- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Sutum çok Cnmsonunda yetersiz demeyen biri çıktı
BEN KESİNLİKLE YETERSİZ GÖRMÜYORUM HATTA DAHA FAZLA VİTAMİN İÇERİYOR...MESELA SARIMSAK ANTİBİYOTİK DERLER VEREBİLİYOR MUYUZ HAYIR...AMA BİZİM YEDİĞİMİZDEN SARIMSAĞIN BU FAYDASINI GÖRÜYOR... VALLA BEN ONU BUNU BİLMEM İLK AYDAN İTİBAREN DIŞARIDA GEZEN OĞLUM 1 KEZ HASTALANMAMIŞKEN EK GIDAYA BAŞLAMIN 2 HAFTASINDA HASTALANDI...AMA YEME ALIŞKANLIĞI VE METABOLİZMA AÇISINI BİLMEM... ONU DA SEN ARAŞTIRMIŞIN ÇEVRENDDE VARMIŞ SORUN YOK...ÖNEMLİ OLAN BEBEĞİNİN DOYMASI O DA VARSAVALLA BENİMKİ EK GIDA HASTASI MEMEYİ HİÇ VERMESEM İSTEMEYECEK...KEŞKE BENİMKİDE AZ DÜŞKÜN OLSA TEK UMUDUM BİRAZ AKLI ERİNCE MEMEYE DÜŞKĞÜN OLURMUŞ...
he canımbende korktum 4 klilo neden diye...bazı sitelerin persentil tabloları var onlara bakabilirsin....bebişin kız mı ekek mi?
kız boğazına kaçmıyo mu ne cesaretlisin...valla benim oğluş gündiz ek gıda (hepsinden önce iki fırt anne sütü)gece de sadece anne sütü alıyo...
2. bebek olunca insana daha bir pratiklik geliyo ondan yoksa bana bakıp makarna yedirme dün sohbete gittim kadın çocumu aldı dolma yedirdi :) nasıl yedirdi düşünüyorum şuan hayatta dolma yedirmem korkarım o yediriyo ben ağzım açık bakıyorum demekki yiyebilirmiş.. kendi torununa bakıyorum öyle güzel boyu posu valla tam küçük adam olmuş
kız bebek ama yaşıtlarıyla aynı gidiyo hatta bi kaç ay büyükler diş çıkarmadı bu diş çıkardı tutunarak ayağa kalkıyo gelişimi güzel en azından demekki minyon tipli
ocak 2012 doğumlu 2,5 değil
he anladım kız çocuğu birde dediğin gibi minyonsa olabilir...bizimkinde de daha diş yok herkes çıkarmış biz kaldık
nasıl yani ............
Esracigim(adın esra koyduk)
Sana katılıyorum:)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ağlayınca geliyomu dişş ... çocuk bu gelir merak etme
inşallah bakalım kendinden bahsetsene biraz bu arada gerçekten hızlıymışsın nasıl idare ediyon
sağol canım benim öptüm
kafayı sıyırdımm :) büyük kızımm tam ideal bi çocuk kardeşiyle oyuncaklarını paylaşır aylayınca bana söyler ses yapıp kardeşini kaldırmaz allah yardımcım oldu :)
2010 yılında evlendim 2013 de 2 çocuk kucagımda :) dışArı çıkma benim için bir lüks gittiğim tek yer hastane :d
kızlar bi konu acmistim bu sadece anne sütü konusunda
bir bayan beni keyif catmakla cahil olmakla sucladi çok
üzüldüm bu konuyu kapatmak istiyorum ne yapmalıyım
kafayı sıyırdımm :) büyük kızımm tam ideal bi çocuk kardeşiyle oyuncaklarını paylaşır aylayınca bana söyler ses yapıp kardeşini kaldırmaz allah yardımcım oldu :)
2010 yılında evlendim 2013 de 2 çocuk kucagımda :) dışArı çıkma benim için bir lüks gittiğim tek yer hastane :d
boþver ya cevap vermeonun evine git elinde ekmek çocuðu kapýda geziyordur....hani siteden kapatmak istiyorsan snrm reklam vermek
lazýmmýþ..
Ama tanimadigi biri için nasýl böyle konusur anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?