- Konu Sahibi zulluuuuuuuuu
-
Cnm belki yakında çıkar bazı bebisler hemen çıkarıyor
annesinin bile haberi olmuyir.ben çok bekledim
dış çıkarmasını 4 aylıkken dr gittik huysuzdu kusuyordu
atesi çıkıyor ishali vardı alt üst olmuştuk dr disi yüzünden
dedi ilaç verdi bende kesin çıkar dedim zaten dr kimi bebek bir haftada
kimide bir iki ayda cikarir dedi ama dışı çıkmadı tam bir ay
boyunca ishal hafif ated huysuzluk sürdü sonra geçti
disimix patlafi bugün ama hiç huysuzlugu yok yani
Her bebis farklı belki huysuzlugu disindendir bebisin
Eşim çok aglatiyor Cnmben yurutece bindiriyorum
Cnm evin heryerini dolaşıyor zaten uykusu olunca huysuz
oluyor gözlerini övüyor ve ağlıyor bende yatağına koyup
gidiyorum...belki senin bebisin oyun oynamak istiyordur
eğer deli gibi ağzına birşeyler katiyor kulağını çekip somurtuyor
salyasi akiyorsa distendir
oyun oynamak istese oyun oynıcam deniyorum onuda bağrıyo durmuyo bakmıyor bile çıldırtıyor yürütece koyuyom gene aynı pusete koyuyom üstüne bişeler asmstm oyalansın diye gene yok işi gücü dönmek e dönüncede ağlıyo sürünüyo ağlıyo fln bende dayanamadm bıraktm ağlasın ağlamak istiyo heralde diyorum artık bi kucakta susuyo oda ağır sürekli taşıyamıyorum ama ağlayınca iyi geldi bide bizimki şükür kesilene kdr ağlamaları bitti hiç ağlamıyo mızmızlanıyor acaba diyorum ağlamayamı ihtiyaç duyuyo :)
büyüme atağı olabilir Cnm netten bi bakdişlerinde bişey yok bu ara bişeyi olduğunuda sanmıyorum 3. ayda falanda böyle olmuştu gaz demişlerdi ama gazı geçmişti o zaman gazdan değildi yani karnı tok altı temiz bide günde 3-4 defa oluyo böyle sıkılıyo ondanmı diyom yok sıkıntıdanda değil ne yapsam ilgilenmiyor beyefendi dra söylicem en çok yüzüstü dönünce yapıyo bazende yapmıyor çözümü bulamadım şu dönmesinin madem rahtsız oluyon dönme dimi düzeltiyom gene bağrıyo
Asi olayinda benimde kafam karisti acaba sehir farkindan mi kizamk asisini demediler eskisehirde pek suriyeli yok da.benim oglum da hep agliyr ne kucak ne oyun hic biri kar etmiyr dogdu dogali boyle doktora bile goturdum bi yerinde bisey mi var die gayet saglikli kendi huysuzlugu dedi.kendi haline de biraktm aglarkn belki susar die iyice siddetlndi aglamalari nefes alamz hale geldi..bazn kizip ellerime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
büyüme atağı olabilir Cnm netten bi bak
istersen bazı haftalarda oluyor ve geçiyor
yok büyüme atağı değil galiba bayadır böyle o en fazla 1 hafta sürermiş
büyüme atağı olabilir Cnm netten bi bak
istersen bazı haftalarda oluyor ve geçiyor
yok büyüme atağı değil galiba bayadır böyle o en fazla 1 hafta sürermiş
Disi olabilir Cnm herşeyi qgzina götürüyor. Mu ne yapıyor mesela
Disi olabilir Cnm herşeyi qgzina götürüyor. Mu ne yapıyor mesela
evet ama dediğim gibi bunu her zaman yapıyo salyalarıda akıyo hep tükürüyor öksürüyor gargara yapıyo :) öksürüyor dediğim tükürüklerinden sık sık öksürüyor yani bişeyi yok anlamadım bende öyle bas bas ağlamıyo başlangıç yapıyo gerisi gelmiyor ama sürekli bağrıyo ağlıcakmış gibi
evet ama dediğim gibi bunu her zaman yapıyo salyalarıda akıyo hep tükürüyor öksürüyor gargara yapıyo :) öksürüyor dediğim tükürüklerinden sık sık öksürüyor yani bişeyi yok anlamadım bende öyle bas bas ağlamıyo başlangıç yapıyo gerisi gelmiyor ama sürekli bağrıyo ağlıcakmış gibi
Anladim Cnm belki bebisin yapısı oyledir
belki bağırmak istiyordur
Kızlar kızım bugün değişik heceler çıkarıyorde-ne-ba-ga
diyor birde ard qrda dede diyor
bizimkide böle bi tip işte bağrıyo dediğimde böle ağlama başlangıcı olurya sonra susuyo devamı gelse anlıcam bi sıkıntısı var ama yok
hayırlı olsun canım bizimkide daha agu bhe diyo :) bazen konuşur gibi acaip anlaşılmaz sesler çıkarıyo gülmekten yerlere yatasım geliyor o zaman çok sevimli oluyolar ya
Sağol Cnm senin bebis ne kadarlık kız mı
adı ne ben bayılıyor ses çıkartınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?