- 14 Haziran 2013
- 71
- 7
- 28
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
- #2.561
Canim benm oglm da onune beni koysn yiyecek ne bulsa yutuyr masallah ama kilosu 10.300 cikti sizinkilerin de yedikleri yetiyrdur belki10,5 kilosu canım benim de oğlumda yemiyor hiç şaşırmış durumdayım
hoşgeldin canım geçmiş olsun, teşekkürler seninde rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler nasip etsinKizlar nasilsinz buraya ugramayali aylar oldu oglumun hastaliklari kis hazirliklari derkn nete girmeyi unutmusum.tum kuzucuklarin dogum gunleri kutlu Olsn rabbim saglikli uzuuuuun omurler versin
bilmiyorum canım ya sütüm yarıyor sanırım yoksa oyle dogru düzgün birşey yemiyor, maşallah senin oğlunaCanim benm oglm da onune beni koysn yiyecek ne bulsa yutuyr masallah ama kilosu 10.300 cikti sizinkilerin de yedikleri yetiyrdur belki
10,5 kilosu canım benim de oğlumda yemiyor hiç şaşırmış durumdayım
kızlar sizin bebişler gece emmeye çok uyanıyormu benim oğluşum gece 2 ,3 defa kalkıyo
Doğum gününüz kutlu olsun canım. Rabbim sağlıklı-sıhhatli,hayırlı,uzun ömürler versin oğluşunabugun canim oglum Ahmed'imin dogum gunu bir sene once tam bugun dogali uc saat olmustu Rabbim eksikliklerini gostermesin kuzucuklarimizin ve saglik, sihhatle buyutmeyi nasip etsin hepimize ins.
merhaba kızlar bizimde geçen cumartesiydi doğum günümüz kutlatık. allah herkesin çocukğuna sağlıklı uzun versin bizlere bağışlasın inşallah.
Pazartesi aşımız vardı ama gidemek artık perşembeye kaldı bi sorun olurmiki biliyormusunuz.
Kizlar nasilsinz buraya ugramayali aylar oldu oglumun hastaliklari kis hazirliklari derkn nete girmeyi unutmusum.tum kuzucuklarin dogum gunleri kutlu Olsn rabbim saglikli uzuuuuun omurler versin
Ne yedirecegimi sasiriyorum ben de, once tadina bakiyo ucundan begendiyse ancak yiyor ama cok secici oyle her yaptigim yemekten yiyen cinsten degil. Asiya gidince doktora soracam istah acici versem mi diye.
kızlar sizin bebişler gece emmeye çok uyanıyormu benim oğluşum gece 2 ,3 defa kalkıyo
Kizlar sizde de halsizlik, yorgunluk oluyor mu? Emzirenler ek vitamin kullaniyor mu, kullaniyorsa adi ne?
kızlar nasılsınız
Bayadır yokum bu aralar ders çalışıyorum
Yakında sınavım var
Nazlı canım oğlunun kilosu gayet iyi
Bizim kızın kilosu 9,5 sma Dr 200 gram
Fazlası var dedi..yeme konusunu kafaya
Takma canım.bizimkise çok yiyor ama
9,5 kilo....bendede yorgunluk var uyku
Hali falan bide ben günde 1 öğün ya yiyorum ya da yemiyorum
Nuarin canım oğlunun ismi çok
Güzel anlamı ne?
Ciwan hevi oğlunun doğum günü kutlu
Olsun nice sağlıklı ömürler dilerim
Theyepye(ismi yanlış Yazmış olabilirim kusura bakma canım)hoş geldin
Sare canım senin bu kızını ısırıcam ne tatlı bir kızın var maşallah
Kızlar sizin bebişleri merak ediyorum foto
Koyun yaa
Aynen bizim de dilinin ucuyla tadına bakıyor herşeyin. Genelde tatlıysa seviyor. Yeni tatları hiç sevmiyor..
Benim sorunum da kahvaltı.. Yediremiyorum.. Meyve püresi verirsem yiyor anında.. Tüm sebze, et yemeklerini yiyor. Pilav hastası. Artık yoğurdu da yediriyorum. Sadece bir markanınkini yiyor anasına çekmiş. Diğerlerini yemiyor, denedim..
Aşırı derecede emiyor.. Bu arada biz aşıya gittik. Bababsının kucagında yaptılar.. Kuzucuğum agladı tabi normal olarak ama boy ve kilosuna bakılırken de aynı şekilde agladı. Hiç dokundurtmuyor kendisine. Burnunu bile silemiyorum. Altını değiştirirken kırk takla attırıyor,terliyorumGiydirirken sırf sorun..
9.750 gr, 73 cm. olmuşuz bu arada.
Benim feci oluyor.. Uyuyakalıyorum akşamları orda burda. Ruh gibi oluyorum.. Sanki beynim gitmiş gibi yaptıklarımı hatırlamıyorum bazen.. Yorgunluk ve uykusuzluk zor..
Benim oglum da hazir meyve puresi hastasi ev de yaptigimdan cabuk sıkılyokkeratacanim ev yogurdunu sever bence kizin bi de oyle dene bakalim ins sever. MasAllah canim boyunuz da iyi olmus. Biz de gittik asiya hemsiremiz kucagina aldi ben kactim bakamiyorum cunku, kan verirken bayilmistim en son, damar yerini bulamadi oglusumun resmen igneyi gezdiriyodu damar ariyodu o sahneyi unutamam sonra midem bulandi ve bayilmistim bidaha hic bakamam heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?