• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ekim anneleri neredesiniz

cnm benimki mamayla besleniyoda mamasından koyuyorum demek istedim ama şu yulaflı meyveli kaşık mamalarından karıştıranlarda var ben şu zamana kadar elma yedirdim :) bide erik muzda kabız yapar diye korktum ama mevsim meyvelerinden verebilirsin kışın portakaldan veriyodum birazcık ama genelde elma yaz bi gelse hepsinden yedircem :50:

Anladım Cnm teşekkürler:17:artık
başlamak lazım birde erken kalkabilsem:1:
muzu ben denedim Cnm bizim kıza kabızlık
yapmadı tabi her bebik farklı:40:

Zor iş kesinlikle ek gıda işi:)bgn ıspanak haşlayıp yogurt kattım yedi..azar azar da olsa yiyor..ama bende mama sandalyesi alıcam babymax Loco Mama Sandalyesi almayı dusunuyorum ........ dan..cunkü biz yediğimiz zaman cok heyecanlanıyo daha istekli oluyor daha rahat yedirebilecegimi düsünüyorum öyle..kahvaltı işine daha yrn baslıycam labne peynır tuz oranı az diye lıght aldım) pekmez yada recel bebek ekmegi birazda kaşık maması katıp vericem sonrada yumurtayı eklerım tada biraz alıssın da:)burnu kapalı ya nezle oldu gibi benim minğimde umarım cabuk atlatırız bahar nezlesi gibi...

Zor iş kesinlikle ek gıda işi:)bgn ıspanak haşlayıp yogurt kattım yedi..azar azar da olsa yiyor..ama bende mama sandalyesi alıcam babymax Loco Mama Sandalyesi almayı dusunuyorum ........ dan..cunkü biz yediğimiz zaman cok heyecanlanıyo daha istekli oluyor daha rahat yedirebilecegimi düsünüyorum öyle..kahvaltı işine daha yrn baslıycam labne peynır tuz oranı az diye lıght aldım) pekmez yada recel bebek ekmegi birazda kaşık maması katıp vericem sonrada yumurtayı eklerım tada biraz alıssın da:)burnu kapalı ya nezle oldu gibi benim minğimde umarım cabuk atlatırız bahar nezlesi gibi...

Gerçekten zor iş Cnm bizim ki kahvaltiyi bir türlü sevmedi:)

Maşallah oglusuna Cnm:nazar:kilo boy çok iyi
kızım 1 haftadır zayifladi :43:geç çıkarsın Cnm
daha iyi valla hiç çekilmiyor..geçmiş olsun bebisine

Sare Cnm güzel dileklerinde için
teşekkür ederim:16:bi iylesse kuzum
sürekli uyuyor :50:

Kızlar kizima sabah kahvaltusini nasıl
sevdiririm siz karistiripta mı veriyorsunux
ikinci disimiz de iki gün sonra patlar ondanmi
yemek istemiyor zaten iger dişi yabancı geliyor
agzinda birşey varmış gibi çiğneyip duruyor acaba ne zaman
alışır dün ishal ilacını vermedim kirmiziliklar azaldı
sizce ilacı vermeyeyim mı

Canım ben karıştırarak vermiyorum. Ayrı ayrı veriyorum. Karıştırarak vermeyi önermiyor dr.lar, tatlarına alışmaları açısından.
Benim kızım bir kibrit kutusu kadar peynirden daha az yiyor. Geceden suya koyuyorum bazen unutuyorum.
Reçel bir tatlı kaşığı veriyorum. Yumurta sarısını tam bitiremiyor. Yarıdan fazlasını yiyor.
Meyvelerden; elma, armut, muz, nektarin verdim şu ana kadar.. Dr.umuz kivi de ver dedi ama vermedim. Biraz araştırmak istiyorum..

Canım ben karıştırarak vermiyorum. Ayrı ayrı veriyorum. Karıştırarak vermeyi önermiyor dr.lar, tatlarına alışmaları açısından.
Benim kızım bir kibrit kutusu kadar peynirden daha az yiyor. Geceden suya koyuyorum bazen unutuyorum.
Reçel bir tatlı kaşığı veriyorum. Yumurta sarısını tam bitiremiyor. Yarıdan fazlasını yiyor.
Meyvelerden; elma, armut, muz, nektarin verdim şu ana kadar.. Dr.umuz kivi de ver dedi ama vermedim. Biraz araştırmak istiyorum..

