- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Benim bu aralar çoğaldı
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bence tamamen sosyalliğinden ayırt edemiyo olur mu .... benimki daha sabah komşuya gitti tek başına 1 saate yakın kaldı o da öyle. yani..... hasta huzursuz olmadığı sürece yabancılamaz kimseyi....
Geçmiş olsun Cnm sagolasingeçmş olsun tatlm........bende 1.5 aydır alerjik nezleyim ölüyorum sabah ve akşamları hapşırmaktan....:2::2::2::2:
Bende regli olmadım Cnm konudmakderken Cnm bebeklerin hecelemesinden mıRegl olmaya baslamissiniz.ay ben ne olcam boyle ya mart
ayinda 3 gun oldum ona da tam regl denemez daha da tik yok.pko birak artik pesimibebisi konusanlar varmis gecmisi okudum da benim oglum konusmuyor ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hee seninki normalmiş.....dediğim gibi bizimki alt sınırda ama sıkıntı yok simdilik..neresinde cnm ben'i tam olarak....
Geçmiş olsun Cnm sagolasingeçmş olsun tatlm........bende 1.5 aydır alerjik nezleyim ölüyorum sabah ve akşamları hapşırmaktan....:2::2::2::2:
Bende regli olmadım henüz konuşmak deeken Cnm bebeklerinRegl olmaya baslamissiniz.ay ben ne olcam boyle ya mart
ayinda 3 gun oldum ona da tam regl denemez daha da tik yok.pko birak artik pesimibebisi konusanlar varmis gecmisi okudum da benim oglum konusmuyor ya
Başında Cnm kulağının yanında somon rengihee seninki normalmiş.....dediğim gibi bizimki alt sınırda ama sıkıntı yok simdilik..neresinde cnm ben'i tam olarak....
Regl olmaya baslamissiniz.ay ben ne olcam boyle ya mart
Ayirt edemiyo demek tanimiyo anlamina gelmiyo canim elbette annesini tanir. Benim demek istedigim yabancidayken anneye bi duskunlugu oluyo ya normalde benm oglum hic yabancilik cekmiyo demek ki seninki de oyleymis
Geçmiş olsun Cnm sagolasin
Bende regli olmadım henüz konuşmak deeken Cnm bebeklerin
hecelemesinden ni bahsediyorsun
Başında Cnm kulağının yanında somon rengi
Baba mama adda diyenler varmis ya onu diyorm anlamli kelimeler yok bizimkinde gı aa püf diyor anca.en ufak seyi bile anlatiyorm kelimelere alissin diy.acaba cok konustugum icin benden ogluma sira mi gelmiyorfiziksel aktiviteleri iyi fakat dil de geri mi kaldi ki
geçmş olsun tatlm........bende 1.5 aydır alerjik nezleyim ölüyorum sabah ve akşamları hapşırmaktan....:2::2::2::2:
Gecmis olsun canim dikkat et bebege bulasmasin
sağol cnm ..... bu baharzlesiymiş alerjik araştırdım 2 yaşından küçüklere bulaşmazmış... zaten bulaşsaydı kötü olurdu ya çünkü bayağı zorladı beni dün dr gittim alerji hapı verdi snrm bugün rahatım
Hmm iyiymis. Corumda gezilecek bi yer var mi? Oraya gelsek nerelere gitmeliyiz de bakim
valla çorumda eğer tarih seviyorsan alacahöyük hititlerden kalma yerleşim alanı var müzesi falan şapinuva var...onun dışında gezilecek yok ya....biz sıkılıyoruz ank samsun amasya falan yapıyoruz..napak....beni görmeye geleceksen gel deparana yazık yok bişey burda
Ay oyle mi azicik cenemi tutayim o zaman.gerci dil gelisimi 9. ayda baslarmis.ama masallah kuzuna nazar degmesin.darisi bizimkilerin basina
Seni goruruz bizde sekerim oglusumda arkadasini gorur e daha ne olsuniyi bari yakin iller varmis cancazim bizde onlarda yok ancak bi sehir merkezine arada gidiyoduk ee hep ayni yerler bayiyo. Siz antepe gelseniz epey gezilecvek yer var zaten hayvanat bahcesie girsek aksam cikariz ancak tam bebislere gore bi yer ohh yesillik alanda var arada piknikte yapariz
he valla km ötelerden arkadaş ne güzel olur hep özenmişimdir.....bizde merkeze git git artık sıkıyo işte sağa sola sarıyoz....cnm valla uzak seyahat için düşündümüz ilk yer antep ve civarı ama bir türlü nasip olmuyo bir süre yakın yerlerle yetindik tam niyetlendik sana bahsettiğim kızın rahatsızlığı çıktı maddi manevi darbe alıyoruz sonuçta sonra hamilelik şimdi bebek derken bakalım hayırlısı....... aslında karadeniz fln düşünüyorduk ama onu ikinci plana attık antepin yemekleri daha cazip geldi...düşün artık nasıl aileysek millet deniz kum güneş der... biz kebap baklava et diyoz..... şaka bir yana akdeniz ege bize göre değil kapalı birisiyim denize giremedikten sonra ne işim var.....haa bi de haşema olkayı var onu da anlamış değilim vucuduma su değmeyince nedeyim denizi............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?