2013 ekim anneleri neredesiniz

iyiyim canım günlük işler bebişim öğlen uykusunda 1 de uyudu bende birseyler yiyorum sen npsun?seninki uyanıkmı

benimki uyanık canım bu aralar da biriz huysuz diş sıkıntısı var sanırım...bende 2 gündür sözde temizlik yapacam hiçbirşey yaptığım yok sadece günlük işleri hallediyorum... sinir oluyorum yaaaaaaaa....yetişmiyo hiçbirşey...

canım bi kaç resim yükledim bak sileyim.boyutları büyük diye yüklenmiyormus kolaj yapıp ekledim

canım bi kaç resim yükledim bak sileyim.boyutları büyük diye yüklenmiyormus kolaj yapıp ekledim

ayyy canım kızın çok şekermiş ya oğluma alırım haaaaasende pek güzelmişsin ya...kızının puanlı kıyafetine de bayıldım.....birde siyah beyaz nevresimin üzerinde çekindiği fotoya: poposuna basenine kurban...maaşallah kızına

tesekkür ederiz senin oğlunda cok yakısıklı maasallah canım..o puanlı kıyafette daha küçüktü teyzesi 2 3 aylık falan:)o nevresimin üzerindeki fotolar yeni..sorma cadı bir kızım var:))

tesekkür ederiz senin oğlunda cok yakısıklı maasallah canım..o puanlı kıyafette daha küçüktü teyzesi 2 3 aylık falan:)o nevresimin üzerindeki fotolar yeni..sorma cadı bir kızım var:))

evet farkettim o fotolarda küçük daha..kız sen zayıfsın bu kime çekmiş poposuna bakmıyo bi de tayt giymiş.....cadı

Benimde esiminde bebekliği tombik:))zaten gelen giden Popoyla yanaklara saldırıyo :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saldırılacak kadar var valla maaşallah ii bakmışın bebişe...canım elazığda havalar nasıl buralar ısındı iyice.

kızlar yeni fotolar yükledim oğlumun bugün çekilmiş fotosu(biraz müstehçen)evimin fotosu vişne ağacım kızarmaya başladı köpeğimiz maya ve güllerim

kızlar yeni fotolar yükledim oğlumun bugün çekilmiş fotosu(biraz müstehçen)evimin fotosu vişne ağacım kızarmaya başladı köpeğimiz maya ve güllerim

Oglusun cok tatlı maasallah sende cok iyi bakmisin tombik :)evinde cok ccici,köpeğin vişnen güllerin hepsi sirin evini tamamlamış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yine ben yokum ve yine fotograf soleni yapilmiiiişş kabul edilemez buu arkadaş :))))
Bende oglumun resmini eklicem sizlerin oldugu bi an.

Ohh nefis bayildim bahceli evine kirazi yiyesim geldi ama ondan once legendeki yakisikliyi yemeye karar verdim :)))) buyuyunce annesine kesin kizar o ayri mesele malum hersey meydanda:)))

Ohh nefis bayildim bahceli evine kirazi yiyesim geldi ama ondan once legendeki yakisikliyi yemeye karar verdim :)))) buyuyunce annesine kesin kizar o ayri mesele malum hersey meydanda:)))

boşver ya canım ya yiğidin malı meydandadır....saki benim oğlum için söylenmişbu laf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…