Zaten karıştırınca bir garip görünüyor:1:
peyniri sevdi bir tek yumurtayı sevemwdi.
Kiviyi bugün verdim çok az yedi.muza ve elmaya
bayılıyor...çok zor bebek büyütmek:31:

Zaten karıştırınca bir garip görünüyor:1:
peyniri sevdi bir tek yumurtayı sevemwdi.
Kiviyi bugün verdim çok az yedi.muza ve elmaya
bayılıyor...çok zor bebek büyütmek:31:

Hehe :))
Bizimkisi yumurtayı seviyor. Peyniri de yiyordu anneannemiz başka peynir almış sevmedi.
Yüzünü buruşturdu :)
Ben çok peynir seçerim. Annesine çekmiş :)
Bugün peynirle reçeli karıştırdm öyle yedi işte az da olsa.
Limon verdim eline :) Onu da sevdi :)
Benim kızım da muz ve elmaya bayılıyor..
Zor ama zaman geçtikçe hersey daha da güzelleşiyor..
Her gün yeni bir huy çıkıyor ortaya.. Yeni değişimler..

Benim kızım bir de bebelac ın armutlu sütlü gece mamasını çook seviyor..
Mamayı elimde görünce heyecanlanıyor, mızmızlanıyor. Yerken kendinden geçiyor :)

Belki bir haftadır mama sandalysi arastırıyorum. Ikeanın antilop modeli çok tavsiye ediliyor kullanış açısından.
Temizlik ve hafifliği vs...
Ben tekerleksiz istiyorum.. Hala karar veremedim. Fazla para vermek istemiyorum.. Bakalım kararsızım..
Çok küçükken 3.5 aylıkken falan o mama sandalyesine oturtmustum aglamıştı.. Dün ve bugun kahvaltısını verirken puseti sandalyenin üzerine koydum.
Nasıl mutlu oldu bizimle yiyor diye :) Hoşuna gitti :) Hemen almak istiyorum.. :))

Hehe :))
Bizimkisi yumurtayı seviyor. Peyniri de yiyordu anneannemiz başka peynir almış sevmedi.
Yüzünü buruşturdu :)
Ben çok peynir seçerim. Annesine çekmiş :)
Bugün peynirle reçeli karıştırdm öyle yedi işte az da olsa.
Limon verdim eline :) Onu da sevdi :)
Benim kızım da muz ve elmaya bayılıyor..
Zor ama zaman geçtikçe hersey daha da güzelleşiyor..
Her gün yeni bir huy çıkıyor ortaya.. Yeni değişimler..

Belki bir haftadır mama sandalysi arastırıyorum. Ikeanın antilop modeli çok tavsiye ediliyor kullanış açısından.
Temizlik ve hafifliği vs...
Ben tekerleksiz istiyorum.. Hala karar veremedim. Fazla para vermek istemiyorum.. Bakalım kararsızım..
Çok küçükken 3.5 aylıkken falan o mama sandalyesine oturtmustum aglamıştı.. Dün ve bugun kahvaltısını verirken puseti sandalyenin üzerine koydum.
Nasıl mutlu oldu bizimle yiyor diye :) Hoşuna gitti :) Hemen almak istiyorum.. :))

Limonu nasıl yedi:52::53:eşimin arkadasinda mama sandalyesi
varmış vermwk istiyor bende kararsiz kaldım zaten bebisleein
masrafi boylarindan büyük:1:

Limonu nasıl yedi:52::53:eşimin arkadasinda mama sandalyesi
varmış vermwk istiyor bende kararsiz kaldım zaten bebisleein
masrafi boylarindan büyük:1:

Merak ettim napcak diye verdim birazcık yüzünü ekşitti önce. sonra alıştı,istedi :)
Ayy canımm süpermiş.. Bana verecek biri olsa hiiç düşünmem alırım.. Masraflar bitmiyo..
Sürekli bişeyler alınıyor..

Cnm bu mamayi herkez verebilir mı
benim kızım en çok ispanagi seviyor:1:

MaşaAllah ne güzel ıspanak sevmesi :)
Ben doktorumuza falan sormadım ama 5. ayını doldurduğunda veermeye bşlamıştım her akşam olmasa da veriyordum..
Farklı markaların var. Ben bebelac la başladm, böyle de devam ediyoruz.
Tadını cok seviyor. Kaşıkla veriyorum. Biberonu asla kullanmıyor.. Ne kadar denediysem de olmadı, olmuyor..

Merak ettim napcak diye verdim birazcık yüzünü ekşitti önce. sonra alıştı,istedi :)
Ayy canımm süpermiş.. Bana verecek biri olsa hiiç düşünmem alırım.. Masraflar bitmiyo..
Sürekli bişeyler alınıyor..

