2013 ekim anneleri neredesiniz

Kız nere gittin beyazlasmisin:26:

Ben evlendikten sonra antakyaya alisveris merkezleri acilmis ben varken hic bisey yoktu degismis ya antakya
En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomle
kismetse yine gitmek istiyorim ailemi özledim

Bi ben sevmedim bu istanbulu kız sende sohbete yetiş
biraz

Ooooo ben yokken gezilip tozulms yemekler yenmis istanbuln tarihi antepin yemekleri harika hasemayla denize girmk tat vermiyr ama mecburiyet.bizde haziranda bursa blikesir canakkale gezecegz cocukla nasl olcaksa bakalim.Zooor zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nazli85 canim yeni kek tarifini yazsan da bende yapsam pek sewerim tatliyi.Bu arada oglum cok sari kel kafa sac yok cocukta tek tuk var:sly:

Mehmedim fiziksel iyi de azicikta dilini gelistirsin yaw ozenerek okuyorum sizinkilerin soylediklerini.oglumda toplam 4 dis ciktinikisi de yolda uclari gozuktu.koltuklara kendi kalkip tutunuyor bi koseden bi koseye tutunrak yuruyr desteksiz oturuyr amaaaaa bi de anne dese ah ahhhh dunyaya bedel

Evt antep cok guzel bi yer seviyorumda ama ben ilcedeyim o yuzden zor oluyo. Tahmin edebiliyoru mersini daha gecenlerde ordaydim pozcu ve mezitlideayakinlarim var. Havasi cok nemli oglum hep kustu durdu sevmedi mersin havasini

AA ne güzel. Ben de Mezitlideyim..

Çok şükür canım..
Her dr. bir olmuyor baksana..
Ohh içimiz rahatladı..
Hasta olmasın bebişleerr..

Cocukla zor ya bende dusunyorum ist da rahat gezebilicezmi diye:)o duruma gorede tatile gidicez Yada evdeyiZ

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kız nere gittin beyazlasmisin:26:

En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomle
kismetse yine gitmek istiyorim ailemi özledim

Bi ben sevmedim bu istanbulu kız sende sohbete yetiş
biraz

En son gittigimde bende abimle gezdim ama bi tane yapilmis tam koprunun oralara bende nasipse bayrama giderim artik bebisle yolculuk zor oluyo

Ya oyle mi bunu onceden bilseydim sahilde bulusurduk o kadar da gezdik. Oglusum sahilde hemen uyudu ohh temiz hava. Sahilinz cok guzel bi onu kiskaniyorum

Tühh.. Güzel olurdu. Evim sahile çok yakın..
Bizim kız da çok seviyor sahili.. Ona gezmek olsun neresi olursa olsun..

Tühh.. Güzel olurdu. Evim sahile çok yakın..
Bizim kız da çok seviyor sahili.. Ona gezmek olsun neresi olursa olsun..

Ay hic sorma sare benim oglumda ayni yeter ki gezme de ona ya bi gun cikmasam acaip huzursuz, agliyo mizmizlaniyo gormen lazim ama hergunde cikilmiyo ne yapcam sastim. Opel, gedizler marketin oralar benin gittigim yer sanirim menderes mah oluyo cok sakin hos bi yer cok begendim. Sende mi oralardasin?

Keske sende sohbete katilsaydin guzel oluyo arada bekleriz senide. Cocukla gercekten zor ama denizi seveceklerine eminim kucuk simitle biraz yuzdurebilirsin yaninda hem alismis olur.
Hic sorma bende tatliya cok duskunum kendimi alikoyamiyorum tatlidan

Kekin tarifi
4 yumurta
2 su bardagi seker (ben 1.5 bardakla yaptim)
2.5 su bardag un
1 su bardagi yag
1 su bardagi sut
2 vanilya 2 kabartma tozu
2 yemek kasigi kakao

Epey kabariyo ici yumusacik puf puf oluyo bende dun ilk kez denedim super oldu

Ben kipanın çaprazındayım canım..

Nasılsınız
Ben bu aralar anneler formunda geziyorum orada
Dr kadir tuğcu bey var ve pek cokbsorularu cevapliyor
ve kan damlasinin kullabilmamasindan yana birde dişler
için zymaflour kullanmak gerekmiş curumemesi için

BEBEKLERE HANGİ EKMEK VERİLMELİ

Bebeklere 4-6. aydan itibaren beyaz, yumuşak ekmek verilmeye başlanılır ve bir yaşına kadar bu özellikte ekmek tüketmeleri gerekir. Kepekli veya tam buğday unundan yapılmış ekmekler verilmez, ancak bir yaşından sonra verilmeye başlanması uygundur. Çünkü kepekli veya tam buğday unundan yapılan ekmekler, normal beyaz undan yapılan ekmeklere göre daha fazla sodyum icerdikleri icin verilmezler. Fazla sodyum böbreklerin daha fazla yorulmasına neden olacaktır ve böbreklerin süzme kapasitesini zorlaştıracaktır. Bu da istenilmeyen bir durumdur. Bu yaş grubundaki bebeklerin günlük beslenmelerinde fazla tuz bulunmaması gerekir. Yapılan yemeklerine tuz eklenmemelidir ve ayrıca sofrada tuz bulundurulmamalıdır. O nedenle kepekli ekmekler, herhangi bir sağlık sorunu (sindirim sistemi hastalıkları, anemi vb.) olmayan çocuklara bir yaşından itibaren verilmeye başlanır.

Ben sadece etinin bebek ekmegini veriyorum ..ya zaten ne verilir verilmez araştırmak tan Dr a sormaktan ..zor is

Ben sadece etinin bebek ekmegini veriyorum ..ya zaten ne verilir verilmez araştırmak tan Dr a sormaktan ..zor is

Zaten arastirmaya basliyorum bi konuyu su siteye bakayim digerinede bakayim derken saatler geciyo ama iste arastirmadan da edemiyorum icime sinmiyo

Zaten arastirmaya basliyorum bi konuyu su siteye bakayim digerinede bakayim derken saatler geciyo ama iste arastirmadan da edemiyorum icime sinmiyo

Oyle ya bugün yenidunya verdim mesela tabi once zararı varmi die bir okadar baktım çokta sevdi:)oyle zaten ya Bebislere bakıyoruz onlar uyurkende arastirma yapıyoruz :)ne yer,ne kadar uyur ne yapması lazım bu ay bebek yemekleri derken saatler geçiyor harbiden:)araştırmacı anneleriz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…