlı olsun. Sağlık,mutluluk,huzur versin Rabbim..

Kızlar 24 ekim cuma aşı günümüz.. Ptesi aşıya gitsek sorun olur mu? 2-3 günden birşey olmaz diye biliyorum ama..
Sizlere sorayım dedim..

günaydın,
bizim hemşire 2-3 gün önemli değil demişti.
zaten bende öyle götürdüm.

f&f bende çok begeniyorum canım fiyatı indirimde oldugunda çok güzel şeyler almıştım baya
Kızlar 24 ekim cuma aşı günümüz.. Ptesi aşıya gitsek sorun olur mu? 2-3 günden birşey olmaz diye biliyorum ama..
Sizlere sorayım dedim..
canım benim aşıya götürdüğüm gün hasta idi dotora gösterdim ilk önce aşı ertelense sorun olur mu diye 1 hafta bile ertlenebiliyormuş bu arada

Aynen canım ya masalda öğle Dr dokunun ca Çığlığı bastı kucağımdan inmedi kan tahlilini yaptiramadik işte ne yazıkki. ...kiyafet ve bez degistirmekte eziyet bizde ....evet cnm doğum gününü geçirdik güzeldi. Senin ne oldu hazırlık lar bittimi. ?..

Aynılar.. Hasta kaç gündr sabaha kadar uyku sorunu. Çığlıkla uyanıyo.Bir daha uyumuyo. Zar zor uyutuyoruz. Sonra tekrar..Ruh gibi geziyorum bu günlerde.. Hem diş, hem burnu tıkalı,gaz sancısı da oluyo bu günlerde..
Bugun dr.a gittik. Dr. kontrol edemedi.Ellerini kol ve bacaklarını tuttuk.Dokundurtmuyo. Altını açmak da öyle. Giydirmek de.. Çookk zorr..Eşimle ikimiz giydiriyoruz evdeyse eşim.. Bir de çok sık dışarı çıkıyoruz.. Giydirmek zor. Bugün üst eşofmanıyla götürdüm dr.a valla altını değiştirdik sadece. Dvitamin şişesini veriyorum eline altını acarken hep.. Onunla susuyo. Bazen de cadılığı tutuyo kaçıyo.. Peşindeyimben de..
Yürümesi de zormuş.. Evi turluyo. Çok fazla düşüyo. Köşelerden korkuyorum. Köşe koruyucu aldık da hala takamadık... Hasta oldugu için biraz fazlalaştı düşmesi..
Hazırlıklar bitti. Çıktılar için ablama gönderdim.. Şuan yoldalar.İstanbul'dan geliyolar.Annemle ablam.. Onları bekliyorum.Kızımı uyuttum az önce.. Ablam gelsin.İşe koyulucam :) Kes, yapıştır :)Bugun dr.a gittik. Düzenle.. Teyzesi,anneannesi, anne ve babasıyla dogum günü kutlaması olacak :) OLSUN..En Sevdiklerimiz :)

Hmm..Tamam canım.Ptesi düşünüyordum ben de.. Hayırlısıyla atlatalım hepimiz..

Selam kızlaarr..
Geçen sene bu akşam bu saatte hastaneye gitmiştim.. Sancılardan kıvrandığım anlardı şu anlar..
Zaman ne de cabuk geciyor. Kızım 1 yaşına giriyor :)
Hayırlı olsun canım yeni yaşınız sizinde Rabbim uzun ömürler bahsetsin insallah

Ayniyiz desene d günündede huysuz du hiç fotolarda gülmedi bile cadı saç bandinida o cikariyodu be takiyodum. ? Bizim Dr kontrolundede hickirarak agladı artık Dr genede idrar tahlili yapalım dedi bu defa poşeti taktırmadi daha bgn verdik bakalım umarım birsey yoktur..3 gün önce benimki de çığlıkla uyanıyor du uyutuydum kucağımdan yatağa koyar koymaz basıyor du Çığlığı.5 i görüyorduk. ?.seninki nasıl uyuyor.? Masal hala emerek uyuyor pzrtsi bi uyku eğitimine başlıycam yine umarım olur budefa. ?..Bu arada süte başladınmi. ? Kecimi inek mi sormayi unuttum Dr a...

Vay cadı vaaayy :) Saç bandı biz hiç takamadık. Diş bugdayında kıyafetininçok tatlı bi bandı vardı ama olmadı :) taktırmadı.. Küçüklüpünden beri şapka ve saç bantıtaktırmıyo.İyiki toka taktırıyo.Saclarının önüHalil Sezai gibi:)
İdrar tahili iz çok yaptırdık.Çok sorunlu bi olay.Şimdi çok daha zor olacak.. İnşaAllah temiz çıkar canım. Bizde iltihap çıkmıştı. ULtrasonla da bakıldı. Ultrasonda cok rahattık hiç aglamaıştı ama sekız aylıktı o zaman yalış hatırlamıyorsam.
Uyku deme. Sana yazarken çığlık çığlıga uyandı.. Çok sık uyanıyor. Ve aglayarak.. Dün gece 2 den 5e kadar ayaktaydık.Onun öncesinde de sürekli uyandı.Uyuduktan sonra 6.30 da tekrar kalktı. Agladı baya dün gece.. Sıkıntılıyız..
Emerek uyumaya başladı bizimkisi de. Ya da salıncakta. Öncden beşiğine koyuyordum kendisi uyuyordu. Şimdi emerek uyuyor.. Gece de kalkıyo emdiği gibi dalıyo zaten.Sabaha kadar böyle.Şimdi hasta oldugu için uyanıyor uyumakta zoruk cekıyor.Oyun oynuyorz.Işıklar açık.Dün gece en sonunda ben pes edip uyuyakalmışım.Eşim uyutmuş..
Süte başlamadım canım. Uyku eğitimi için gecikmişsin ama yine de yap. Sabır lazım.Sonrasında cok rahatlıyorsun. Ben çok rahattım ama şimdi emerek uyuyor 1 ayı geçti.

Kızlar benim oğlumda bikaç gndur aynı bahsettiğiniz gibi uyanıyor ve ağlıyor

Ben hastalığına ve dişine baglıyorum. Burnu tıkalı.Zor nefes alıyo. Dişleri de cok aşırı kaşınıyo..
Uyandığında Beşğinde ayakta beni bekliyo aglayarak.Emince susuyo..Yatagına geri kouuyorum..Sabaha kadar kaç defaaaaa

Zor oluyo ya dış ...gerçi dış olsunda başka sorunları olmasın. ?.uyku eğitimini aralıklı çok denedim de 6 8 aylıkken falan çabuk pes ettim şimdi daha zor olacak ama tv deki dadi nasıl beceriyor .:))uykusuz anneler sitesinden tuyolari aldım bakalım umarım olur bu defa...sen ilk başta vemismiydin uyku eğitim.i?

Verdim canım.6 ya da 7 aylıkken. Kitap okudum. O şekilde.. Zor oluyo. Ama alıştı. Çok harika bişey.. Ama başka yerde uyutmak zor. Emerek uyuyunca her yerde uyuyo..1 ay İstanbuldaydık.Orada uyumadı.Beşik de aldık.Olmadı.Kolumuzda sallıyoduk öyle uyuyodu.. EEvimize geldik.Yine başladı kendi kendine beşiğinde uyumaya.. Son 1 aydır emerek veya salıncagında uyuyo.. Beşiğinde deniyorum..Ayaga kalkıyo zıplıyo bagırıyo. Alıştırınca çok rahat edersincnm.Pes etme.. Aglasa da uyuyacak sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…