MaşaAllah ne güzel ıspanak sevmesi :)
Ben doktorumuza falan sormadım ama 5. ayını doldurduğunda veermeye bşlamıştım her akşam olmasa da veriyordum..
Farklı markaların var. Ben bebelac la başladm, böyle de devam ediyoruz.
Tadını cok seviyor. Kaşıkla veriyorum. Biberonu asla kullanmıyor.. Ne kadar denediysem de olmadı, olmuyor..
Kız ben emzigi bıraksın diye iki damla limon famlattim emzige
o gün bugundur emzigi emmiyor:60::60:haklısın masraf çok özellikle
bez :31:yogurtla ıspanak yaptım bir tabak yedi:52:bendemi mama alsam
off valla bu çocuğu nasıl buyutecem bilmiyorum :1:

Kızım bugünlerde çok mızmız geceleri hiç uyumuyor
Sabah yumurtanın yarısından azını yedi öğlen patates havuç ve irmikten püre yapmıştım istemeye istemeye 2 3 kaşık yedi akşamda elma suyu yaptım onu sevdi emmek istemiyo memeyi bırakacak diye korkuyorum birde çok gazı olmaya başladı ilk doğduğunda hiç gaz problemi yaşamadık şimdi sürekli gazı var ne yapacağımı şaşırdım valla

Kızım bugünlerde çok mızmız geceleri hiç uyumuyor
Sabah yumurtanın yarısından azını yedi öğlen patates havuç ve irmikten püre yapmıştım istemeye istemeye 2 3 kaşık yedi akşamda elma suyu yaptım onu sevdi emmek istemiyo memeyi bırakacak diye korkuyorum birde çok gazı olmaya başladı ilk doğduğunda hiç gaz problemi yaşamadık şimdi sürekli gazı var ne yapacağımı şaşırdım valla

Acaba dış mi çıkartacak Cnm:26:

Kız ben emzigi bıraksın diye iki damla limon famlattim emzige
o gün bugundur emzigi emmiyor:60::60:haklısın masraf çok özellikle
bez :31:yogurtla ıspanak yaptım bir tabak yedi:52:bendemi mama alsam
off valla bu çocuğu nasıl buyutecem bilmiyorum :1:

Hadi yaaa :)
Ayy bu cocuklar ne tuhaf.. Hepsi ayri karakterler, birbirinden farklilar :)
Bizimkisi uyurken emzik agzindan duserse sikinti o bicim. Hemen vereceksin agzina. Gunduz de emzigiyle oynamaya bayiliyo. Agzina sokuyo, cikariyo. Daha cok, sert kismiyla ilgileniyo. Uc tane dis kasiyici aldim. Ucuncu aldigimi begendi sonunda. Onu da seviyo :) son bir haftadir cok degisti. Asiri merakli. Coook fazla hareketli. Donmeye basladi. Oyun halisinin bi tarafina birakiyorum bakiyorum haliya kadar gelmis. Yurutecle odadan odaya fikir fikir. Asiri aktif.. Kucaktayken hep one egilmeler.. herseye elini uzatma istegi, tutma istegi.. daha fazla acikiyo bir de.. ben her ay dr.kontrolune gidiyordum bu ay yani 6. Ay gitmedik.esim gidelim diyo ben istemedim. Liste vercekti dr.umuz ek gidaya gecis icin. Ben zaten cok arastiriyorum. Netten de okudugum kitaplardan da. Burdan yani kk dan 7 tane bebek bakimiyla ilgili kitap alkmistim bes alti ay once.onlar da cok isime yaradi. Anneme birsey soruyorum mesela hep yanlis bilgiler.. eskiler fazla birsey bilmiyor. Ayri corba bile yapmayanlar varmis bebegine.. bizler cok dikkat ediyoruz. Stresimiz de eksik olmuyor;) birbirimizle paylasimlarimiz cok faydali oluyor..

