- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomleBen evlendikten sonra antakyaya alisveris merkezleri acilmis ben varken hic bisey yoktu degismis ya antakya
Ooo yiine sohbet koyulasmis..gecmis olsun canım bu arada bak guzel habei almışsin...benim kızımda donüyor 360 derece ama emekleme yok:)bende hala regl olmadım yabu arada ben bayılıyorum istanbula 20 Haziran'da istanbuldayim kısmetse:)ver elini moda haftası :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kız nere gittin beyazlasmisin:26:
En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomle
kismetse yine gitmek istiyorim ailemi özledim
Bi ben sevmedim bu istanbulu kız sende sohbete yetiş
biraz
Evt antep cok guzel bi yer seviyorumda ama ben ilcedeyim o yuzden zor oluyo. Tahmin edebiliyoru mersini daha gecenlerde ordaydim pozcu ve mezitlideayakinlarim var. Havasi cok nemli oglum hep kustu durdu sevmedi mersin havasini
Sağolun kızlar dr dan geldik çok mutluyumkendi drumuza
gittik.dr yanagi için geçer dedi çünkü bingildak açık olduğu
için kemik esniyormus zamanla gececekmisdiğer dr beni
çok korkuttubirde vajinal yapisikligi açtı ve size tavsiyem
özellikle kız anneleri bebisin vajinasini açıp iyice silin yapismasun
diye.ve ben çok evhamli biriyim çünkü benim ve eşimin ailesinde
zihinsel ve bedensel özürlü fertler varsizleri çok seviyorum
Ooooo ben yokken gezilip tozulms yemekler yenmis istanbuln tarihi antepin yemekleri harika hasemayla denize girmk tat vermiyr ama mecburiyet.bizde haziranda bursa blikesir canakkale gezecegz cocukla nasl olcaksa bakalim.Zooor zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AA ne güzel. Ben de Mezitlideyim..
Kız nere gittin beyazlasmisin:26:
En son gittiğimde alışveriş merkezinde gezdik Cnm kardesomle
kismetse yine gitmek istiyorim ailemi özledim
Bi ben sevmedim bu istanbulu kız sende sohbete yetiş
biraz
Ya oyle mi bunu onceden bilseydim sahilde bulusurduk o kadar da gezdik. Oglusum sahilde hemen uyudu ohh temiz hava. Sahilinz cok guzel bi onu kiskaniyorum
Tühh.. Güzel olurdu. Evim sahile çok yakın..
Bizim kız da çok seviyor sahili.. Ona gezmek olsun neresi olursa olsun..
Ooooo ben yokken gezilip tozulms yemekler yenmis istanbuln tarihi antepin yemekleri harika hasemayla denize girmk tat vermiyr ama mecburiyet.bizde haziranda bursa blikesir canakkale gezecegz cocukla nasl olcaksa bakalim.Zooor zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay hic sorma sare benim oglumda ayni yeter ki gezme de ona ya bi gun cikmasam acaip huzursuz, agliyo mizmizlaniyo gormen lazim ama hergunde cikilmiyo ne yapcam sastim. Opel, gedizler marketin oralar benin gittigim yer sanirim menderes mah oluyo cok sakin hos bi yer cok begendim. Sende mi oralardasin?
ya nazlı85 çağırdı gittik geldik işte ne yapacan hayal dünyası...........
BEBEKLERE HANGİ EKMEK VERİLMELİ
Bebeklere 4-6. aydan itibaren beyaz, yumuşak ekmek verilmeye başlanılır ve bir yaşına kadar bu özellikte ekmek tüketmeleri gerekir. Kepekli veya tam buğday unundan yapılmış ekmekler verilmez, ancak bir yaşından sonra verilmeye başlanması uygundur. Çünkü kepekli veya tam buğday unundan yapılan ekmekler, normal beyaz undan yapılan ekmeklere göre daha fazla sodyum icerdikleri icin verilmezler. Fazla sodyum böbreklerin daha fazla yorulmasına neden olacaktır ve böbreklerin süzme kapasitesini zorlaştıracaktır. Bu da istenilmeyen bir durumdur. Bu yaş grubundaki bebeklerin günlük beslenmelerinde fazla tuz bulunmaması gerekir. Yapılan yemeklerine tuz eklenmemelidir ve ayrıca sofrada tuz bulundurulmamalıdır. O nedenle kepekli ekmekler, herhangi bir sağlık sorunu (sindirim sistemi hastalıkları, anemi vb.) olmayan çocuklara bir yaşından itibaren verilmeye başlanır.
Ben sadece etinin bebek ekmegini veriyorum ..ya zaten ne verilir verilmez araştırmak tan Dr a sormaktan ..zor is
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten arastirmaya basliyorum bi konuyu su siteye bakayim digerinede bakayim derken saatler geciyo ama iste arastirmadan da edemiyorum icime sinmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?