- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Bosversene denizi burda cesit cesi kebaplar mi dersin emvai cesit tatlilar mi dersin ne ararsan var valla cazip gelmes normaldir
Kis inan daha once hic tatmadigim lezzetler ayy sasar kalirsin antep bir numara anlatirken canim cekti yav
Bende kapaliyim o yuzden denize girmenin bi manasi yok soyle yayilip guneslenemedikten sonra neyleyim denizi neyleyim kumu o dimi ama sekerim
Bende karadenizi cok merak ediyorum ozellikle trabzon uzun gol
he valla olsa da yesek....aynen katılıyom ssana oralar bize göre değil....karadenizi bende istiyomda oradada yiyecek yok...turşu kavurması muhlama karalahana sarması vs....bana et lazım etttttttttt:26::26::26::26::26: allahım yaaa kendime bakmıyom hala yemek derdindeyim.......
Baba mama adda diyenler varmis ya onu diyorm anlamli kelimeler yok bizimkinde gı aa püf diyor anca.en ufak seyi bile anlatiyorm kelimelere alissin diy.acaba cok konustugum icin benden ogluma sira mi gelmiyorfiziksel aktiviteleri iyi fakat dil de geri mi kaldi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman yapacagin tek sey var o da antepe gelmek aradiklarin burada mevcut
Bi gun kebabcida oturuyoruz bi baktik yan masaya ferhata gocerle sevgilisi geldi anacim unluler yemek yiyip donuyolar
Anladım cmm benim kizimda bu aralar aglayinca
mama mamma falan diyor favorimiz dede
Cnm belki dediğin gibi fiziksel olarak kendinj
geliştiriyor
zulluuuu burda mısın hoşgeldin... nerdesin yaw ben antep e gittim kebap yedim geldim sen yoksun
öyle miiiiii hayat onlara güzel anam.... ayn çok severim ferhat'ıçoruma da şey gelmişti "dilberay" tavuğuda akşama pişirmişem.....kocamıda bakkala göndermişem nasıl? hala çoruma gelmek istiyon mu?
Hosbulduk Cnm kız ne ara gittin hemde bendi
Hosbulduk Cnm kız ne ara gittin hemde bendi
Yok kis hicbisey yoksa ne diye geliyim belki oralara yakin bi yere gelmisidir gecerken ugramamakta olmas
Ohhh mis ellerine saglik. Bende tantuni yapcam kocisime yeni bi kek tarifi aldim hemen deniyim dedim o da firinda e daha ne olsun
ya nazlı85 çağırdı gittik geldik işte ne yapacan hayal dünyası...........
Antep yemekleri ve hatayin yemekleri çok benziyor
Beni gormeye gelicekmis bebisleride hayvanat bahcesinde gezdircez. Hadi sende gel yav butun ekim anneleri gelsin ohh gezelim dunya bize guzel
kız yok ne tavuğu şarkı öyle şaka gibi demi?ay tantuni mi var akşama nolur bizde gelek.... eşin ne iş yapıyo ayn...
Keske gelebilsek ama benim eşimin yengesi antepli
oraya gelecez bu sene
Ah bide bende su istanbulu goreydim ya icim yaniyo icim
Kız bu İstanbul bana göre güzel değil
Köyüm köyümmis köyüm özledim
!
Ben ins gezmeye gelecem kis istanbul dunyanin baskenti guzel olmaz olur mu cennet gibi yer ama yasam sartlari biraz zordur.
Koyun nere? Sen antakyalisin dimi
Antakyaliyim :):) yok kız her yer binA trafik
tabi güzel yerler var
Antakyaliyim :):) yok kız her yer binA trafik
tabi güzel yerler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?