yeni yiyeceklerle tanıştıkları için gazı oluyodur belki ben tescilledim benmkine soğan gaz yapıyo :) ama soğan koyuncada çok seviyooooo bunuda dr sorcam ya acaba ben hamileliğimde hep soğan yedim ondanmı seviyo bu kdr akşam 1 kase yediii bizim kaseye doldurduğumuz kdr dahada istedi vermedim versem yicekti yani :s çok yedi sonra çokta ağladı :1: kızlar siz yumurta sarısını hergünmü veriyorsunuz yoksa gün aşırımı ben dra hergün yarım versem olurmu dedim olmaz gün aşırı verceksin dedi bide kızlar ceviz fındık verebilirmiyim diye sordum verebilirsin bir çay kaşığı dedi ya bide ben yumurta yerine ne veriyim geçen ekmek verdim akşama kadar acıkmadı :19: bi daha asla vermem ya :19:

kızlar hangi kan damlasını kullanıyorsunuz ya valla kullanmıyodum ama drla konuşunca kullanmam gerektiğini anladımda kusuyo başka bişey yazsanız dedim sonra arada kaynadı gitti benimki vegaferon lanet şey verdiğim gibi çıkarıyo heryer kıpkırmızı oldu sindiremediğinide söyledim başka bi demir ilacı kullanıp memnun olan varsa yazsın lütfen deli olcam bu ilaçla

kızlar hangi kan damlasını kullanıyorsunuz ya valla kullanmıyodum ama drla konuşunca kullanmam gerektiğini anladımda kusuyo başka bişey yazsanız dedim sonra arada kaynadı gitti benimki vegaferon lanet şey verdiğim gibi çıkarıyo heryer kıpkırmızı oldu sindiremediğinide söyledim başka bi demir ilacı kullanıp memnun olan varsa yazsın lütfen deli olcam bu ilaçla

Cnm ben ferrum veriyorum eğer safe yani ağza damlatarak
veeiyorsan kusuyor.ben 1 çay kassigi pekmeze 10 damla koyup
veriyprum o zaman sorun olmuyor.bende veremiyordum böyle yapinca
oldu:1:

Cnm ben ferrum veriyorum eğer safe yani ağza damlatarak
veeiyorsan kusuyor.ben 1 çay kassigi pekmeze 10 damla koyup
veriyprum o zaman sorun olmuyor.bende veremiyordum böyle yapinca
oldu:1:

canım bende veriyorum aç zaten hemen arkasından mamayı veriyorum ama sonra mamayla beraber çıkarıyo hadi çıkarmadı diyelim bi daha mama içtiğinde çıkarıyo midesinde kalıyo bi kısmı sinir oluyorum kullan kullan diyip duruyolar bari düzgün bişey verselerdi iyiydi ferrumda kıpkırmızı mı?

Hadi yaaa :)
Ayy bu cocuklar ne tuhaf.. Hepsi ayri karakterler, birbirinden farklilar :)
Bizimkisi uyurken emzik agzindan duserse sikinti o bicim. Hemen vereceksin agzina. Gunduz de emzigiyle oynamaya bayiliyo. Agzina sokuyo, cikariyo. Daha cok, sert kismiyla ilgileniyo. Uc tane dis kasiyici aldim. Ucuncu aldigimi begendi sonunda. Onu da seviyo :) son bir haftadir cok degisti. Asiri merakli. Coook fazla hareketli. Donmeye basladi. Oyun halisinin bi tarafina birakiyorum bakiyorum haliya kadar gelmis. Yurutecle odadan odaya fikir fikir. Asiri aktif.. Kucaktayken hep one egilmeler.. herseye elini uzatma istegi, tutma istegi.. daha fazla acikiyo bir de.. ben her ay dr.kontrolune gidiyordum bu ay yani 6. Ay gitmedik.esim gidelim diyo ben istemedim. Liste vercekti dr.umuz ek gidaya gecis icin. Ben zaten cok arastiriyorum. Netten de okudugum kitaplardan da. Burdan yani kk dan 7 tane bebek bakimiyla ilgili kitap alkmistim bes alti ay once.onlar da cok isime yaradi. Anneme birsey soruyorum mesela hep yanlis bilgiler.. eskiler fazla birsey bilmiyor. Ayri corba bile yapmayanlar varmis bebegine.. bizler cok dikkat ediyoruz. Stresimiz de eksik olmuyor;) birbirimizle paylasimlarimiz cok faydali oluyor..
Yerde oynamak bebisleri geliştiriyor Cnm
bizimki bu aralar şınav pozisyonunda:1:
birde bizim kız parmağını uyurken emiyor
limon deneyecem bıraksın diye:52:bende almayı düşünüyorum
Cnm ama hangi kitabı alacam bilmiyorum bir arkadaş
vardı onerecekti sen hangisini onerirsin :17:biz pek kontrole
goturmuyoruz zaten drumuz her ay getirmene gerek yok dedi
ya benim kızın yanagi hala sis bir ara indi şu an yine vqr:43:

Back
X